Arama sonuçlarınız

1. K

Baş La Dim.....j9

Tuvalet dus konusunda kararsizim.planı netlestiremedim daha.

2. K

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Taban 4cm.yanlar 2 cm strafor. Eger nem bu kadar coddi bor problemse havalandirma delikleri birakirim.icerideki nemli havayi yahliye ederim. Diye dusunuyorum.
  3. K

Ben alta 4cm strafor kullanacam .yanlarada 2 cm lik strafor.ara bosluklaeri kopuk ile takviye edecem.ustunede 5mm lik silte kullanacam.

4. K

Bu magzemeyi koydugumiz yer su girisi izole edilecek.sulu bir ortam degil.su girisi onlendiginde problem ortadan kalkmiyormu.nem sorunu nasil birsey bi
  5. K

Baş La Dim.....j9

Yan guclendirmelerden sonra taban karkaslarinida yaptik.

6. K

Cok dogru bir test degil.ayni yesti karsilastirmali yapmali.ornegin normal kece kapatmali dinlenmeli, sonrada izogren i kapatip dinlenmeli.kalitesi ozaman anlasilir.yoksa o duzenegin onune ne koyarsaniz koyin sesi belli miktar azaltir.

7. K

Baş La Dim.....j9

Ilgim varda bu kadar degil.ruhsatlimi motorlar
  8. K

Baş La Dim.....j9

ilginiz var.motor varmi.trumph yada bsa
  9. K

Hoto Mobi̇l Hakkında...

192 genislik makul.

10. K

Baş La Dim.....j9

Triumph motor markasi degil mi

11. K

Baş La Dim.....j9

Ibrahim erol bey Ilerleme var ama maalesef ramazan ayi zamani cok kisitliyor.isten geldikten sonra iftara kadar parmagimi oynatamiyorum.dun karkas demirlerini aldim.olculendirip bir turlu kesim kaynak isine baslayamadim.insallah bu cumaya halledecegim.fotolari yayinlarim.triumph bey sizde kisa...
  12. K

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Bu olculer imkansiz.2.9 metre genislik.2.69 yukseklik.5.16 boy. Tum olculeri oldu siyelimde genislik 2.9 mt nasil olur ya.

13. K

Karavan Mobilyası

Yaptiracaginiz malzemeyi kafanizda tasarlayin.araciniza gore olcu alin.2 boy profil alin.her boy 6mt dir.12 mt yapar iki boy.aldiginiz yerin yakinlarinda demircide olur.olculerde kestirin kaynattirin.ustune ne kaplarsaniz kaplayin.suntalam, kontra. Mdf, tahta vs vs.sonra araciniza monte edin.
  14. K

Karavan Mobilyası

Alt kismini profil ile destekleyin.3×3 2mm fazlasiyla isinizi gorur .iki boy yeter. 100 tl
  15. K

Karavan

B Ir ilanda gormustum.anahtar teslim 70 bin yaziyordu.arac haric fiyati.

16. K

Karavan Mobilyası

Daha once mobilya deneyiminiz varsa herturlu yaparsiniz.kendi fikirlerinizi uygulayin.ben profil kasa uzerine mobilya giydirmesi yapacagim.kimsede gormedim.onemli olan kendi zihninizde isi botormek.disardan arayisa gecmeyin bence.
  17. K

Baş La Dim.....j9

Evet kisa şase.ozellikle kisa aldim.zor buldum.piyasada fazla yok.uzun şaseler park problemi olacakti.binanin garaj girisi dar.bununla anca girebiliyorum.cikista gerigeri.1 sebep bi. Ikincisi sehir ici yarfiginde bunun kullanilmasi daha kolay.totalde 4 metrenin biraz ustundedir.ic hacmide bana...
  18. K

Baş La Dim.....j9

2 yetişkin, 4 ve 1 yasinda iki cocuk.1 yasindaki icin ayri bir beşik yapacagim.

19. K

Baş La Dim.....j9

Tesekkur ederim.
  20. K

Baş La Dim.....j9

En nihayetin de araci aldiktan iki ay sonra basladim.arka bolmedeki yukselti sokuldu.tabandaki pasli kisimlar tamir edildi.yan bariyer guclendirmeleri yapildi (her j9a yapmakta fayda oldugunu dusunuyorum)taban da curmumelere ve korozyona karsi koruyucu astar atildi.yipramis silikonlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.