Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim

Ynt: Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim Merhaba tekrardan; Arazi vitesi takılıyken sorun devam ediyor. Yani Orçun Ustanın dediği birinci madde. Daha doğrusu bu bir sorun mu ? Yoksa arazi vitesindeyken keskin bir köşe dönmek düşük hızda bu titremeyle normal midir ...

2. izrafeel

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Abiiii hidrolik debriyaj nedir ya? Biri anlatsın lütfen. Uyuyamam. ;)
  3. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Elbette haklısın. Bira fazla pimpirikli düşündüm sanırım sabah sabah :)))

4. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Saygın kardeşim ancak ekleyebildim fotoğrafları. Eklerken de çok düşündüm. Amacımız sadece paylaşımda bulunmak. Birilerine birşeyi gösterip kasılmak değil. Yanlış anlaşılmak istemem.
  5. izrafeel

Cj5deki Sorunların Çözümü

Ynt: Cj5deki Sorunların Çözümü Kardeşim Merhaba; Ben bu sorduklarından ikisine cevap verebileceğim. İlki konfor konusu. Biliyorsun 2.5 inç hazır yükseltme kiti uygulamıştık. Rugged Ridge marka. Bununla birikte makas küpelerini değiştirdik geçenlerde. Yağlanabilir, Grasörlü tip olanından alıp...

6. izrafeel

Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ;

Ynt: Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ; Bence de debriyaj bitiktir. Anlattığınız sorunları okuyunca aklıma ilk o geldi.

7. izrafeel

Yardım Lazım...

Ynt: Yardım Lazım... Merhaba; Arkadaşın da dediği gibi seninki Willy's resimdeki araç ise CJ 5. Yine de benzetilemez diye bir kayde yok. Ki bence aracın çok güzel duruyor. Neden öyle bir CJ'ye benzetmek istiyorsun anlamadım. Yine de benzetmek istersen, masraflı olabilir.REsimdeki araçta 38...
  8. izrafeel

Temız Sorunsuz Cj Arıyororum

Ynt: Temız Sorunsuz Cj Arıyororum Temiz ve sorunsuz CJ yi herkes arıyor. Elbette bulması zor, bu sebepten kendimiz yapıyoruz genelde ;) Şaka bir yana , 16000 tl az rakam değil biraz daha araştır bence.
  9. izrafeel

Acil Bilgi Talebi

Ynt: Acil Bilgi Talebi Hocam , hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim bir üyenin daha aramıza katılmasına. Hayırlı, uğurlu olsun. Arızası az, tadı çok olsun. Nazarın eksik, depon dolu olsun. Allah sağlıklı , huzurlu ve mutlu binmeyi nasip eder inşallah. Saygılarımla İsrafil Önal

10. izrafeel

Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım.

Ynt: Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım. Aslında Ercan kardeşim bir çok konuda haklı. Eğer tente sağlamsa fiyatı da oldukça iyi. CJ gerçekten masrafı bitmeyen ama asla vazgeçilmeyecek bir araç. Tabiki her şey bütçe meselesi. Ama sizi sıkıntıya sokacak bir araç alıp ta CJ hakkında kötü...

11. izrafeel

CJ 7

Ynt: Cj 7 Cok teşekkür ettim.
  12. izrafeel

CJ 7

Ynt: Cj 7 Plastik on göğüs korumalığı temini konusunda yol gösterebilir misiniz ?

13. izrafeel

CJ 7

Ynt: Cj 7 Golden Eagle stickerini nasıl elde edebiliriz? Bir yolu var mıdır ? İnternette hazır kalıp satanlar var ama 300 dolara geliyor kargo felan. Burada bir kalıp veya cizim var mı ? İkinci olarak aracınız çok güzel duruyor. Maşallah. Gözümü alamadım ama nazar değmez benden merak etmeyin...
  14. izrafeel

Acil Bilgi Talebi

Ynt: Acil Bilgi Talebi Araç iyi duruyor ama duruyor diyorum. Bence almadan bir ustaya gösterin. Bende aracımı 10 yıl önce Aydın'dan almıştım. Iyi durumdaydı. Sorun yaşamadım. Yine de tekrar söylüyorum göstermekte fayda var. Yolda bile para bulsan say demişler ;)
  15. izrafeel

Gaza Basınca Aracın Titremesi. Yardım Lütfen.

Ynt: Gaza Basınca Aracın Titremesi. Yardım Lütfen. Merhaba Emin abi tekrardan; Aslında bu projeyi başlarken hiç birşeyim yoktu. Sadece bir amacım vardı. Türkiye'deki en sağlam CJ'lerden birini yapmak. Bu doğrultuda sürekli en iyi parçaları almaya gayret gösterdim. Bu aşamada amortisörlerde...

16. izrafeel

Ynt: Gaza Basınca Aracın Titremesi. Yardım Lütfen. Merhaba Emin abi; Evet seninle konuşalı daha uzun olmadı. Artık bu şafttan kaynaklanan titreşimi çözmek istiyorum. Diğer parçalarda sorun yok çok şükür. Bahsettiğin parçayı temin etme konusunda nasıl yol izleyebiliriz?
  17. izrafeel

Merhaba Arkadaşlar; Aracımda bu son ay özellikle kendini iyice hissettiren bir sorun meydana geldi. Gaza basınca aracın titremesi. Ne kadar çok güç verirseniz titremenin şiddeti o kadar artıyor. Vitesi boşa atınca titreşim kayboluyor. Dolayısı ile sorunun aktarma organlarında olduğunu düşündüm...
  18. izrafeel

Arabadan Ses Geliyor Bulamıyoruz

Ynt: Arabadan Ses Geliyor Bulamıyoruz Merhaba; Sallamalı test yerleri var. Bir oraya götürün. Genelde süspansiyon tamiri yapan yerlerde o titreşimli alandan mevcut. Belki orada tespiti daha kolay olur. Hem araç titrediğinde altına girme şansınız da oluyor. Saygılarımla İsrafil Önal

19. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Uğultu yapar. Ama dişli tekerleklerde uğultu zor duyulur. Lifte kaldırıp gaz verince de uğultu duyulur.
  20. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Şuan öyle yapıyorum. Bakalım ne olacak. Haberleri buradan veririm. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri