Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar
Ankaradan antalya Olympos çıralı adrasan korsan oradan da Ege'ye uzanacak bir kamp planı var :)) tarihler 17 mayıs 1 temmuz arası olacak gibi. Araç var gelmek isteyen arkadaşları bekleriz biraz off road biraz kamp karma bir plan olacak araç haftaya hazır olur inşallah. Toplam...
ankara için söyleyebileceğim tek şey proshoptan kesinlikle uzak durun gıyas usta on numara adamdır ama araçlar ile ilgilenmiyor genelde işleyişi yönetiyor hasan ise şu lazım derse bilin ki tam tersi lazımdır ya da kafadan konuşmuştur kesinlikle en az bir servise daha gösterin. Bana çok sağlam...
ankara için söyleyebileceğim tek şey proshoptan kesinlikle uzak durun gıyas usta on numara adamdır ama araçlar ile ilgilenmiyor genelde işleyişi yönetiyor hasan ise şu lazım derse bilin ki tam tersi lazımdır ya da kafadan konuşmuştur kesinlikle en az bir servise daha gösterin. Bana çok sağlam...
Üstad defender ve discovery serileri ile iyi yapıldığında çok güzel sonuçlar alınabildiğini gördüm. Keza Xj cj serisi patrol ve land cruiser da gayet başarılı araçlar ama ben memnunum disco dan sadece işinin ustası geçinen insanlara dikkat edin para kolay kazanılmıyor sonuçta ve emek ve gönül...
Bir buçuk ay önce araç almak için Ankara'da Oto Sanayi Sit. 8. Cad. 42 Sok. No:8 Şaşmaz
Etimesgut / Ankara adresinde bulunan Proshop adlı servise gittik. Bu servise fikir almak için araç sorduğumuzda ellerinde araç olduğunu ve bunu güvenle alabileceğimi söyledi Hasan Armutçu. Onun ustalığına ve...