Arama sonuçlarınız

1. okcu78

Ankara'dan Antalya'ya Gezi Planı

Selam arkadaşlar Ankaradan antalya Olympos çıralı adrasan korsan oradan da Ege'ye uzanacak bir kamp planı var :)) tarihler 17 mayıs 1 temmuz arası olacak gibi. Araç var gelmek isteyen arkadaşları bekleriz biraz off road biraz kamp karma bir plan olacak araç haftaya hazır olur inşallah. Toplam...

2. okcu78

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

ankara için söyleyebileceğim tek şey proshoptan kesinlikle uzak durun gıyas usta on numara adamdır ama araçlar ile ilgilenmiyor genelde işleyişi yönetiyor hasan ise şu lazım derse bilin ki tam tersi lazımdır ya da kafadan konuşmuştur kesinlikle en az bir servise daha gösterin. Bana çok sağlam...
  3. okcu78

Ankara Land Rover Servisleri Hakkında ?..

ankara için söyleyebileceğim tek şey proshoptan kesinlikle uzak durun gıyas usta on numara adamdır ama araçlar ile ilgilenmiyor genelde işleyişi yönetiyor hasan ise şu lazım derse bilin ki tam tersi lazımdır ya da kafadan konuşmuştur kesinlikle en az bir servise daha gösterin. Bana çok sağlam...

4. okcu78

Ankara Land Rover Proshop Uzak Durun

Üstad defender ve discovery serileri ile iyi yapıldığında çok güzel sonuçlar alınabildiğini gördüm. Keza Xj cj serisi patrol ve land cruiser da gayet başarılı araçlar ama ben memnunum disco dan sadece işinin ustası geçinen insanlara dikkat edin para kolay kazanılmıyor sonuçta ve emek ve gönül...
  5. okcu78

Ankara Land Rover Proshop Uzak Durun

Bir buçuk ay önce araç almak için Ankara'da Oto Sanayi Sit. 8. Cad. 42 Sok. No:8 Şaşmaz Etimesgut / Ankara adresinde bulunan Proshop adlı servise gittik. Bu servise fikir almak için araç sorduğumuzda ellerinde araç olduğunu ve bunu güvenle alabileceğimi söyledi Hasan Armutçu. Onun ustalığına ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.