Arama sonuçlarınız

1. mustafa_ozguven

Wolkswagen Crafter Karavan Yapımı..

Teşekkür ederim. Onları sökmek iyi olurdu ama aracın sahibi istemedi. Kalacak maalesef

2. mustafa_ozguven

3 günde baya işler yaptım. Yatak ve altındaki bagaji bitirdim. Banyo bir kısmıda bitti sayılır. 115 x 80 ölçülerinde yaptım banyonun içini, biraz büyük oldu ama ferah oldu. Banyonun önündeki oturma alanı yatak olduğunda da 190 cmlik bir yatak kalacak gibi. Arkadaki sabit yatağı 150 x 187 cm...
  3. mustafa_ozguven

Teşekkür ederim.

4. mustafa_ozguven

Şablon işi tamam. Artık gerisi kolay olur inşallah

5. mustafa_ozguven

Küçük ir döşemeyi söküp baktık, içi 5 cm kalınlığında izocam ile kaplanmış. Bencede yeterli olacaktır. Dediğiniz gibi verilecek emeğe değmez. Vede tonla masrafa

6. mustafa_ozguven

Aracı bu gün bütün işleri yapılmış halde teslim aldık. Güneş panelleri, yaşam akuleri, su depoları takılmış. Çamurluk üstüne büyük bir temiz su deposu takılmış. Arkadaki sabit yatak biraz yüksek olacak bu yüzden. İlk iş olarak yan duvarların ve tavandaki turbinlerin șablonunu çıkartmak olacak...
  7. mustafa_ozguven

Teşekkür ederim, gerçekten çok heyecanlıyım...
  8. mustafa_ozguven

Merhabalar geçen sene kendime t4 transporterden kamp aracı yapmışdım. Yakın bir arkadaşımda kendine 2008 model temiz bir durumda crafter aldı. Basit ama işini görecek bir kamp aracı yapmaya başlayacağız inşallah. iki kişilik sabit yatağı, duş wc 'si, oturma alanı ve mutfağı olacak şekilde...

9. mustafa_ozguven

Bu Gün Kalan Ömrümün Ilk Günü

yapım aşamanızı zevkle takip ettim. ellerinize saglık her şey harika oldu. herşey gönlünüzce olsun

10. mustafa_ozguven

17 M3 Boxer Yapımı Başladı

aracınız hayırlı olsun. tez amanda bitirirsiniz inşallah, bol bol yapım aşamasından resimler bekliyoruz
  11. mustafa_ozguven

Karavan Yapımında Usta Arayanlara...

Teşekkür ederim

12. mustafa_ozguven

Camper Truck Yapıyorum

guzel gidiyor, trafikte sorun olacakmı. yada vizede. ruhsata işletmek gerecekmi, bilgi verirseniz sevinirim
  13. mustafa_ozguven

teşekkür ederim..
  14. mustafa_ozguven

28 yıllık marangozum ve bu güne kadar onlarca aracın iç duvarlarını kapladım. psa gurubu, t4-t5 transpoter araçlarda çok fazla tecrube edindim. yatak , dolap, banyo ve mutfaklarının çok sayıda imalatını yaptım. izmir'in aliağa ilcesinde ikamet ediyorum, atölyemde aliağadadır. isteyene malzemeli...

15. mustafa_ozguven

Merhaba 15 M3 Ducato Ile Bizde Varız

hayırlı olsun... merakla takip ediyorum
  16. mustafa_ozguven

Kendi Karavanını Yapanlar; Ferdi

hayırlı ve uğurlu olsun aracınız. başlamak bitirmenin yarısıdır. kolay gelsin ve gönlünüzce olsun

17. mustafa_ozguven

Wolksvagen T4 Campervan Yapımı

teşekkür edrim... kesinlikle t4 ü seçerdim, transpoter modellerinde en sorunsuz olanı bence.
  18. mustafa_ozguven

Bize Her Yer Karavan

bence çok yanlış bir düşünce içerisindeniz. ben 28 yıllık marangozum. 2016 haziran ayında sıfır aldığım ticari aracımı sadece mal getirip ve götüreceğim zaman kullanıyorum. diğer zamanlarda binek aracımı kulklanıyorum. ticari aracım dolu dolu 4 yaşında ve kilometresi şun 41.500 de . bundan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.