Arama sonuçlarınız

1. E

Abant, Yedigöller ve Samandere Şelalesi çadır kampı notları

Ynt: Abant, Yedigöller Ve Samandere Şelalesi Çadır Kampı Notları Kurban bayramında ailemle birlikte Samandere Şelalesi, Güzeldere Şelalesi ve Topuk Yaylasıni 3-4 günde gezmeyi planlıyoruz. Mutlaka uğramamızı önerdiğiniz çevrede yerler var mı? Not: Daha önceden Abant ve Yedigöller'e...

2. E

Kamp Rotam İçin Yardım.

Ynt: Kamp Rotam İçin Yardım. Karaburun, bana göre, doğasının güzelliği ve denizinin temizliğiyle mutlaka gidilmesi gereken bir yer. Ancak, Karaburun'da kamp yapan kimse görmedim. Karaburun'dan önce yol boyunca kampingler mevcut, ancak bu yerler hakkında bilgim yok(Dışarıdan bakılınca çok iç...
  3. E

Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping

Ynt: Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping Biz de bu yıl Gökova Orman Kampı'na gitmeyi planlıyoruz, ancak kamp yapılan yeni ihale sürecinde sonra uzun süre kapalı olduğu için kampta bir takım düzensizlikler olduğuna dair Gezenbilir forumunda mesajlar yazıldı. Örnek...

4. E

Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz

Ynt: Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz Sayın mavifatih, Son mesajınızda şöyle yazmızşınız: "milli Park'ta ilkmiyordu güzel diğerleri güzel değil". Kuşadası Milli Park yakınındaki kamping hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
  5. E

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Sayın mavifatih, Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Sizin Kampçılık forumunda açtığınız başlığı da takip ediyordum. En son Assos'ta kalmıştınız. Demek ki Gökova'ya kadar inmişsiniz. Tüm bu yol boyunca ailece çadırda kalabileceğimiz...

6. E

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Sayın mavifatih, Şu an Gökova Orman Kampı'ndasınız değil mi? Tuvaletler ve ortam temiz mi? Kamp çok kalabalık mı? Gürültülü durumu nedir?

7. E

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris 1 Ağustos'ta ailemle birlikte Gökova Orman Kampı'na gitmeyi planlıyordum. Sanırım önce kampı kontrol edeceğiz. Eğer beğenmezsek Gökova'ya en yakın (yaklaşık 80 km), temiz, gölgelikli, sakin kamp yeri olarak bulabildiğim Datça'daki Özil...
  8. E

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Tuncer bey, Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim :) İyi tatiller!
  9. E

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Bir de tecrübelerinize göre römork üstü çadırın avantajlarını ve dezajantajlarını bizimle paylaşır mısınız? Sanırım, seyir halindeyken çadır açık yani kurulu vaziyette oluyor. Rüzgardan dolayı bunun olumsuz etkisi oluyor mu? Römorkun iç tarafında eşyalarınızı...

10. E

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Sayın egnuels, Bu olumsuz tecrübeleri Temmuz ayının kaçında yaşadınız? Kamp uzun süredir kapalıydı, acaba kampın ilk açıldığı günlere mi denk geldiniz?

11. E

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Tuncer Bey, Eğer yolunuz üzerinde Gökova Orman Kampı'na uğrarsanız bu yer hakkındaki izlenimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz, çünkü Gökova Orman Kampı Türkiye'nin en iyi kamplarından birisi olarak bilinmesine rağmen son günlerde çelişkili haberler...
  12. E

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Tuncer Bey, Datça Özil mokamp hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız? Temizlik (tuvalet vs.) nasıl? Kamp kalabalık mı? Deniz ve sahil nasıl? Teşekkürler

13. E

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Gökova Orman Kampı'nda otomobili çadırın yanına park edebilmemiz mümkün mü?
  14. E

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Andrasan'da neden belediyenin kamp alanını beğenmediniz?
  15. E

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Adrasan'dan sonra direk Kaş'a gitmek yerine yolunuzun üzerinde Demre'deki Andriake Camping'e gidebilirsiniz. Andriake Camping hakkında bilgilere şuradan edinebilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87643.0...

16. E

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Olimpos'ta kamp yapma imkanı çok sınırlı. Genelde pansiyonlar ve bungalovlar var. Kamping yok diye biliyorum. Belki bir pansiyonun bahçesinde kamp yapmanıza izin verirler. Çıralı'dan Olimpos'a sahil yolundan yürüyerek gidenbilirsiniz diye hatırlıyorum. Otomobil ile...
  17. E

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Forumda Çıralı Camping'in ( http://www.ciralicamping.com/ ) iyi olduğundan bahsediliyordu. Burayı görebildiniz mi? İzlenimlerinizi bizimle paylaşır mısınız? Çadır yerleri için istenilen ücretleri hesaba katmazsanız, hoşunuza giden hiç bir yer olmadı mı? Adrasan'da...
  18. E

Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı?

Ynt: Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı? Özay Bey, Ne yazık ki ülkemizin doğa güzelliklerinde hoş olmayan yapılaşmalar görülüyor. Mimoza koyunda hatırladığım kadarıyla birçok özel mülkiyet (restaurant, dalış okulu, pansiyon, yazlıklar gibi) mevcuttu. Şahıslara ait olan bu mekanlarda kamp...

19. E

Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı?

Ynt: Kamp İçin Karaburun Mu Mordoğan Mı? Emel Hanım: Blog'unuzdan Mimoza koyuna gittiğinizi okudum. Mimoza plajini sevdiğinizi duyunca ben de sevindim. Gerçekten Mimoza koyu Karaburun çıvarındaki en hoş plajlardan birisi.
  20. E

Manavgat'tan Başlayıp İzmir'de Son Bulacak Kamp Planı

Ynt: Manavgat'tan Başlayıp İzmir'de Son Bulacak Kamp Planı Yaz sıcağında yapılacak uzun yolculuklar ve çadır kampında kalma sizi yorabilir. Size - nacizane tavsiyem- belirli bir bölgeden başlayarak çevresindeki yerleri kısa yolculuklarla gezmeniz olacaktır. Örneğin, Çıralı'dan başlarsanız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.