Arama sonuçlarınız

1. mustafa_ozguven

Wolksvagen T4 Campervan Yapımı

Bütün koltukları söküp döşemeci ye verdim. Arkadaki ikili koltuğu vize zamanı geldiğinde takmak için parkede yerlerinide ayarladım. Vizeye giderken lavabo dolabını çıkarıp, koltuğu takmak yeterli olacakmış. TÜVTÜRK de çalışan arkadaşlara sordum.

2. mustafa_ozguven

Laminat parke yapımı da bitti, sıra arka kapağı açtığımda oradan kullanacağım çekmecelerde. Ondan sonra yatak ve üst dolaba sıra geliyor. Hızlı bir şekilde çalışmaya devam.

3. mustafa_ozguven

Çalışmaya ara vermeden devam... Tavan Sepeti ve yan tente siparişi verdim. Salı günü gelecek inşallah.

4. mustafa_ozguven

Kaplama malzemesi olarak yan duvarlar ve tavan için 6 mm, zemine de 12 mm marin kontrplak aldım. Kaplama işi bitince her tarafa su bazlı vernik uygulayacağım. En son zemine de laminat parke yapacağım.

5. mustafa_ozguven

elektrik tesisatı için gerekli olan bütün kabloları döşeyip, her yeri izolasyon malzemesi ile kapladım. Yaptıkça birşeye benziyor..
  6. mustafa_ozguven

Bu gün sabah erkenden izolasyon işine başladım. Ölç, kes yapıştır.... Çok zevkli oldu
  7. mustafa_ozguven

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Çok güzel haberler bunlar, kendi karavanini yapmak istiyenlerin önünü açacak gibi gözüküyor. Bilgilendirme için teşekkürler

8. mustafa_ozguven

Sonra ufak tefek pasları taşlayıp temizledim. Sonrada galveniz ile astarlayip boyasını yaptım

9. mustafa_ozguven

Bu gün söküm işleri ile uğraştım. Zemini sökmek çok zor oldu, çok sağlam bir kaplama yapılmış.
  10. mustafa_ozguven

Teşekkür ederim. Bütün aşamaları paylaşicagim ki, sizin fikirlerinizi alabileyim

11. mustafa_ozguven

teşekkür ederim. Ben temiz ve kirli su depolarını lavabonun altına koyacağım bidonlarla çözeceğim. Doldurmasi ve boşaltması çok kolay olacaktır.benim yatağım sabit olacak, alt kısımları göz göz olacak. Yaşam aküsü ve depolama için kullabilecegim.
  12. mustafa_ozguven

Teşekkür ederim, küçük bir kısmı ile bir saca yapıştırdım üç gündür güneşin altında duruyor. Şimdilik bırakma veya koku gibi birşey yapmadı. Biraz daha dursun, bakalım ne olacak.
  13. mustafa_ozguven

izolasyon için 12 mm, tek yüzeyi yapışkanlı olan oneflex adıyla satılan malzemeden aldım( 20 m2 720 TL )

14. mustafa_ozguven

arkadaki ikili koltuğu çıkaracağım. Şoför ve ön yolcu koltuklarının arkasına lavabo ve dolap yapacağım. Arka kısıma geniş yatak olacak ve arka kapağı açtığımda oradan kullanabileceğim çekmece ve dolaplar olacak. Araç üstüne büyük bir sepet ve ön kısma doğru bir adet güneş paneli takma...
  15. mustafa_ozguven

2002 model multivan, 4+1

16. mustafa_ozguven

merhaba arkadaşlar, kendime ufak geziler için bir t4 alıp basit bir campervan yapmak niyetindeyim. daha öncede bahsettiğim gibi yılların marangozuyum. kendi atölyemde hızlı bir şekilde yapma niyetindeyim. iki yetişkine kısa süreli konaklama sağlaması (2-3 gece gibi) yeterli olacak şekilde...
  17. mustafa_ozguven

Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü

merhaba, kendi el emeğiniz ile yaptığınız karavan ile seyehat edip konaklamak daha keyifli olmuştur herhalde. darısı başıma inşallah

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri