Arama sonuçlarınız

1. BerkukS

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

lütfen whatsapp olmasın, bir grubu daha kaldıracak mecalim kalmadı :P Şaka bir yana hafta içi bir gün toplanıp tanışsak ve yüzyüze sohbet etsek Whatsapp'tan daha etkiliolur gibi geliyor bana. Biraz eski moda bir fikir ama idare ediverin beni azıcık :)

2. BerkukS

Kamp Konusunda Yeniyim

@Gulsah11 tam olarak nasıl bir şey var aklında acaba? Yani daha önce kamp yapmamışken birden günler süren bir kamp macerasına mı atılmak istiyorsun :)
  3. BerkukS

Kampçı Var Mı Kampçı :)

henüz kamp ayarlaması yapamadık, temmuz ayı genel olarak biraz dolu gibi :/ Ama temmuzun son haftası için bi plan yapılabilir bence :)

4. BerkukS

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

İstanbul'da taze bir ruh olarak ilk sorum şudur: kamp yapmaya uygun yer var mı bildiğin? Dipnot: İstanbul'da uçak bakım teknisyenliği yapıyorum 25 yaşındayım :)
  5. BerkukS

Bence bir konu açarsan ulaşabilirsin egelilere :) Geç olabilir ama bence ulaşırsın :D

6. BerkukS

Kamp Arkadası Arıyorum

şu tarihlerde anlaşamadık bi' türlü yahu, hiç kimseyle takvimim uymaz mı arkadaş! :)

7. BerkukS

Ohoo sen bildiğin profesyonel olmuşsun hocam, yük olmayalım biz sana? :D
  8. BerkukS

Selamlar sana @kız babası, İstanbul'da da kampçılar olduğunu öğrenmek güzel, yavaş yavaş da olsa :D
  9. BerkukS

Ilk Deneyim Için...

Ohooo burada hazır ekip varmış zaten kampa gitmek isteyen :) bayramdan sonra yapmasak mı bi' etkinlik madem :D

10. BerkukS

evet şimdi sisteme girdim ve biriken bildirim ve mesajları gördüm :) @budaksener yalnız olmadığımı bilmek güzel :) @kermia aramıza tekrar hoş geldin :) kıbrıslı olduğunu söylemişsin giriş mesajında, ve mesafeden dert yandığına göre sanırım yaşadığın yer de orası, haklı mıyım :(

11. BerkukS

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

hoşgeldin kermia :) aynı duygular ve aynı dürtüleri ve benzer hayalleri paylaşıyoruz, ben de çok benzerini motorla yapmak istiyorum, karavan için henüz erken olduğunu düşünüyorum ama nihai hayalim elbette o :D
  12. BerkukS

Kamp Arkadaşı

Beni de yazın!! İstanbul Yenibosna'da oturuyorum, hafta sonu etkinliklerine ben de varım :) iki kişilik çadırım ve yatağım var, lakin aracım henüz yok :D

13. BerkukS

Tüh, hiç olmadı bu uzaklık işi be azizim! Tam bir dünyalı daha buldum koca sitede dedim, sen de ta öteki ucunda çıktın bizim kürenin :))
  14. BerkukS

Bayram Sonrası Bi' Tanışma Kampı Mı Yapsak?

Arkadaşlar bilmiyorum bu sitede işler nasıl yürüyor, ama ben benimle aynı şeylerden hoşlanan insanlarla tanışmayı gerçekten çok isterim! Belki de şu güzel havaların hatırına bile olsa sadece, doğaya koşma zamanı gelmiştir, ne dersiniz :P Yönetici ve/veya sitenin üyelerine sesleniyorum, hadi...
  15. BerkukS

Istanbul Durugöl Kamp Icin Nasildir?

İlginç bir şekilde çoğu mesajın yüzlerce görüntülenmesi var ama kimse zahmet edip de bir yanıt vermemiş :/ Tamam çoğu kişi bilmiyor olabilir (ben gibi mesela) ama illaki birileri İstanbul çevresindeki kamp yerleri bilgi sahibidir, burayı bilmiyorsa bile bildiği yerleri öneren birilerinin...

16. BerkukS

Ölüdeniz Doğa Kamp Ve Ege Bölgesinde Kamp Tasviyesi Olan Var Mı ?

Ayrıca hazır oraya kadar gitmişseniz ve eğer yanınızda çadırınız varsa, Ölüdeniz'deki Likya Yolu girişinde bir gece kamp yapın derim, özellikle gökyüzü ve deniz muhteşem bir güzelliğe sahip (hele de dolunay varsa!) Not: tabi bahsettiğim yer girişin 30-60dk yürüme mesafesinde doğal olarak...
  17. BerkukS

Siteye büyük bir hevesle bir anda girdim, fakat özellikle kamp üzerine uzun zamandır etkinlik yapılmamış gibi :/ Acaba halen buraları takip eden ve kamp yapak isteyen birileri var mıdır ki? Eğer hafta sonu kaçamağı yapmaya niyeti olan varsa bi' konuşalım bakalım nedir ne değildir :D Ben...
  18. BerkukS

Yoksa Kampçı Kalmadı Mı??

Siteye büyük bir hevesle bir anda girdim, fakat özellikle kamp üzerine uzun zamandır etkinlik yapılmamış gibi :/ Acaba halen buraları takip eden ve kamp yapak isteyen birileri var mıdır ki? Eğer haftasonu kaçamağı yapmaya niyeti olan varsa bi' konuşalım bakalım nedir ne değildir :D Ben...

19. BerkukS

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar Gezginler! Bendeniz Berkuk, sitenize İstanbul'dan katılıyorum, yeşili, yeşil çadırımı ve adi yeşil matarımı seviyorum :) Kamp yapmak dedin mi hemen gaza gelirim, acil bi' işim yoksa da çoğunlukla koşarak [bisikletim çalındı da :( ] gelirim! Çok konuşurum, ama öyle böyle değil, kafama...
  20. BerkukS

Kampa çıkalım!!!

Kampa çıkalım!!!

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz