Arama sonuçlarınız

1. K

Az Bütceyle Moto Karavan Nasil Yapmalır .

J9 lara bakiyorum.fiyat yonundende baya iygun ve buyuk arac.ankara da kisa şase olanlarindan bulsam alinabilir gibi.

2. K

Sizde var mi karavan
  3. K

Tek arac olacak.sehir ici de kullanacam ama.fazla yolum yok.is ev yakin.tatile gidecegim zaman mobilyalri yerlestirecem , ölü sezonda cikartacam.

4. K

Az Butceli Motokaravan Yapimı.

Arkadaşlar butcem kısıtlı.en az maliyetle motokaravan yapmak icin hangi araci tercih etmeliyim.Yol performansi onemli degil.ic hacmi geniş,yakiti az olsun,yedek parcasi ucuz olsun yeterli. Minubus alip proje ile 5+1 panelvana cevirip ic aksamini demonte yapmak istiyorum.bu konuda tecrubeli...
  5. K

Arkadaslar butcem kısıtli.en düsük maliyetle yapabilecegim moto karavan arac hangisi olmali.aracin yol performansi onemli degil.yakiti az ic hacmi genis yedek parcasi uygun olsun yeterli. Gorus ve onerilerinizi bekliyorum.

6. K

Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?

Bence olur.bende bakiyorum j9 lara.kismetse iki hafta icinde alip yaza kadar hazirlamak istiyorum.

7. K

Karavan'a Ilk Adım

Cok guzel olacak gibi.insallah cabuk biter.ruhsati ne yaptiniz bir degisiklik yaptiniz mi.karavan olarak isletecekmisiniz.Ankara dan misiniz.
  8. K

Motorunuz Nedir?

1989 model vespa cosa.elden 4 vitesli.tam 30 yasinda ama hala yollarda
  9. K

Karavan'a Ilk Adım

Tg1895 yapim asamasinda fotograflarini gormek isteriz.nereye yaptiriyorsunuz.mobilyacimi yoksa karavan isi ile ugrasan bir işletmemi.

10. K

Magİrus M2000 Den Karsan J 9 Dan Karavan Olur Mu?

Bence j9.daha kibar ve kullanim alani daha buyuk gibi.yakitida daha ekonomik olacagini dusunuyorum.

11. K

Karavan'a Ilk Adım

Ustad ne yaptin j9 ne durumda.
  12. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Birde aracin yakit sarfiyati hakkinda bilgi verirmisiniz.

13. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot J9 (asilkanissan)

Slm.sukret bey seneler gecmiz aradan .j9 unuz duruyormu.kisa modeli herhalde sizinki.fotograflarini ve bu aracla ilgili dusunceleriniz nedir.soylenildigi kadar yavas ve gurultulu bir araç midir .

14. K

Karavan'a Ilk Adım

Bence en arkaya koudugunuz karsilikli ikili koltuk yerine yanlamasina 110 120 cm lik tek yatak koyun.yataga alttan kayarli 100 cm ilave edin.acildiginda 2mt lik yatak olur.ust kismina dolap yerlestirin.mutfak bolumunu de yolcu koltuklarinin arkasina yerlestirin.kapinin tam karsisinada iki...
  15. K

Karavan'a Ilk Adım

16. K

Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?

Yucel bey bande sizin gibi karavan yapmak icin arac dusunuyorum.tüm olumsuz yorumlara ragmen aklim kisa yada orta uzunlukta j9.bunlarin birde en uzun modeli var.ama cok uzun.amacimi asar benim.malum isteklerimiz cebimizle dogru orantili.size verilen bir cevabi okudum.j9 yerine t3 tavsiye...

17. K

Karavan'a Ilk Adım

Öncelikle araciniz hayirli olsun.insallah verilen emege degecek guzul bir karavan olur.J9 u tercih ettiginiz icinde sizi kutluyorum.bende motokaavan yapmak istiyorum ve araclari arastiriyorum.maalesef j9 hakkinda tatmin edici hic bir yorum a rastlamadim.boyut ve fiyat olarak bana en uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.