Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GRAND CHEROKEE 2.7 L WJ VİTES KOLU KARTI *AÇIKLAMAYI OKUYUN*
İlan No: 741328287
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-grand-cherokee-2.7-l-wj-vites-kolu-karti-aciklamayi-okuyun-741328287/detay
Vites kolu altında pozisyon sensör devresi arıza yapar bunlarda. Şanzıman arızası gibi görülür. Vites kolu altı elektronik pozisyon seçici devreye odaklanın önce
Bende ücra yerlerde genelde tek kalırım. Ateşli silah vs yanımda yok. Aracım dahil komple kamp alanını saran kendi yapımım elektrikli çit çekiyorum. Süpürge sopaları üstünde metal kanca, 2 mm çelik tel ve tofaş araçların ateşleme bobini ile yaptığım devre var. Ateşleme 2snde bir ve gücü ayarlı...
Bfko2 iki yıl kullandım ama ciddi ses yüzünden sattım. Şimdi bf urban terrain kullanıyorum. Asfalt ağırlıklı ancak patika ve kış içinde uygun sessiz lastik
Td4 motor ise zincir ömrü çok çok uzun. Motorun hata lambası yakması yakıt filtresi, düşük pasınç pompası nedeniyle olabilir. Hata koduna göre yorum yapılmalı
%50 hata çıkmaz.
Lpg var ise kat hasarı olabilir. Motoru boğar. Şayet kat sağlam ise soğuk motor yağlı ve yağsız kompresyon ölçümü yapın. Geçmişe dair hararet gördü ise piston ovalleşiyor.
Hayır. Sizin yazınız içinde ödenen işçilik içinde üzerine basarak vurgu var.. Şayet olmasa sadece parça rakamları yazılır ve pahalı ucuz veya değişmi gerekli mi gibi başlıklar ile tartışılır fikirler belirlenir.. Bende sanayi esnafıyım ve bu sebeple kaç saat uğraştı diye sordum. Cevabımı alamadım.