Arama sonuçlarınız

1. K

Yeni Bir Karavan Hikayesi

Bu ne ya. Okumaktan gozum agridi.reklam mi degil mi.reklam olup olmamasina niye takiliniyor.bilgiler dogrumu degil mi bu malzemeler kullanılır mi onu tartisin lutfen.bir tek bartek kardesim verilen bilgilerin dogru olmadigini teknik olarak yazmis.vallaha yalitimdan vazgececegim.bir duzgun...

2. K

Tamam takipteyim.daha aracim bakimdan cikmadi.ve muayene yapilacak.yani iki uc hafta gibi bir sure sonra aracin cevirimine baslayacagim.insallah yaza yetisecek.
  3. K

Evet sigara iciyoruz ama asil dusundugumuz aractaki cocuklarimiz ve ailemiz.benim buyuk oglum 11 yasinda astim.tas cam yunu kullanamam.sprey kopukler zaman icerisinde degisime ugruyor.sanki en uygunu eps malzemele gibi geliyor.laminant altina dosenen dansitesi yuksek olanlar.1 veya 2 cm lik...

4. K

Bu resmi pinterestten buldum.kopuk ile yapmislar yalitimi.bu zararli madde mi.bildiğimiz sprey kopuk gibi herhlade.
  5. K

Karavanda "bebek" Taşima Sorunu!

Ruhsat ve proje kismini bilmiyorum ama benim de iki tane 3 yas ve 8 aylik cocugum var.kendi karavanima ikinci sira koltuk koyuyorum.yoksa yolculuk imkansiz.

6. K

Evet sonuc yine bi sürü muamma.cam yunü oyle taş yünü kansorojen,nano teknolojinin ilerde ne gibi dertler acacagi bilinmiyor, kaucuk mayeryallere iyi diyende var kotu diyen de. Eee ne kaldi geriye.ne yapacagiz aracimiza yalitim icin.pimapen cam montajinda kullanilan poliuretan sprey kopuk alip...

7. K

Motorunuz Nedir?

Arkadaslar yukarda foto su bulunan vespa cosa mi satmak istiyorum.1989 model.tek fiyat 4500 tl.ilgilenen arkadaslar iletisime gecebilirsiniz.05057742754
  8. K

Tugrul bey fotograflari bekliyoruz.nasil oldu arabanin iç dizayni.memnun musunuz. Eksigi yada keske soyle yapsaydim dediginiz bolumler.
  9. K

Aracin son fotograflarini yuklemeniz mumkun mu

10. K

Siz bul malzemeyi her yerde mi kullandiniz.mesela motor kaputu kaplayacam ses izalasyonu agirlikli olacak.yanlar ve tavan ısı izalasyonu olacak.zemin hem ses hem ısı.herkez farkli bir urun e iyi diyor.tas yunu cok iyi diyende var tozumasi cok sagliksiz diyende.kendinden yapiskanli kaucuk urunler...

11. K

Yanlis degerlendirmisim.bir fotoda kece vardi.onu kullanmadiniz.gri tek renk olanlar herhalde kullandığınız .memnunmisinuz bu yalitimdan.ankarada yok mu acaba.
  12. K

Kece degilmi bu malzeme.

13. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Tum karavan camiyasina selamlar.Insallah yakinda moto karavanim olcak.ankara Yenimahalle
  14. K

Eski bir baslik ama aracinizin yapim asamalari kullandigini ısı ve ses yalitimi mobilyalar.bilgi ve fotoğraf paylasimi yaparsanız cok iyi olur. Araciniz hayirli olsun.
  15. K

Rav4 Suvcamper Macerası

Arac arkasi kabini konfor olarak görmemek gerek bence temel ihtiyac. Tek erkek olarak tabiati kullanabiliriz.ama coluk cocuk eş durumu değiştirir. Heleki deniz kenarina gittiniz denize girdiniz.bi sekilde dus almak gerkecek.10 gunluk doga kamplari ayni sekilde.farkli cozum yollarida...

16. K

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

Dezel bey araciniz hayirli olsun.sigorta kaca yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz.
  17. K

30 Yıllık Klasik .vespa

1989 model.motor şase numarasi kontrolu tüvturk te yapılmıştır. Borcu vs yoktur.cekme belgeli.balata bakiminin yapılması gerekiyor .akü ve tekerler yeni.fiyatı 5000 tl.bu modelde bu fiyata klasik vespa yok.karavan projeme mali destek icin satiyorum.
  18. K

Dörtlü Koltuk Uygun Olurmu?

Sofor mahslline mi arkasina mi.

19. K

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Aliminyum koşe profiller var.boy olarak satiliyor.bana sormamissiniz ama gorunce cevapladim.bildigim kadariyla.
  20. K

Rav4 Suvcamper Macerası

Bath2go adi.fikir vermesi acisindan guzel.insallah yapinca paylasirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri