Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme 1200 1300 liraya yaptırabilirsiniz ancak zamanla boyaya zarar veriyorumu o konuda kesin bir bilgim yok malesef. ama verdiğini veya verceğinide sanmıyorum

2. DuSTeRo

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme şerefsizim çok tatlı olmuş salyalarımı nasıl toplıycağımı şaşırdım :D
  3. DuSTeRo

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi yorumlar için teşekkürler aracımın orjinalliğini bozmak istemiyorum. belki ilerde maddi yönden savurabilceğim bir durumum olursa citroen cx misali hidrolik amortisör taktırıp m/t ye ozaman geçiş yaparım yeri geldiğinde yükseltip 245/75/16 yeri geldiğindede...

4. DuSTeRo

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri malesef duster sahiperi ağzıyla kuş tutsada kimseye yaranamaz bu böyle gelmiş böyle gider :D cherokee de 235 yada 45 70/16 lastik vardı bf godrich a/t tarzı adamın gittiği heryerden gittim kardada çamurdada daha nediyim diğer araçları ben...
  5. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sevgili macit bey 25 kuruştan bahsediyorsunuz bu bir şaka olmalı motor seçeneğiniz nedir acaba lpg falanmı var? benim arkadaşımda sizinkinin bir üst kasası 1.5 105hp motorlusu var 60kuruştan aşağı yaktığını görmedim. sizin araçlarınız...

6. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri yaw ne adamlarsınız ;D ne istiyorusunuz bu duster'dan anlamadım gitti varsa yoksa herkes çenteleşiyor. neyse bir açıklığa kavuşturalım artık. arkadaşlar abiler kardeşler 6 7 senedir aktif halde 'profesyonel' bir biçimde rolling ve drag...

7. DuSTeRo

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi aracıma yükseltmeden 225/75/16 bridgestone m/t 673 düşünüyorum mümkünmüdür lastik ebatı deneyen arkadaşlar en fazla kaç yanak takılabilir genişlik kaç takilabilir burda bizimle paylaşabilirmi?
  8. DuSTeRo

Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü değerli assain 65lik clio ile 110 luk bir motoru bi kıyaslayabilirmisiniz arada 45ps fark var. strok aynı çap aynı hacim aynı alayı aynı motor parçalarının peki o araaç 65 lik diye üzerine çıkılamazmı aynı motor içi parçalarıyla? bütün...
  9. DuSTeRo

Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu performans muhabeti yaptığımızdan ordada motor kapağından silindirlerden kranktan vs vs bahsetiğimizden aklım direkt oraya kaymış arkadaşın sorusunu iyi anlamamışım gece gece zaten :D o plastik kapağı sizde sabitleyebilirsiniz ille servise...

10. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu motor üst kapağından bahsediliyor bence aciliyeti yüksek düzeyde heran risk taşıyor nezaman patlıycagı belli olmayan bomba gibi

11. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu evet benim aracım 1.5 110ps 4x4 sanırım stage 1 yeterli olacaktır keşke kaner beyinde bi hızlanma vidyosu olsada görsek :) o aracını 140ps e çıkarmış sanırım bu güç yeterli olacaktır bu motor 150ps ten fazlasını taşıyamaz piston tepeleri erir hadi...
  12. DuSTeRo

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) limitlerini zorlamadığınız sürece motor sizi üzmez en fazla 4000devirde vites atın zaten üstüne gerek kalmıyor torkunuzu daha alt devirlerde elde ediyosunuz çipledikten sonra.

13. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu benimki sarsıntı değilde daha çok ses değişikliği o devirde sanki başka bir motormuş gibi ses geliyor ama titreme itekleme falan filan yok yani. youngson sizin aracınız duster'ın hangi versiyonu araba motor gücü olarak? birde ani hızlanmaları...
  14. DuSTeRo

Dacia sahipleri acil yardım

Ynt: Dacia sahipleri acil yardım benzinlik ulu orta biyerdeydi ama yok bu saatten sonra kesinlike petrol ofisinden yakıt almam gerekirse bagajımda 5litre shell vpower bulundururum ama genede almam petrol ofisinden ince mazot oldugu için enjektörlere en iyi gelen mazot bence shell gidip başka...
  15. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu aynı olaya bende rastladım benim aracımdada var özellike motor soğuk iken o devirde farklı bir ses çıkıyor ama arızadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum daha çok turbonun emdiği soguk havanın içindeki oksijen moleküllerinin zenginliğinden kaynaklı...

16. DuSTeRo

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 1.5 dci 110 aracım 17.300km de ve onun ölçtüğü değerlere göre 200km testlerimde 200km nin sonunda en az 7.9u en fazla 9.4 ü gördüm genelde 8.3 civarında gösteriyor bilgisayar
  17. DuSTeRo

Dacia sahipleri acil yardım

Ynt: Dacia sahipleri acil yardım bugün off road turuna çıktım ve aynı şeyi yapmadı çekişinde bi düşüşlük hissetmedim enjektörlerde sorun yok gibi geldi çok şükür. ama içindeki mazotu azaltıp shell'den gtl+ aldım ne olur ne olmaz enjektörleri temizlesin diye
  18. DuSTeRo

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı olguncandan servise gittiğimdede düşündüğüm şeyin aynen cevabını aldım. lastik hizasından çamurluğu aşan hava içeri doğru yön alıyor ve kapı ile çamurluk arasındaki boşluktan giriyor fitill boyuncada yol alarak arka kapıdan çıkıyor buda ses yapmasına neden oluyor. eğer denemek...

19. DuSTeRo

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı benim görüşümce duster'ın ses sorunu kapı boşluklarına giren havadan kaynaklanıyor. yani ön çamurluğun ön kapı ile arasındaki boşluktan hava giriyor ve arka kapıdan çıkana kadar tüm kapı fitilleri boyunca yol alıyor buda sese sebep oluyor. biraz fiziksel bir açıklama yapmam...
  20. DuSTeRo

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? o dediğinize bir itirazımız yok esp'm olmadığı için ve şimdiye kadar ihtiyaç duymadığım için ilgilenmiyorum sadece :) ama otomatik devreye girmesi gerçekten güzel bir özellik.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri