Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Almanya Grubu
merhaba halilo kardesim, nihayet avrupadan bir karavanciyla tanismak nasip oldu. hihih. sizde izin varmi busene?
saygilar
Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )
o bilmiyorudum. ben normal sahil kenari sandim. hayirlisi, peki istanbulda deniz manzarasinda karavanla guvenli bir sekilde kalabilecegimiz yerler olan bir topik varmi?
saygilar
Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )
buraya bizde gelip guvenli bir sekilde geceleyebilirmiyz acaba? birde tam yeri nedirki?
sayygilar
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)
Allah bize hayalimizi nasip etti insallah seninde hayalini en kisa zamanda gerceklestirir. en guzel hayllerin gercekmesi dilegimle.
sagilar.
Ynt: Kim Nerede?
sevgili ercument bende bu sene karavanla cikicam yola nasipse siz birkac gun onden cikacaksiniz giderseniz aciksa aman bana da habaer ederseniz bende ugrarim .
Ynt: Vw T3 Westfalia İç Dizayn
bende t3 sahibi oldum. ancak ic dizajni eski bir arac ve boua gerekiyor. buyuzden turkiyede toplatmak istiyorum. insel beyin aracini cok merak ettim nerden bakabilirim.
saygilar.
Ynt: E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ
evet ya maalesef varmis. birdaha ki sefere nasipse sizleri yakalama firsati olursa size kancayi atar pesinizden ayrilmayiz. :-p
saygilar
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)
hayirli olsun kardes. insallah istedigin gibi olur. yolun acik olsun. cok eglen.
nasil bir karavan yaptin? fotolari varmi?
saygilar.
Ynt: -17.5 Derece...
harika bir sey bu ya. hem karavan hem ofroad yasiyorsunuz galiba birde baba ogul. mukemmel birsey allah bozmasin. hep iyi gezin eylenin.
saygilar
Ynt: Gezenbilir Hollanda Grubu
Hollanda enschede almanya sinirinda gronau sehrine yakinim. bende 1998 fiat ducato CI Carioca ile katiliyorum.
buraya da katilabilirim.
saygilar
Ynt: Yurt Dışında Kaza Halinde Dikkat Edilecek Noktalar
kesin eu ile uyumlu olacakmi nerden bilgileriniz? cunku benim su an turk kamyon ehliyetim var maalesef avrupada oturdugum icin gecerli degil cunku turkiye avrupa ile anlasmamis.
saygilar
Ynt: Yurt Dışında Karavancı Arkadaşlarımız
selam arkadaslar sizlere hollandadan katildigimi esim ben ve ( 16-17-18 )yaslarinda ogullarim var. sizlerle tanismak bir zevktir. yakinda nasipse 7.ayin iikinci hadtasi alkoven kamperimizla yola cikacagiz tabi buyuk cocuklar gelirse bes kisi aksi...
Ynt: Temmuz 2. Hafta Bir Etkinlik Varmi?
supper yaa bende bir ay once tam olarak cikacagim gunu soylerim. burdan bu tarihlerde baska cikacak karavanci varmiki?
saygilar.