Arama sonuçlarınız

1. okcu78

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

Dediğim gibi en az 2 bıçak ve tercihen sağlam m 695 veya 1095 sınıfı çelikten yapılmış olması tercih sebebidir. Hoşunuza giderse kendiniz de bu çeliklerden bıçak imal etmeye başlarsınız zaten. Arabaya sığacağından şüpheliyim bir port bagaj düşünebilirsiniz bunun için 3 silah adet olarak...

2. okcu78

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

Üstad hayvanlardan yana korkun olmasın ihtiyacın olmayacağını garanti edebilirim. Bu arada ses için yanına torpil de al mutlaka tüfekten bile daha etkilidir. İnsan için ise aynı garantiyi veremem zira ben de merkeze bile insem silahlarımı üzerimde taşıyorum ne olur ne olmaz ki bu güne kadar 3...
  3. okcu78

Çadır Tavsiyesi ⛺️

Mutfak ekipmanlarını da unutmayın tabi üstadın dediği gibi 1000 liralık çadır çok fazla evolite veya bir üst kademede husky fazlası ile işinizi görür ve çadırdan önemli ekipmanları da arkadaşımız söylemiş zaten

4. okcu78

Fethiye Ve Çevresi Haftasonu Kamp Arkadaşı

Cuma günü biz de Fethiye'ye inmiş olacağız ekip toplanabilirse aracın üzerine 100 kilo falan odun atabilirim ateş için
  5. okcu78

Vallahi ilk kamp için iddialı bir hedef canım çekmedi desem yalan olur. Hayvanlara karşı önlemleri araştırmışsınız zaten önemli olan iki noktaya değinmek istiyorum sadece. 1) sineklerden ve böceklerden korunmanın kükürt, kahve yakmak, sinkov, tütsü gibi bir çok yolu da olsa hiçbiri tam...

6. okcu78

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Büyük ve yüksek kısmı biraz düşündürdü beni açıkçası. Yazın kullanacaksanız sorun teşkil etmez de rüzgarda ciddi sıkıntı yaratır. Husky her şartta sizi mutlu eder onu söyleyebilirim ama yükseklik açısından kriterinizi bilmediğim için o konuda garanti veremem.

7. okcu78

Ankara Land Rover Proshop Uzak Durun

Başlatıldı zaten üstad çok sağolun birkaç platformda birden işlem başlattım. Sonrasında öğrendim ki benden başka da şikayetçi olan çok kişi var zaten. Bu tip platformlarda da bilgilendirmek lazım ki kimsenin canı sıkılmasın
  8. okcu78

Kamp hazırlığında

Kamp hazırlığında
  9. okcu78

Şu Çadır Nasıldır Arkadaşlar

Ormanın derinliklerine inecekseniz kesinlikle çadıra dikkat edin kolaylıkla zarar görebilir. Zemini mutlaka iyi temizleyin ve mümkünse zemin için bir muşamba alıp önce bu muşambayı serin ki çadırın tabanı zarar görmesin

10. okcu78

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

Ne demek aynı gemideyiz sonuçta aracınızda ağır bir modifikasyon yok gördüğüm kadarı ile doğan fazlası ile halleder böyle bir aracı modifikasyon olsa kesinlikle Engin usta derdim

11. okcu78

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

Öncelikle iyi kamplar dilerim. Evet 12 volt bir cihazın çeşitli aparatlar yardımı ile 220 volta şehir elektriği ile bağlanması mümkün ancak bu hem zahmetli hem de maliyeti bir çözüm olacaktır onun yerine hem 220 volt ile hemde 12 volt ile çalışabilen cihazlar mevcut isterseniz sabah aracımdan...
  12. okcu78

Şu Çadır Nasıldır Arkadaşlar

Bu mevsimler için düşünüyorsanız özellik olarak fena değil işinizi görür bagaj alanı biraz küçük ancak iş görecektir. Daha zorlu şartlarda ise test etmenizi pek önermem rüzgar dayanımı fazla olmaz ve kışın size sıkıntı yaratır. Bunlar tabi ilk etapta verilebilecek çok yüzeysel bilgiler. Kaç...

13. okcu78

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

Ne demek aynı gemideyiz sonuçta aracınızda ağır bir modifikasyon yok gördüğüm kadarı ile doğan fazlası ile halleder böyle bir aracı modifikasyon olsa kesinlikle Engin usta derdim
  14. okcu78

Ayakkabı Seçimi ?

Eğer planlarınızda engebeli araziler var ise trekking botu gerçekten de kaçınılmazdır. Yağışlı havalar için de tozluk önerebilirim. Sadece ağırlık uzun yürüyüşlerde yorucu olabilir onun haricinde terletme açısından düşünmeyin kaliteli bir model havalandırma açısından sorun yaratmaz. Hatta...
  15. okcu78

Kamp Tüpleri

Benzin tüpü şu şekilde üstad o gördüğün termos gibi tüpler zaten ürünler ile birlikte geliyor. Sen arabana aldığın 95 oktan benzin var ya ondan bir pet şişeye örneğin 1.5 litre alıyorsun bu da ortalama 7.5 tl eder sonra bundan o termos gibi tüpe doldurup üzerindeki pompayı bastırıyorsun ve aynen...

16. okcu78

Kamp Tüpleri

Şöyle anlatmaya çalışayım hesabımı. Evet ilk alımda fiyat yüksek görünüyor ancak yanınızda taşıyacağınız 1 litre benzin 2 adet 450 gramlık tüp ile aynı kalori değerini veriyor. 2 adet kaliteli tüp alsanız ortalama 60 tl civarında bir masrafınız olacak 1 litre benzin ise 5 tl yani her kısa...
  17. okcu78

Ankara Land Rover Proshop Uzak Durun

Üstad kesinlikle haklısınız ancak Ankara'da bu tip yerlerin sayısı maalesef çok az ve proshop kesinlikle bunlardan birisi değil
  18. okcu78

Kamp Tüpleri

Benzinli ocakları da düşünebilirsiniz bana daha kullanışlı ve ekonomik geliyorlar

19. okcu78

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Aracınız varsa ve araçta taşınmayı düşünüyorsanız ağırlık çok mesele olmayacaktır. Soylediginiz çadırların üçünü de kullandım evolite kurulumu ve kullanımı kolay az yer kaplayan önünde altlıksız bir yüklüğü olan Her türlü hava koşulunda sizi kesinlikle üzmeyecek bir çadırdır Husky içinde aynı...
  20. okcu78

Ankara'dan Antalya'ya Gezi Planı

Vay vay vaaay e tabi bu gün dahil olmadığın için kaçırdın paşam portal aks geliyor araca

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.