Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla..
Bu sene 7. Ayin 8 inde karavanimla yola ciktim. Almanya. Avusturya. Macar . romanya bulgar ve turkiye ye bu carsamba girdik. kopegim (american staff) bulgar haricinde hic problem yasamadik. Bir orda cikarken pass sordular. Klima hala ihtiyac...
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Maalesef o gun karamana hareket ettim. Bu gun afyon da kablucalardayim. Babamlara bir ev tuttum bende karsisinda arabami koydum su an tadini cikartiyorum. On gun kalip mersin antakya devam edecem insallah yolumun ustunde olan olursa ugrayip kahvesini icmek isterim...
Ynt: Kim Nerede?
Herkese iyi aksamlar. Su an kostence romanya da bir kamp alani bulduk ve konakladik. Ben rimanya nin sahilinin bukadar temiz ve bakimli olacagini hic ummuyordum. Eylence full. Tam genclere gore. Su an saat 22 ama hala muzik gumbur gumbur. Ama yarin burda kalmayip bulgaristan...
sevgili arkadaslar, benim elektrolux tavan klimami turkiyede taktirmak istiyorum. burda zamanim olmadigi icin orda yaptirmak istiyorum. ve bunu turkiye ye girer girmez hemen yaptirmak istiyorum , kirklareli olabilir geliboluya gidiyorum. yalniz en guzel kesimi yapip su gecirmezligini...
Ynt: Keles Kocayayla 50. Yıl Kültür Şöleni 12-13-14 Haziran 2015 Davetliyiz
yahu arkadaslar harika bir kamp. ama ben bu siteyi birakacam birdaha bakmicam. :P :P :P. yahu 7. ayin 2. haftasi yapmiyormusunuz boyle bir etkinlik. diye sora sora sora biktim ve artik sormicam. surda kalmis 3 hafta ve...
Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı
Sevgili arkadaslar,
Nasipse temmuzun ilk haftasi istanbula yola cikacam ve ikinci haftasi istanbulda olurum diye dusunuyorum. sizden ricam bu bolumde fsirin kardesimizin
" İstanbul'da Sarayburnunda bir karavan parkı var. Geçenlerde içinde çok sayıda karavan...
Ynt: Maden Deresi
arkadaslar bunlari gordukce imreniyorum inanin. turkiye ye gelip boylebir etkinlige katilmayi cok istiyorum. galiba benim geldigim tarihlerde boyle bir etkinligin olamiyacagini anladigimda da cok uzuluyorum.
herzaman boyle kalin saglicakla kalin.
saygilar.
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)
Motor a binmesini bilsem senin yaptigini yapardim benimde en buyuk hayalim bu kardesim (motor tulum ve cadir) ve doga ama bende maalesef motora binemiyorum.
kus gibi ozgur ol kardesim yolun acik olsun.
saygilar.
Ynt: Yurt Dışında Karavancı Arkadaşlarımız
merhaba halilo kardesim memnun oldum bana ahmet diyebilirsin beylik yok kusurabakma bende sana kardesim dedim belki yas olarak benden kucuksundur diye benim yasim 41. bende enschede sehri yani gronau westfalen 48599 size yakinim. buralardan gecerseniz...