Arama sonuçlarınız

1. K

Az Bütceyle Moto Karavan Nasil Yapmalır .

Bu video fikir vermek acisindan cok guzel.bircok farkli tasarim yapilabilir.kisa j9 aldim.6+1 kamyonet olarak geciyor.boya kaporta isleminden sonra baslayacam bakalim.reel olarak uygulanabilirmi bizzat uasayarak gorecem.

2. K

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Bu konuyu zemin kaplamasi , yan kaplamalar ve tavan olarak ayirmak gerek bence. Daha once karavan yapmadım fakat yapmak ocin arastiriyorum.Taban a yapışkan li elastik kaucuklu malzeme .yanlara taş yünü. Boşlukları doldurmak daha kolay olur. Tavan a da normal keceli malzeme bence.Ama dedigim gibi...
  3. K

Bu Da Benim Çok Amaçlı J 9

İlk defa kapali bir peugeot gordum.ici yapili mi arabanizin.yakit ve bakim masrafi konusinsa bilgi verebilirmisin.

4. K

Karavan'a Ilk Adım

Hayirli olsun.kazasiz belasiz kullanin.
  5. K

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Mermerit agir bir malzeme.karavan a da yakismiyor.ev den bozma gibi oluyor.bence 3 cm melamin kapli sunta daha iyi.yogun suya mazuz kalmasin.ıslak birakmayin yeter.

6. K

Ustadim senin j9 un fotograflarini paylasman mumkunmu.

Ustadim senin j9 un fotograflarini paylasman mumkunmu.

7. K

Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?

Monekopbaba aracin icinde minubus olanlarinda koltuklarin bagli oldugu yaklaşık 20 cm lik bir yukselti var.aracin yan kapidan girince o yukselti yok.siz tabani nasil yaptiniz.yukselti kismini soktunuz mu.yoksa oyle sokmeden mi kullaniyorsunuz.sokuldugunde direk alt saç a iniliyor.arabanin tavan...
  8. K

Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?

Minekopbaba selamlar.ilk defa j9 kulanan, karavan yapmis birisine rastlamak beni gercekten cok memnun etti.Cünkü bu arac hakkinda kimseden bilgi alamadim.tamircime sordum kokorec arabasi alama dedi.forumlara baktim teknik bilgi veren yok.simdi siz 5 yildir kulaniyormussunuz.size bir kac sorum...
  9. K

Otomobil Ruhsatlı T4'ü Camper A Çevirdikten Sonra

Slm.biraz zaman araligi uzun olmus fakat yazinizi yeni okudum . Malum forumlarda cok fazla gerekli ve gereksiz bilgi var.panel van kamyonetten daha iyi yazmışsınız. Ben dusik butceli bir munubus alip proje ile degostirip karavan yapmak istiyorum . Size sorum 1)neden panelvan kamyoneyten iyi...

10. K

Karavan'a Ilk Adım

Elinize saglik.guzel günlerde kullanin.cok guzel olmus.aracin sofor mahallindan ve yan kapidan geniş acili fotografinida paylasabilirmisin. Aracin ruhsat bilgilerinin degisimi, proje vs islemlerle ilgili hem maddi hemde nasil bir yol izlenmesi gerekiyor.bilgilendirirsen cok faydali olur .benim...

11. K

Karavan'a Ilk Adım

Cok guzel olmus.evye nin altindaki siyah bidonlar i nereden temein ettin.ne bidonu onlar.
  12. K

Herhalde öğretmensiniz.hocam bu tuvalet ve banyoya yalitim ne yapacaksiniz.

13. K

Transporter Yardim

Camurluklarin ustunden iki karsilikli koltuk.arka acilir kapak tarafina surgulu iki bolme.ceķildiginde kapak acikken disari dogru cikar.bir tanesini ocak digerini de saklama bolmesi olarak kullanilabilir.iki koltugun ortasinida birlestiren bir ilave parcaile yatak olarak kullanilir.bu sekilde...
  14. K

Transporter Yardim

Aracin olculeri nedir.koltuklarin haricinde bos kalan bolum.olculeri verirseniz ona gore bir plan yapilabilir.
  15. K

Kardeşim valla bu anlattiklarinin hepsini sen yapiyorsan supersin.alt tabana sermis oldugun yalitim malzemesinin ustune kontrayi nasil sabitledin.gordugum kadariyla aracin en alt sacı orasi.deldin mi yapirlstirdin mi.

16. K

Cok basarili bir calisma oluyor.merakla takip ediyorum.
  17. K

Karavan'a Ilk Adım

Yeni fotograflar yokmu.ne durumda j9 unuz.
  18. K

Karavan'a Ilk Adım

Karavan ruhsatimi alacaksin.karavanlarin nekasar dogru bilmiyorum sigortasinin cok yuksek oldugu soyleniyor.

19. K

Az Butceli Motokaravan Yapimı.

En buyuk problem ve ucu açık olan problem aracin sonrasinda çıkartacağı mekanik aksaminda ki masraf. J9 u tavsiye eden yok.ama yillarca dolmus ve servislerde kullanildi.rakamsal olarak en yakin arac.
  20. K

Az Bütceyle Moto Karavan Nasil Yapmalır .

Ne kadar dogru bilemiyorum fort transitten az yaktigini soyledi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri