Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
paçalık ve kolçakalıp takan arkadaşlardan duster e uyumlu olan modelinin linkini bir arkadaş verebilirse sevinirim.piyasadakiler pek uymuyor.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
antalya dan polatlı ya ortalama hız:85 civarı sanırım.yerine göre yüzü de geçtim ama 90-100 arası genelde kullandım. polatlıda şehir içinde kullandım.,köye araç dolu olarak gittim ve geldim (hanım-çocuklar-bagaj). yine aynı şekilde...
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
Teşekkürler arkadaşlar. bir yıllık takipten sonra DUSTER sahibi olarak aranıza katılmak yeni nasip oldu.Ama iyi oldu.
Antalya dan aracı aldım ve ort. tük. sıfırladım. belli bir mesafe araca alışana kadar gaza fazla bastım sanırım. yaklaşık 460 km yakın mesafe polatlı- Ankara ya kadar 5LT/100 km ortalamasını 4x4 110 hp lik aracımla tutturdum.Araç boş bir ben...
Aracımı bugün Antalya'dan aldım. Anlık tüketim verisini ekranda göremedim.Bulamadım. Kullanılan yakıt, ort. tüketim. var fakat ATÜ yok. bilen bir arkadaş yardım etsin.
fiat lineamın ortalama tüketimi 5.8 di. kışın ş.içi 7.5. ş.dışı ağırlığa göre 4.5-5. duster için 6-6.5 ortalama harika
1.3 m.jet aracımla 2.5-3 km şehir içi işe geliş gidişde kışın kar lastikleri ile ortalama yakıt tüketimi 7.4lt/100 km. şehir dışı 5 civarı. Bu araç içinde kışın şehir içi 7.5-8 civarı tüketim normal bence. şehir dışı da 5.5-6.5 arası normal. kullanıma göre...
2011 yılı sonuna kadar benzinli 4x4 modeller vardı. Aracın sol tarafı bir yere veya araca takılmış veya darbe almış. Yani sol tarafı kaporta ve boya olarak onarım görmüş. ESP ve ASR donanımı olmaması da ayrı bir sorun. 2 yıldır bu özellikte bir araç arıyorum...
Aşağıda linkte ilanı verilen araçla ilgili bilgi verebilecek arkadaş olursa sevinirim. Almayı düşünüyorum.Bana sıkıntı çıkartırmı? Birde en son elimde patlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.ARAÇ KAZALI, KASKODAN ALINIP YAPTIRILMIŞ...
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
1.3 m.jet dizel aracım kışın kar lastikleri ile 7.3 lt ortalamanın altına düşmedi. Tabi aracı hep kısa mesafede kullandım. 4x4 duster için kışın 6.5-7 normal bir tüketim bence. 4x2 için istanbul şehir içi 5.1-6 arası olan...
Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi
starmaxx petlas' ın ithal markasıdır. petlas ile aynıdır yani. yerli malı olarak ithal ürünlerden ve diğer yerlilerden kötü yada çok eksiği olan bir lastik olduğunu sanmıyorum. kış lastiği olarak tercih edilebilir.Binek aracımda var çok memnunum.
Serkan Efe'nin tüketim değerleri 4x4 için gayet makul. Sakin kullanımda daha da düşebilir(90 km sabit gibi).4x2 modunda 6 lt. yakalanırsa çok makul bir tüketim olacağı kanaatindeyim. 4x4 olupta 4x2 modunda bu değeri tutturan var mı?
Ben de uzun süredir takipteyim. 4x4 110 bg aracı olan arkadaşlar aile olarak binenler özellikle ortalama tüketimlerini yazarlarsa benim için temel bir veri olur.
1.3 multijet aracım var. Geçen hafta soğuk havada aracı ısıtmadan ve fazla devirde hareket etmem sonucu krank keçesini yırttım. 400 tl masraf. soğuk havalarda dikkat. DUSTER takipçisi ve muhtemelen kısa zamanda da sahibi olacağım. saygılar