Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim ama bana güven vermedi 40 tl ye 10 000 mah mı olur birde adamlar üstüne kar edecekler bu aleti güvenilir bilindik markalardan almak gerek
merhaba nisan haziran arası antalya hava sıcaklığı nasıl olur bilgi verebilecek olan var mı bu tarihler arasında likya yolunu yürümek istiyorum ama benim için önemli olan denize girebilmek araştırdığım kadarıyla bu tarihler arası deniz sıcaklığı ortalama 19 derece oluyormuş onun için shorty...
teşekkür ederim o zaman ben 10 15 derecelik bir tulum bakıyım yanıma da cep sobası alırım üşüyünce atarım tuluma bir iki tane çadırı da arpenaz 2 alıcam birde şey sormak istiyorum uyku tulumu iç astarı ısıyı artırır mı
bu uyku tulumunu yaz ve bahar aylarında türkiyenin her yerinde kullanılabilir mi yüksek irtifaya çıkar mıyım bilmiyorum açıkçası ilk hedefim akdeniz turu ondan sonra iç anadolu ege karadeniz
konuyu baltalıycam ama bir sorum olucak teknik ekipman bölümüne konu açtım ama cevap alamadım ilk baharda antalya kullanılacak bir tulum kaç derece olmalı bu konuda bilgi bulamadım
antalyadan sonra cesaret edebilirsem ege karadeniz ve iç kesimlere de gidicem ama öncelik antalya
ilk baharda antalya turu yapmayı düşünüyorum(bu turdan sonra cesaret edebilirsem karadenize ege ve iç kesimlere gidicem) bu tur için kaç derecelik bir uyku tulumu almam gerekir sizce araştırdım ama bununla ilgili bilgi bulamadım
cevap için teşekkür ederim forclazın kollukların ince olması bir süre sonra can acıtmaya başlar mı sizce ben bir akdeniz turu düşünüyorum çadır mat uyku tulumu en fazla 5 tane giyse hamak bunun dışında belki palet ve yedek ayakkabı kamp için gerekli olan malzemleri alıcam
ben mağarada kamp yapmaya kalkarsam sorun çıkar mı peki zaten milli park sayılıyorsa o mağara izin almak gerekecek kimsenin izin vereceğini düşünmüyorum ama yinede şansımı denicem :)