Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Romantik Yol ( Romantischen Straße )
Alte Mainbrücke arka planda Marienberg Kalesi
Alte Mainbrücke
Alte Mainbrücke
Marienberg Kalesi
Belediye Meydanından Dom St. Kilian
Alte Mainbrücke
Alte Mainbrücke
Alte Mainbrücke
Alte Mainbrücke
Alte Mainbrücke arka planda Marienberg Kalesi
Marienkapelle
Alte Mainbrücke girişindeki restoran - şarap evi
Alte Mainbrücke
Adet olduğu üzere Alte Mainbrücke'de gün batımını şarap eşliğinde seyrediyoruz..
Alte Mainbrücke girişindeki restoran - şarap evi
Residens
Residens
Otelimiz
Bu tabelalar çok hoştu ve yol boyunca sıkça karşımıza kendi özgün halleri ile çıktılar..
Bir başka tabela..
Residens giriş
Residens tavan freksinin bir kısmı
Belediye Binası ve devamında Alte Mainbrücke
Residens ana giriş
Residens
ROMANTİK YOL
Biraz gerilere giderek çocukluğunuzda okuduğunuz masallardaki kasabaları, şatoları prensleri, prensesleri aklınıza getirin. Heidi ile Peter’in Alpler’ini de şöyle bir düşünün. Bunlar ile alakalı aklınızdaki tüm anı kırıntılarını...
Romantik Yol ( Romantischen Straße )
Okuduğum bir gezi yazısında ilk kez haberdar olmuştum Almanların meşhur “Romantik Yol” ‘undan. Sonrasında Nordkapp yolunda Romantik Yol'un son durağı olan Füssen’e uğramış ve şöyle bir dışarıdan bakmıştık bu şatolara. Kesmemişti dışarıdan bakmak tekrar...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba; Ben Lütfü. Aranıza Bursa'dan katılıyorum.Yaşım 49. Yaklaşık kırk ülkeyi motosiklet ile turladıktan sonra artık sıranın karavana geldiğini düşündüm ve daha önce arkadaşlarımdan duyduğum sitenize üye oldum. Hepinizin yolu açık olsun.