Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık Motokaravan Hakkında Düşünceleriniz

Tavana ne yapmak gerek

2. K

Kimyasal kismi cok sogru degil aslinda.kaliteli bir suntalam in yaklasik %95 i agac yonga ve parcalari %5 i kimyasal yapistirici.kalitesizlerde hersey bulunabilir icinde.sarsintida birlesme yerlerinden birakma gevseme ihtimali bencede dogru bor tespit.kullanmamakta fayda var evet.

3. K

1.8 cm suntalam yerine 1.0 cm suntalam kullanilabilr.benim j9 um var tavana kaar veremedim.hazir tavan i kumasla kaplayayim mi yoksa farkli bir malzememi kullanayim bilemedim.birde tavan ile taban arasi bolum ozellikle cam kenarlari ve iki cam arasini nasil yapilacak.
  4. K

800 kg.az malzeme degil

5. K

Boş agirligi ne kadardi aracin hatirloyormusunuz.

6. K

Cok guzel duruyo elinize saglik.baya bi ahsap kulllanmissiniz.totalde ahsap aagirligini hesapladiniz mi.ben ahsap kaplama konusunda kararsizim.
  7. K

Ben sok tak yerine katlanir mekanizma tercih edecegim.yurt disinda ornekleri var. Hatta gezenbilir dede paylasilmis ornegi var di.katlanan dolaplar mitfak masa yatak.
  8. K

T TÜm zorluklara ragmen cesaret edip uretime gecmek lazim.

9. K

Yapilir ama genede zor.alet edavat muhakkak sart.mesela bu ise baslandiginda elinizde hazir kaynak makinasi, jet tasi ve aparatlari, matkap, panc lar ve delici uclar, elektrikli testese, yapistiricilar, dolp malzemeleri icin menteseler mentese acma aparati vs muhakkak olmali.ve en onemlisi...

10. K

Evet ağırlık konusunda size katiliyorum fakat boyle bir araci kendinizin yapmasi bir hayli zor bence.işin ucunda 40 binlik araci alip masraflar edip zaman ayirip yapamamak ta var.
  11. K

Az Bütceyle Moto Karavan Nasil Yapmalır .

Yillik vergide degisen bor durum yok.ayni herhalde motokaravanin ki de.ama sogorta cok baglayici.

12. K

Ruhsat degismeyecek.benim arac 6+1 kamyonet olarak gozukuyor.motokaravan sigortasi cok yuksek.En dusik teklif veren sigorta normalin en az iki kati cikiyor.bu sebeple kamyonet olarak devam.
  13. K

Bu aracin motoru 2300.tork u gayet yeterli.yol performansi acisondan sorun yasamazsiniz.yakit konusundada cimri bir arac.ozel kullanimda sikinti olacagini dusunmuyorum fakat ticari kullanimda motoru biraz masrafli. Bu soyledikleeimi bizzat ayni aractan serviscilik yapan arkadasimdan...
  14. K

Tabi herseyin ucu gelip maddiyata dayaniyor.

15. K

Sökulebilir yukselti evet.fakat sökuldugunde taban kismi camlara gore cok asagida kaliyor.ozellikle arkada yolculuk edecekler icin handikap.o kısmın sofor mahalli ile ayni sevide olmasi hosuma gidoyor.duz ayak.zaten o kismi yatak olarak dusunuyorum.yolcu koltugu cekyat gibi yatak olacak.ayakta...
  16. K

3 bucuk sayılırız
  17. K

3 yas 6 ay es ve ben.benzeriz

18. K

Panelvan Ve Minibüs Hangisi Alınmalı?

Hususi yaziyorsa src ye gerek yok diye biliyorum.yuk naklindede kendi esyan haricinde tasiyamzsin.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri