Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 1997 model uzun şase kawasaki en 500 motorum var.on amartisorler yag kaciriyor.suspansiyonun ice giren parlak metalin istunde kilcal cizikler var.ne yapabilirim.tamiri mumkunmu yoksa degistirmem mi gerekli.
Bildigimiz standart kece.tavana dery ile yapostirdim.ayrica onun ustune 3mm duralit 5mm talitim ve 2mm kumas kaplanacak.toplamda 1 cm daha yalitim olacak.
Aslina bakarsaniz karisik gibi gorunsede degil.sadece eleltrik kismi problem.gunes enerjisini uzmanina yaptirmaniz gerekli.siz yaparsaniz baya bi bos vaktiniz ve alet edavat olmasi lazim.tabiki işi bitirememeyi de dusunmek gerekli.buyuk bir iş.
1.3 değildir. Buyuk ihtimal 1.6 lik dizeldir.o motorda her tuelu ceker.ama arac karavana yapi geregi uygun degil.zorlama olmus.yere cok yakin ve burnu uzun.gereksiz yere aracin boyunu uzatip kullanim alanini kisitliyor.
Tavan ic yalitiminida bitirdim. Insallah bayrama yetistirecegim.gelsin bati karadeniz turu.kastamonu cide, bartin amasra , duzce akcakoca, bolu abant ve ankara ua donüş.