Arama sonuçlarınız

1. okcu78

Merhaba..

Kaş için Kaş camping güzeldir çıkmışken mutlaka adrasana yakın korsan koyuna uğramanızı öneririm. Onun haricinde Olimpos ve çiralı kamp alanlarını da önerebilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. okcu78

Uzun Seyahat Sonunda Başladı... Kamp Günlükleri

Yok be gel git olursa süreyi 40 güne bile çıkarırım ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. okcu78

Bir Discovery 2 Macerası...

Üstad ben ağır parçaların tamamına yakınını yurt dışından getirttim mesela alt takımlar için ashcroft tercih ettim isterseniz sitelerin adını mesaj ile gönderebilirm veya Google'dan birçok alternatif bulabilirsiniz ama Türkiye fiyatları çok yüksek mesela 11 inch kit Türkiye'de 26.000 tl ilken...

4. okcu78

Ekleyeceğim paşam yol uzun 30 günün tamamını günlük haline getireceğim kısmetse [emoji1] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. okcu78

Çok aşırı bir rakam çıkmış eğer klima kompresörüne kadar değiştirirseniz 40.000 tl civarında bir maliyeti oluyor motorun portal ve nitrojenli amortisörleri de eklerseniz en kabadayı şartlar altında 120.000 tl civarı bir maliyeti oldu bana tüm aracın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...

6. okcu78

3 kere gittim üstad domuz olur ama daha hiç yaklaştığını görmedim ya da bana denk gelmedi[emoji23] Doğal habitatında ayı da var ama hiç denk gelmedim yenicede ki en derin noktalarında kamp attım. Ama sincaplardan çok çektim sabah uyandığınızda ekmek poşetini yerinde bulamamamanız çok yüksek...

7. okcu78

Yok üstad komple yeni alındı tüm aksamlar dahil yani şarj dinamosundan marş dinamosuna klima radyatörüne kadar hepsi sıfır alındı Normalde parça parça düşünüyordum ama kardeşim kafan rahat olsun abi komple sıfır yapalım dedi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. okcu78

Muhteşem yerleridir üstad zaten fazla yabani hayvan da olmaz oralarda sincap ve tilkilere hazır olun [emoji2] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. okcu78

Üstad uzun bir planlama süreci idi zaten bu ben düzenli iki ayda bir çıkarım kampa aracı da ona göre özel yaptırdım zaten bu sefer karavanı bıraktım sadece rahat off road yapayım diye ki yarın göle girmeyi planlıyoruz araçlarla sığ bölgeden göl geçişi yapacağız [emoji2] Salda tam sizin de...

10. okcu78

Sonunda ateşimizi de yaktık ilk gece başladı [emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. okcu78

Merhaba dostlar Aslında işin başında defender 110 toplama niyeti ile başlamıştım ancak arkadaşlar beni çok yol yapıyorsun disco daha konforlu full bir araç bul fazla masrafın olmaz dediler ve buna kanarak aracı toplamaya başladım [emoji23] İlk olarak motor sıfırlandı. Sıfırlandı derken öyle...
  12. okcu78

Sonunda kampımızın ilk ayağı olan salda gölüne ulaştık ve çadırımızı kurduk. Bizim tercihimiz doğanbaba köyü yakınındaki doğal kamp alanı oldu. Elektrik yok herşey doğal isterseniz yürüme mesafesinde tuvalet mevcut. Herşeyden önemlisi sessiz ve sakin[emoji2] Ulaşım için ya otostop ya da şahsi...

13. okcu78

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

Üstad mutlaka profesyonel birisine yaptırman lazım yoksa araç yolda gezer ve aerodinamik sıfıra iner daha tehlikelisi üzerinizden uçup gidebilir internette aratırsanız muhtelif örnek var ben nasıl resim yükleyeceğimi bulamadım ne yazık ki
  14. okcu78

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

Üstadın dediklerine katılmakla beraber ben silahı doğaya karşı değil kendi türüme karşı taşıma taraftarıyım zira bu güne kadar ayı dahil her türlü hayvanla karşılaşmama rağmen hiçbirisinden Zarar görmedim sadece bir kere meraktan arabama pençe yedim. Bir kere de dalgın bir domuz sürüsü ben...
  15. okcu78

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Bunların da normal çadırlardan sistematik olarak bir farkı yok aslında taban bunlarda da içteki çadırla birleşik bu yüzden aynı derecede etkili tek farkı ise Husky de önce iç çadır kurulup üzerine koruyucu çadır kurulurken bu üründe önce koruyucu çadır kurulup sonra iç çadır kuruluyor sistem...

16. okcu78

Ses ve ışık konusunu şöyle anlatmaya çalışayım üstad vahşi hayvanların en güçlü duyusu koku almadır ve ona göre hareket ederler yani ses ve ışık ekstra dikkat çekmek yerine onlar için uyarıcı olur bu sebeple kamp ateşleri sürekli canlı tutulmaya çalışılır veya izci grupları ormanda şarkı...
  17. okcu78

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Eğer rahat olsun diyorsanız da arpenaz 5.1 önerebilirim içinde horon bile tepersiniz
  18. okcu78

İnsan olarak daha çok dikkat çeker ancak vahşi hayvanların çoğunluğu ses ve ışık olan yerlere yaklaşmamaya özen gösterirler. Hatta yaban domuzları dişleri toprağı kazarak gittikleri zaman görmeyip kamp alanına rahatlıkla dalabilen hayvanlardır o zaman da ürküp malzemeye zarar verebiliyorlar...

19. okcu78

Solar Panelli Aydınlatma Ve Şarz 19 Mayıs Bim

Hamak da çok iyi
  20. okcu78

Mağarada Kamp Yapmak

Suluin mağarasında kamp yapmak mı hem de ilk deneme olarak... durumu size şu şekilde özetlemeye çalışayım böyle bir deneyime tek başına kalkışmanın sonucu mutlak ölümdür. Mağaracılık açık hava kampçılığına uzaktan yakından benzemez çok farklı ekipmanlar, teknikler ve bilgi gerektirir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.