Arama sonuçlarınız

1. gurcanbulut

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Vallaha ben kendi adıma konuşayım; Kimseye bu güzel al demem. "Ben bunu kullanıyorum, araştırdım hoşuma gitti" derim...

2. gurcanbulut

Hayırlısı demeli...
  3. gurcanbulut

AT51 sipariş üstüne getiriyorlar genelde. Bende öyle olmuştu. Ancak onun aldığı yerde de yoksa bilemem...

4. gurcanbulut

Biz getirmiyoruz deselermiş daha iyiymiş...
  5. gurcanbulut

Hocam yeni üretilen bir lastik nasıl üretimden kalkar? Bir karışıklık olmasın! Delta lastikte sizin ebadınıza göre bir sorun. varsa güzel fiyat verecektir...

6. gurcanbulut

Kar yağsa diye nasıl bekliyorum anlatamam :D

7. gurcanbulut

Hocam bu lastik çok yeni bir lastik. Bildiğim kadarıyla Türkiye ye bu sene geldi. Öncesi yok yani. Bende alalı henüz 1 ay oldu ve kullanımım ağarlıklı Aslfatta oldu. Henüz bir sıkıntısını görmedim. Öncesinde BF AT KO kullanıcısıydım ve ses nerdeyse aynı. Yok denecek kadar az. Islak zeminde...
  8. gurcanbulut

275/55R20 KUMHO AT51 4 MEVSİM AT LASTİK sahibinden.comda - 350367000 Buradan aldım. Üstündeki sembolde çok net görünüyor...
  9. gurcanbulut

Hocam Kumho Türkiye sitesi çok vasat. Ebatları koyduğuna şükretmeli. Ben aldım bu lastiği, kar sembolüde var M+S de var.

10. gurcanbulut

Orjinalim 17. Ben 16 ya düşürdüm. 245 70 16 kullanıyorum. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. gurcanbulut

Bu Aracı Tanıyan Varmı?

Arkadaşlar merhaba. Bir dostumuza araç bakıyoruz. Linkteki aracı tanıyan varmı? ACİL TAKASLI SORUNSUZ JEEP İlan No: 366542758 1993 Jeep Grand Cherokee 5.2 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 366542758 GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. gurcanbulut

Hocam AT51 bildiğim kadarıyla tek tip. Başka modelden bahsediyordur! Ayrıca AT51 de de hem m+s hemde kar sembolü var. BF at gibi yani. Birçok at lastikte olmayan!!! GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. gurcanbulut

Hicam arazide pek kullanma Şansım olmadı henüz. 1-2 ufak deneme yaptım sadece. Onlarda iyiydi... GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. gurcanbulut

Hocam ben maxxis almaktan son anda vazgeçtim. Kumho AT51 aldım. 320 TL tanesi... Asfaltta ses yok denecek kadar az. Fren mesafesi hakkında net bilgim yok ama yurt dışı forumlarında araştırdığımda çok olumlu sonuçları olduğundan Kumho almaya karar verdim... Memnunum...
  15. gurcanbulut

3.7 Ile Ilgili Yardım

@Sametolur, ne yaptın araçta bir şey oldumu? Sorun çıktımı?

16. gurcanbulut

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

Aşağıda da uygulama öncesi-sonrası fotosu mevcut...
  17. gurcanbulut

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

Merhabalar, Yakın zaman önce ZJ den KJ ye geçtim. Eeee tabi 5.5" yükseltme kitli bir araçtan standart bir araca geçince insan kendini kötü hissediyor :D Bir süredir araştırma halinde idim. Yükseltme ve Jant-Lastik konusunda ne yapabilirim diye düşünüyordum ve sonunda bir karara vardım. Önce...
  18. gurcanbulut

2005 3.7 Liberty Lastik Seçimi Konusunda Yardım

Kullanılan jantın teknik özelliklerinin çok etkisi var bu konuda.

19. gurcanbulut

At Lastik Önerisi

Çok güzel lastik. Nemli zeminlerde ufaktan sıkıntı yaşatıyor onun dışında birşey yaşamadım şimdiye kadar. En büyük beklentim kışın karda... GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. gurcanbulut

3.7 Ile Ilgili Yardım

Hocam aslında 2" get düşünüyordum. Sonra çok olumlu şeyler duymayınca 4 yay almaya karar verdim. Yaylarda sıkıntı yaşayınca da Rough Country 3" kit aldım :) Önlerde takoz var 3" arkalarda yay + Amortisör mevcut. Ön sistemde takoz işi gayet güzel görüyor. Yükseltmeden sonra araç kullanımı daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.