Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
2005 3.7 Cherokee sahibiyim. Bu ısıtma sorunu benim aracımda da mevcut. Aracı aldığımda yazdı ve hiç bakmadan aldım :)
aracımın hararet görtergesi olması gerektiği gibi gösteriyor. Fanı açtığımda 1 konumunda çok olmasada sıcak bir hava veriyor içeriye. Ancak 2-3-4 konumuna...
2005 3.7 aracım var. 3" yükseltme ve 245/70/16 lastiklerle istanbulda şehiriçi tüketim 19 LT civarında... Yükseltmeyi yapmadan öncesinde 18 LT civarında seyrediyordu... Bu değerler istanbul trafiğinde dur kalk ilerlerken alınan değerler... Uzun yolda 15 LT civarına düşüyor...
Vallaha içeriye sıcak hava üflemiyor. Hatta rorantiye düştüğü zamanlarda baya soğuk hava üflüyor...
petekler dolmuş dediler ve bi makineye bağladılar açılsın diye... Bir süre sıcaktı birazdaha ama yine eski haline geldi. Petekler dolmuş değişecek dediler...
İyide para isteniyor. Başka bir...
Yaa arkadaşlar aslında başka bir konuda danışmak istiyorum size. Benim aracın petekleri dolmuş sanırım. Sıcak hava üflemiyor içeri. Peteklerin değişmesi gerekiyor dediler. Orjinal petekleri takınca içeriye güzel sıcak hava üflüyormu? 5.2 nin sıcaklığına çok alışmıştım şuara donuyorum?
Estağfurullah...
Benim araç üstünde baya bir araştırma yaptık. Selenoid packte sorun olmadığını vuruntu sesinin muhtemelen arazi şanzumanındaki zincirde oluşan boşluktan olduğunu söylediler. Şuan için normal kullanıyorum...
245/70/16 kullanıyorum. 3" yükseltmeye en büyük kullanılacak lastik bence bu. 0 ET jant ile tabi ki...
Ben görsel değişikliği yapmak için jantları değiştirdim birazda. Orjinal jantlar hoşunuza gidiyorsa hiç değiştirmeyin 3-4 cm spacer işinizi çok rahat görecektir...
Alüminyum saç yada metale göre çok daha dayanıklıdır. Ama Alüminyum un serileri var. ben Grand vitaraya 6500 serisi alüminyumdan alt koruma yaptırmıştım mesela. Çok sağlam ve bir o kadar hafifi bir malzeme.
Yükseltme içinse şunu önerebilirim amortisör değiştirmeyecekseniz max 2,5" yapın derim.
Tabiki yapılır. Ben araştırdığım süreçte 300-400 TL gibi bir maliyeti çıkıyordu. Malzeme metaldi yalnız
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen kesilmiştir. Bu ebatta sürtme oluyor çünkü.
Bu araçların amortisör ve yayları biraz sert. Bende alışana kadar biraz zaman geçti. Ama arka amortisör ve yaylar değişince bi yumuşama oldu...
BF KO2 en iyisi. Ben biraz maddi durumdan alamadım. 450 TL civarında idi o zaman şimdi ne oldu...
Öncelikle teşekkürler.
Aracımın orjinal ebadı 235/65/17 idi. Ben 245/70/16 taktım. Jant ve lastik değiştirmiş oldum yani...
Yükseltme kitini Delta Lastik (İbrahim Abi) den temin ettim. 1800 TL gib bir ücreti vardı. (Dolar kuru değişti hala aynımıdır bilmiyorum)
Montajı yapılırken extra bir...
Kumhonun KL51 i hiçbir işe yaramaz mesela, Ama ben yeni çıkardığı AT51'i kullanıyorum. Türkiyede çok kullanılan ve çok fikir sahibi olunan bir lastik değil. Daha çok yurt dışı forumlardan araştırarak aldım zaten. Aşağıdaki linkte seçtiğiniz AT lastiklerin karşılaştırmasını bulabilirsiniz...
Bende şöyle düşüyorum, Yukarda yaptığınız sıralamaya göre konuşuyorum...
Bence her koşulda BF başta olur, Kumho 2. sonrasi maxxiss ve cooper diye gider...
Sizinde dediğiniz gibi kullanıcıların kullandıkları şartlara göre değişir bu sıralama yada kullanıma veya şöföre göre bile değişir...
Ben...