Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI +1

2. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI sevgili olgun candan yazdıklarınızın servisteki ustaların söyledikleri olduğunun farkındayım kısa bir hyundai servisindede çalıştım ancak olay özetlendiği gibi değil. bir servisten diğerine gidin çok farklı şeyler duyuyorsunuz yada aynı ustaya...
  3. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI sevgili olgun candan turbonun devreye girmesi diye birşey yok marşa bastığınız an turbonuzda ilk gaz çıkışıyla beraber dönmeye başlar sizin belirttiğiniz gibi beyinsel bir ileti yoktur turboya o bahsettiğiniz SUPERCHARGER araçlar içindir onlar...

4. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI salih bey 1500devri turbo motor sebebiyle az yakması ile bağdaştırmış bence olayı siz anlamamışsınız bende dedimki uzun raddede zararlı olur dedim ve turbocharger çalışma prensibi ile ilgili bilgi verdim :D turbo'nun firmalarca çıkış amacı...
  5. DuSTeRo

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video hocam başarılı bir hızlanma olmuş meyil varmıydı peki?

6. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI genelleme yapacak birşey yok yazılanlar açık şimdi illa az yaksın turbo motor az yakar kavramını ispatlamak için vario şanzımanmı atıcaz araca :) konumuz bu değildi motordu, şanzıman değişirse zaten aracın tüketimide değişir cvt yerine son dişliyi...

7. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI tam olarak neyi anlamak gerek o motorda turbo olmasa nolurdu diye hatırlamıyorum ben bu başlığı :) burda mesele karadüzen dizel olsa çok yakar ama turbosu var ondan az yakıyor değilki durum salih bey turbo araba turbosuza göre daha az yakar demiş...
  8. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI turbo araba turbosuza göre dahamı az yakar :o :o :o aman salih bey öyle şey olurmu aşırı beslemeden bahsediyosunuz 1.4turbo motorlar 1.6düz motorların neredeyse bir buçuk katı yakıyor 2.0motora eşdeğer yakıyor 2.0turbo motorlar 3.5düz motorlar...
  9. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI turbo gaza basıncamı devreye giriyor rölantideyken veya sabit bir devirdeyken turbo devreye girmiyormu yada devrede olmuyormu? AŞIRI BESLEME motorlar nasıl çalışır arkadaşlar? peki ya stop etmeden 15saniye veya kişiden kişiye değişmekte olan...

10. DuSTeRo

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI şimdi bu araç 1500devir le sabit giderken 240nm torkmu üretiyor? 1500devirde turbonun kaç bar basınçta çalıştığını açıklayabilcek arkadaşımız varmı?

11. DuSTeRo

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video paletli zincirli falan biraz abartmayalım sonra Duster'da kontak çevirmemiş arkadaşlarca yanlış anlaşılıyo :) ama duster'ı kullanmak zevklidir bunu sizde kullanarak farketmişsiniz. heleki ağır tip ekipmanlarla haşır neşir olduktan sonra duster'dan alınan...
  12. DuSTeRo

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video mesele tamamı ile 1.vitesin kısa olmasından kaynaklı. aracınızda yük yok ve yokuşta değilseniz 2. vitesi kullanarak kalkın. 2.vitesten kalkışlarda her koşulda tam randıman almak içinse boxtuning öneririm en azından aracınızı değiştirmek istediğinizde yada...

13. DuSTeRo

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri işinizin 6 okkadan ibaret olduğunu başka birşey konuşamadığınızı anlayan anladı merak etmeyin..
  14. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri ''arazi aracı'' nedemek abdullah bey bi tanımlarmısınız çok merak ettim arazi aracının nedemek olduğunu? duster'ı arazi araçlarından farklarınada değinirseniz sevinirimi? arazi aracı yükseltilebilen kupası kulubu ayrılabilen diye başlıycaksanız...
  15. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri kesinlike öyle okuyanlara bırakmak lazım :D aman rica ediyorum sizde bakmayın dökümanlara döküman diye gazete kağına basılmış yazıları copy paste yapıyorsunuz :D duster ile ilgili piyasada okadar yanlış bilgi çıktıki piyasada bunlar kanunlaşmış...

16. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri onun için kesinlike bu konu başlığından uzaklaşmanız gerekiyor malum duster sorucak arkadaşlar araçta fazladan fazladan difransiyeller okumasın :D bildiğim şeye ağzımı açmam merak etmeyin siz subaru topiclerinde gezinin difransiyelleri ve çekiş...
  17. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri denemek istermisiniz :D bakın gene yanlış ibare kullanıyorsunuz 4x4 ile 4wd çok farklı kavramladır sorunuzu 4wd demidir diye sorduğunuzu algılıyorum evet lock ta her süratte 4wd dedir ;)
  18. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri bunlar sizi rahatsız ediyorsa ozaman sadece bölümünüzde tartışınız biz sizin marka forumunuza girip 'DUSTER arabamı ;D ' gibi sözlerinize kılıcımızı çekmiyoruz

19. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri allem edip kullem edip gene çevirdin helal olsun ama en azında bilipte yazmamış olduğunu itiraf etmiş oldun demekki neymiş herşey kitaplarda yazması gerektiği gibi değilmiş ;D Allahasşkına orta difransiyel deyince aklınıza ne geliyor arka...
  20. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri orta difransiyel ne yaa orta difransiyel ne sen bunu subarumu sandın ay hiç gülceğim yoktu güldürdün beni Allah ta seni güldürsün yaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D demek ortada difransiyel varmış bide kilitleniyormuş haa bende diyorum ama benimki niye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.