Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Severek kullandığım tertemiz pi2010 marka karavanımı motokaravana geçeceğim için satıyorum. İçersinde 20 amper akü ile vereceğim 350 kilo ağırlığı olduğu için yakıtı tüketimini çok fazla etkilemez. İstediğim ücret 45 bin tl
Luki camper şuan t4 kalıbı çıkardı ve seri üretime geçti. Sahibiyle konuştuğumda t5 için de kalıp hazılanacağını bildirdi . Ayrıca viyakaravan personeli şuan reimo almanya da pop-up tavanlar ile ilgili eğitim alıyor. Reimo tavanları çok kısa süre sonra takacaklarını söylediler
Diyelim ki orjinal koltuk duruyor hiç ellemedim yanlarına da mobilya evye buzdolabı ve ocak koydum (sabit olacak şekilde)Bu aracın statüsü karavan olmaz mı ?
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Uzun zamandır, her ne kadar yazmasam da forumun sıkı bir takipçisiyim.Önümüzdeki aylarda volkswagen t6 ya da t5 aracını hafta sonu karavanına dönüştürmek istiyorum. Fakat gerek motokaravan araçların sigorta masrafları gerekse motokaravana dönüştürülen aracın...