Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri
sevgili mossin nogant :D 90 km ye çıktığım halde aracı lock ta kullanmış isem lock tan çıkmıyor. lock un çalışma prensibi 4x4 sistemi kararlı hale getirmektir farketti iseniz duster lar çaprazda lock ta olsa bile kaçırır çünkü lock un prensibi...
motor yapısı ve şanzıman oranları farklılık gösterebildiği için araçtan araca göre değişir ali bey ancak dediklerinizde haklısınız size katılıyorum özellikle benzinlide low şart torku katlayabilmek ve ağır deviri sağlayabilmek için
ne yazıyosa doğrudur çift takviye araçlarım var sizin 'low' diye bildiğiniz ara kiti iyi bilirim rahat olun Ali bey...
subarucu arkadaşım maytaba sarmana gerek yok :) maytap yüzünden bu tartışmalar çıkıyor zaten sende fitili ateşliyorsun.
şimdi senin bu araç hakkında hiçbir bilgin olmadığına dahada karar kıldım. 60tan sonra 4x4ten çıktığına nerden karar kıldın...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
çubuk sürten, maytap geçen, insanların kişiliklerini aşağılayan bireyler olmadıkça biz bu topic altında mutluyuz teşekkürler
sevgili monti seni dikkatle takip ettim eski bir subaru kullanıcısı olarak deneyimlerini merakla takip ettim 2 araç arasında. keşke herkes senin kadar objektif olabilse ama malesef. bu vidyoyu türkler yada başka bir millet yayınlamış olsa...
3 dakikalık vidyonun sadece bir sahnesi hızlandırılmış oda duster slalom yaparken ayrı bir hava katılmak istenmiş neden subarunun duster'ın geçtiği kar sığıntısında saplantısını konuşmuyorsun yada sola doğru çıkamadığı eğimi :) bencede herşey...
neyi kanıtlamaya çalışıyosun neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim? işine gelince awd ye bok sürdürmüyosun işine gelmeyince 99 model deyip sıyrılmaya çalışıyosun? hani forester çok iyi yol tutardı şimdi savrulurmu oldu? 3 dakkalık vidyoda takıla...
piknik aracı olrak ix leri söylemiştim hyundainin orası yanlış anlaşılmasın.
ruslar çılgınlıklarıyla ünlüdür arabaya acımazlar şu testleri ruslar kadar tarafsız yapan toplum yok zaten.
http://www.youtube.com/watch?v=8hMRveDZSeA
ben yaşadığım tecrübeleri aktardım farklı bişey yazmadım hissetiklerimi kaleme döktüm 2 araç arasında :) monti nickli arkadaşta duster'dan forester'a geçiş yaptı dilerseniz ondanda deneyim farklılıkları edinebilirsiniz. teşekkürler
siz bilalr nickli abimizden alıntı yapmışsınız o açıklamayı ben yapmadım arıza ile ilgili. pekte anlayarak yazmıyormuşsunuz gibi geliyor nedense :) neyse alıntıyı yanlış kişiden yapmışsınız ama konu gerçekten başka ozamanlar bazı sözlere...
moissin nagant dur bi sakinleş. meselenin özünü kavramamışsın geçmişte kalan bir tartışma. 2000motor otomatik imprezam ve ksıa süreli foresterım vardı awd nedir bilirim size şimdi bi honda crx vs vs içeren 4 çeker araçların oldugu aralarında...
ali bey toyotada paylaşmıştım tytfan nickine istinaden ancak tytfan her lafa atladığı gibi buna atlamadı bende ondan sonra suzukiyi seçtim ona atladı ancak arabası bile yokmuş meğer offroad'ı yancı olarak yapıyormuş suzukiyi özellikle seçmedim yani eğer kelam...
bırak mağduru oynamayı 40 yıllık spec'e spect dedin sesimi çıkarmadım wankel'li vankel yaptın gene bişey demedim senin gibi konu dışına çıksam zaten kendimi dahi konuda tutamazdım. araban bile yok konuşuyorsun. wankeli ben açtım ama yazıdaki manayı idrak...
sen ne ananın gözüsün varya :) imla bitti saramadın konuyu vtec e wankel e çekmeye çalıştın olmadı. elini yavaşça klavyeden çek sende uçup gitmek isteyenlerdensin...