Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar butcem kısıtlı.en az maliyetle motokaravan yapmak icin hangi araci tercih etmeliyim.Yol performansi onemli degil.ic hacmi geniş,yakiti az olsun,yedek parcasi ucuz olsun yeterli. Minubus alip proje ile 5+1 panelvana cevirip ic aksamini demonte yapmak istiyorum.bu konuda tecrubeli...
Arkadaslar butcem kısıtli.en düsük maliyetle yapabilecegim moto karavan arac hangisi olmali.aracin yol performansi onemli degil.yakiti az ic hacmi genis yedek parcasi uygun olsun yeterli.
Gorus ve onerilerinizi bekliyorum.
Slm.sukret bey seneler gecmiz aradan .j9 unuz duruyormu.kisa modeli herhalde sizinki.fotograflarini ve bu aracla ilgili dusunceleriniz nedir.soylenildigi kadar yavas ve gurultulu bir araç midir .
Bence en arkaya koudugunuz karsilikli ikili koltuk yerine yanlamasina 110 120 cm lik tek yatak koyun.yataga alttan kayarli 100 cm ilave edin.acildiginda 2mt lik yatak olur.ust kismina dolap yerlestirin.mutfak bolumunu de yolcu koltuklarinin arkasina yerlestirin.kapinin tam karsisinada iki...
Yucel bey bande sizin gibi karavan yapmak icin arac dusunuyorum.tüm olumsuz yorumlara ragmen aklim kisa yada orta uzunlukta j9.bunlarin birde en uzun modeli var.ama cok uzun.amacimi asar benim.malum isteklerimiz cebimizle dogru orantili.size verilen bir cevabi okudum.j9 yerine t3 tavsiye...
Öncelikle araciniz hayirli olsun.insallah verilen emege degecek guzul bir karavan olur.J9 u tercih ettiginiz icinde sizi kutluyorum.bende motokaavan yapmak istiyorum ve araclari arastiriyorum.maalesef j9 hakkinda tatmin edici hic bir yorum a rastlamadim.boyut ve fiyat olarak bana en uygun...