Arama sonuçlarınız

1. alperen1999

Toyota Land Cruiser Bj 60

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 esas problem bu aracı seçmekle inşallah büyük bir yanlış yapmış değilimdir?. parçalarını bir şekilde bulup aracı hakkını vererek yürür duruma getiricem.ama ilerde satmak yada değiştirmek istersem sanırsam pekde ciddi alıcı bulamıcam. ilgiden yana sıkıntı yok ama...

2. alperen1999

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 evet aldığım araç düz bir araç parça sorunuda yaşamıyor değilim.özellikle suriye tarafında savaş yüzünden parça fiyatlarının arttığını söylüyorlar.ben de beklemedeyim yapacak bişi yok. şu anda başda hidrolik direksiyon (2500 lira diyorlar) ön disk (1500 lira)...
  3. alperen1999

Land Cruiser Bj 60 İçin Hidrolik Direksiyon Arıyorum.

Ynt: Land Cruiser Bj 60 İçin Hidrolik Direksiyon Arıyorum. telefon numaram 0533 553 3607.bunun dışında 1987 model land için lazım olduğunda yedek parça satankişileri nerden bulurum?

4. alperen1999

Land Cruiser Bj 60 İçin Hidrolik Direksiyon Arıyorum.

yeni aldığım 1987 model land ım direksiyon düz olduğu için şehir içi kullanırken çok zorlanıyorum.hidrolik direksiyon nerden bulabilirim.????
  5. alperen1999

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 selam bende çok heveslenip bj 60 aldım.keşke önce sürüp sonra alsaymışım.neyse sormak istediğim bişi var.direksiyon hidrolik değil araç baya zorluyor beni trafgikde hidrolik yaparsam çok değişirmi? frenler kampana mı kalsın disk mi olsun?

6. alperen1999

Alsam alsam 15.000 Tl ye ne alsam

Ynt: Alsam Alsam 15.000 Tl Ye Ne Alsam eee sen ne yaptın peki.bişi bulupda alabildinmi?

7. alperen1999

Alsam alsam 15.000 Tl ye ne alsam

Ynt: Alsam Alsam 15.000 Tl Ye Ne Alsam selam...benim soracağım şey bende aynı duygular ve düşünceler içindeyim.ancak aklımdan geçen tek araç toyota bj 60 ve bu araç tam aradığım tip.hem kalabalıkça bi yere giderken hem malzemeleri taşımak için yeri var.ancak bu araçla ilgili gerek youtube ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.