Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[emoji16] Konunun özü ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ben aracımı aldığımda bir arkadaşım bu tam karavan çekmek için demişti..
4x4 Ssangyong Actyon Sports
Ama bende karavan yok. Yakın zamanda plan da yok. Ama inşallah ileride satın almadan önce bir kere kiralama ile gezmek isterim.
Lenovo P2a42...
Baktığınız 1.6 dizel Focus ve Mazda dizel aynı araç zaten bildiğim kadarıyla (motor ve yürüyen anlamında).
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji41] her türlü çeşitli 4h 4l kilit falan arkadaşlar izah etmiş. Ama bir konu var atlamamak lazım! Lastikler düzgün değilse hepsi nafile [emoji16].
İnsan yaptığı işten zevk alıyor ise ne mutlu. Netice her daim mükemmel, takdire şayan. Ellerine sağlık.
Bu durum Türkiye ve neredeyse tüm Avrupa için geçerli. Dünyadaki 3000 cc altındaki dizel araçların tahminen %90'ı bu bölgededir. Temel sebebi ise yüksek ithalata dayalı petrol fiyatları. Devlet eğer bahsettiğiniz gibi yüksek hacimli araçların vergisini düşük tutarsa evet daha fazla kullanılır ve...
Küçük bir hesap
X5 1995 cc 231 bg 5.6lt ortalama dizel
Q7 1984 cc 252 bg 7.8lt ortalama benzin
XC90 1969 cc 235 bg 5.7lt ortalama dizel
Pajero 3200 cc 197 bg 8.2lt ortalama dizel
1800 - 2000cc arası yıllık MTV 2.878,16tl
3000 - 3500cc arası yıllık MTV 9.166,11tl
Daha küçük hacim
Daha düşük...
Türkiye'de bunu en alâ şekilde yapacak fabrikalar var. Bir kısmını ben bizzat çok iyi biliyorum. Mesele seri imalat ve muhtemel yıllık satış adedi. Tekil imalat her zaman pahalıya mal olur, seri imalat avantaj. Ama o noktada ticari bakmak gerekir, sürdürülebilirlik ne olur ne kadar yatırım ne...
:) ben plaka değişmesin dedim... 6 ay sonra taşındım. Tasindiktan sonraki ay içinde başvuru yapsaydım yeni taşıdığım il plakasını alabilir misim bende iş işten geçtikten sonra öğrendim
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Noter satış sırasında plaka aynı kalsın dersen plaka değişmez. Değişsin dersen resmi ikametgah neresi ise oraya gelir.
4 Adet iyi durumda 255/60R18 Kumho Road Venture Apt sahibinden.comda - 360428032
Takım fiyatı 400ytl
2011 Ssangyong Actyon Sport 4x4 6at kullanıyorum. 2013de 40binde aldım şuan 105bin. Yakıt 100kmde sert kullanım 10.5 max 11lt rahat sakin 8.2lt çok gördüm. Aldığın yakıta dikkat eder biraz titiz kullanırsan kolay kolay arıza çıkartmaz. Ben memnunum. Söylediğin fiyata rahat bulursun. Ama elbette...
Ynt: Actyon Sports Yakıt..!!!!
benimki 2011 4x4 otomatik.. 10.5 - 11lt üzerini pek görmedim.. 13 ancak sürekli körü trafiğinde falan görülür.. yoksa 13 fazla bi sıkıntı var demek. hele uzunyol 100ü geçmezsen (zor tabi) 8-8,5 bile görüyor.
Ynt: Actyon & Sports Absorber
Merhaba, Bende aranıza yeni katılanlardanım.... önce 225.75.16 vardı ve bozuk yollarda iyi olsada otobanda zıplıyordu lastik havalarını 30'a düsürsemde pek faydası olmadı.. lastikleri 255.60.18'e cevirdim.. otobanda cok daha iyi sarsıntı neredeyse kalmadı ama...