Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yeni üretilen bir lastik nasıl üretimden kalkar? Bir karışıklık olmasın!
Delta lastikte sizin ebadınıza göre bir sorun. varsa güzel fiyat verecektir...
Hocam bu lastik çok yeni bir lastik. Bildiğim kadarıyla Türkiye ye bu sene geldi. Öncesi yok yani. Bende alalı henüz 1 ay oldu ve kullanımım ağarlıklı Aslfatta oldu. Henüz bir sıkıntısını görmedim. Öncesinde BF AT KO kullanıcısıydım ve ses nerdeyse aynı. Yok denecek kadar az. Islak zeminde...
Arkadaşlar merhaba. Bir dostumuza araç bakıyoruz. Linkteki aracı tanıyan varmı?
ACİL TAKASLI SORUNSUZ JEEP
İlan No: 366542758
1993 Jeep Grand Cherokee 5.2 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 366542758
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam AT51 bildiğim kadarıyla tek tip. Başka modelden bahsediyordur! Ayrıca AT51 de de hem m+s hemde kar sembolü var. BF at gibi yani. Birçok at lastikte olmayan!!!
Hocam ben maxxis almaktan son anda vazgeçtim. Kumho AT51 aldım. 320 TL tanesi...
Asfaltta ses yok denecek kadar az. Fren mesafesi hakkında net bilgim yok ama yurt dışı forumlarında araştırdığımda çok olumlu sonuçları olduğundan Kumho almaya karar verdim... Memnunum...
Merhabalar,
Yakın zaman önce ZJ den KJ ye geçtim. Eeee tabi 5.5" yükseltme kitli bir araçtan standart bir araca geçince insan kendini kötü hissediyor :D Bir süredir araştırma halinde idim. Yükseltme ve Jant-Lastik konusunda ne yapabilirim diye düşünüyordum ve sonunda bir karara vardım. Önce...
Çok güzel lastik. Nemli zeminlerde ufaktan sıkıntı yaşatıyor onun dışında birşey yaşamadım şimdiye kadar. En büyük beklentim kışın karda...
Hocam aslında 2" get düşünüyordum. Sonra çok olumlu şeyler duymayınca 4 yay almaya karar verdim. Yaylarda sıkıntı yaşayınca da Rough Country 3" kit aldım :)
Önlerde takoz var 3" arkalarda yay + Amortisör mevcut. Ön sistemde takoz işi gayet güzel görüyor.
Yükseltmeden sonra araç kullanımı daha...