Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri ingilizcem yoktu sağolun biliyormusunuz bana 46bin kilometredir kullandığım aracımı anlattınız sağolun çok teşekkür ederim :D

2. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sürekli durup durup yamayıp teker teker konuşursak daha anlaşılabilir olcağımızı düşünüyorum..
  3. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri senin rölantin çamurda bu oranı döndürmeye yetiyormu... kaç devir gaz veriyosunuz? lütfen :)

4. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sevgili mossin nogant :D 90 km ye çıktığım halde aracı lock ta kullanmış isem lock tan çıkmıyor. lock un çalışma prensibi 4x4 sistemi kararlı hale getirmektir farketti iseniz duster lar çaprazda lock ta olsa bile kaçırır çünkü lock un prensibi...
  5. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri motor yapısı ve şanzıman oranları farklılık gösterebildiği için araçtan araca göre değişir ali bey ancak dediklerinizde haklısınız size katılıyorum özellikle benzinlide low şart torku katlayabilmek ve ağır deviri sağlayabilmek için

6. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri ne yazıyosa doğrudur çift takviye araçlarım var sizin 'low' diye bildiğiniz ara kiti iyi bilirim rahat olun Ali bey...

7. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri subarucu arkadaşım maytaba sarmana gerek yok :) maytap yüzünden bu tartışmalar çıkıyor zaten sende fitili ateşliyorsun. şimdi senin bu araç hakkında hiçbir bilgin olmadığına dahada karar kıldım. 60tan sonra 4x4ten çıktığına nerden karar kıldın...
  8. DuSTeRo

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi çubuk sürten, maytap geçen, insanların kişiliklerini aşağılayan bireyler olmadıkça biz bu topic altında mutluyuz teşekkürler
  9. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri anlatmak istediğim olay buydu +1.000.000.000.000.000

10. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sevgili monti seni dikkatle takip ettim eski bir subaru kullanıcısı olarak deneyimlerini merakla takip ettim 2 araç arasında. keşke herkes senin kadar objektif olabilse ama malesef. bu vidyoyu türkler yada başka bir millet yayınlamış olsa...

11. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri 3 dakikalık vidyonun sadece bir sahnesi hızlandırılmış oda duster slalom yaparken ayrı bir hava katılmak istenmiş neden subarunun duster'ın geçtiği kar sığıntısında saplantısını konuşmuyorsun yada sola doğru çıkamadığı eğimi :) bencede herşey...
  12. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri neyi kanıtlamaya çalışıyosun neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim? işine gelince awd ye bok sürdürmüyosun işine gelmeyince 99 model deyip sıyrılmaya çalışıyosun? hani forester çok iyi yol tutardı şimdi savrulurmu oldu? 3 dakkalık vidyoda takıla...

13. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri piknik aracı olrak ix leri söylemiştim hyundainin orası yanlış anlaşılmasın. ruslar çılgınlıklarıyla ünlüdür arabaya acımazlar şu testleri ruslar kadar tarafsız yapan toplum yok zaten. http://www.youtube.com/watch?v=8hMRveDZSeA
  14. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri ben yaşadığım tecrübeleri aktardım farklı bişey yazmadım hissetiklerimi kaleme döktüm 2 araç arasında :) monti nickli arkadaşta duster'dan forester'a geçiş yaptı dilerseniz ondanda deneyim farklılıkları edinebilirsiniz. teşekkürler
  15. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri siz bilalr nickli abimizden alıntı yapmışsınız o açıklamayı ben yapmadım arıza ile ilgili. pekte anlayarak yazmıyormuşsunuz gibi geliyor nedense :) neyse alıntıyı yanlış kişiden yapmışsınız ama konu gerçekten başka ozamanlar bazı sözlere...

16. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri moissin nagant dur bi sakinleş. meselenin özünü kavramamışsın geçmişte kalan bir tartışma. 2000motor otomatik imprezam ve ksıa süreli foresterım vardı awd nedir bilirim size şimdi bi honda crx vs vs içeren 4 çeker araçların oldugu aralarında...
  17. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ali bey toyotada paylaşmıştım tytfan nickine istinaden ancak tytfan her lafa atladığı gibi buna atlamadı bende ondan sonra suzukiyi seçtim ona atladı ancak arabası bile yokmuş meğer offroad'ı yancı olarak yapıyormuş suzukiyi özellikle seçmedim yani eğer kelam...
  18. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ooo şöföründe geldi hangi düldülün co pilotu olduğun belli oldu hoşgeldiniz veteriner ;D ;D ;D bozacının şahidi şıracı. rintintin nezaman katılıyo aranıza?

19. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bırak mağduru oynamayı 40 yıllık spec'e spect dedin sesimi çıkarmadım wankel'li vankel yaptın gene bişey demedim senin gibi konu dışına çıksam zaten kendimi dahi konuda tutamazdım. araban bile yok konuşuyorsun. wankeli ben açtım ama yazıdaki manayı idrak...
  20. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sen ne ananın gözüsün varya :) imla bitti saramadın konuyu vtec e wankel e çekmeye çalıştın olmadı. elini yavaşça klavyeden çek sende uçup gitmek isteyenlerdensin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.