Arama sonuçlarınız

1. ilkeronat

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) yarıyıl tatiline denk gelseydi katılabilirdik. :(

2. ilkeronat

Grand Vitara Lastik Hakkında

Ynt: Grand Vitara Lastik Hakkında michelin latitude tour hp
  3. ilkeronat

Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen

Ynt: Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen 2009 model suzuki grand vitara 1.9 ddis kullanıyorum. bu araçlar manuel viteslidir.sürekli 4x4 modundadır ESP vardır istendiğinde kapatılabilir. 4x2 modu yoktur. açık seçik nettir. Adana Çukurovadaki arkadaşım isterse gelip inceleyebilir. ben de...

4. ilkeronat

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27215398.asp 01 Ocak 2015 tarihinden sonra yeni ehliyetlerle birlikte gecerli olacagi belirtilmis. herkesin gozu aydin, emegi gecenlere de buradan tesekkurler.
  5. ilkeronat

Satılık Husky Bird Çadır

Ynt: Satılık Husky Bird Çadır fiyat bilgisi de lutfen. ;)

6. ilkeronat

Proje Lada Niva 4x4 2008

Ynt: Proje Lada Niva 4x4 2008 ellerinize saglik, kolay gelsin. ilgiyle takip ;)

7. ilkeronat

Paracord Bileklik

Ynt: Paracord Bileklik http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=paracord+buckles&catId=&initiative_id=AS_20140806060337
  8. ilkeronat

Paracord Bileklik

Ynt: Paracord Bileklik plastik ve metal parcalari da dx ya da aliexpress sitelerinden siparis edebilirsiniz. ben bir paket siparis ettim rengarenk yapip cocuklara dagittim. :)
  9. ilkeronat

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos gecmis olsun, kisa zamanda iyilesmeniz dileklerimle.

10. ilkeronat

Bolkarlar Karagöl

Ynt: Bolkarlar Karagöl hazir gitmisken Cinili Gole de ugrasaydiniz ;)

11. ilkeronat

Çanakkale- Balıkesir Motorla Seyahat

Ynt: Çanakkale- Balıkesir Motorla Seyahat gectigimiz bayramda ayni yere arabayla gezi yaptik oncelikli olarak rotanizi belilerseniz isinize yarayacak seyler soyleyebilirim.
  12. ilkeronat

Satılık 370 Litre Kapasiteli Yumuşak Tavan Bagajı

Ynt: Satılık 370 Litre Kapasiteli Yumuşak Tavan Bagajı ilan ile hiç bir alakam yoktur.sadece faydası olur diye paylaştım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-canta-valiz-arac-uzeri-bagaj-cantasi-kampanyali-urun-163557377/detay/

13. ilkeronat

Rav4 Hangi Lastik.

Ynt: Rav4 Hangi Lastik. ayni lastik olculerine sahip Grand Vitara aracimda kullandigim (orjinal) Bridgestone H/T 687 lastikler gayet basariliydilar. 50bin km sonunda buz uzerinde bile guzel performans sergiledigini net olarak soyleyebilirim. bunlardan sonra Michelin Latitude Tour HP taktim ve...
  14. ilkeronat

Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye 125cc alacaksaniz hic baslamayin derim oncelikle. her ne kadar baslangicta 125cc yeterli olur diyen bir dolu insan olsa da 1ay sonra tuh dersiniz, o kadar net soyluyorum, satacam diye bir dolu ugrasirsiniz sonra. ;) korumalar cok onemli mutlaka adam akilli...
  15. ilkeronat

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye aslinda olay cok zor degil. servise ille de goturmek elbette gerekmiyor nitekim simdiye kadar cok zorunlu olmadikca bakimlari kendim yaptim. sonucta yag, su, temizlik vs. motor acip piston sekman degistirmeyeceksiniz. az biraz mekanik bilgisi ve beeri yeterli...

16. ilkeronat

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye aslina bakarsaniz cross (daga tasa tirmanmak, camur icinde debelenmek, dusp kalkmak) yapmak ve trafige ayni motorla cikmak (en azindan araziye kadar asfalt kullanimi soz konusu) pek mumkun olmuyor. cunku her dusme kalmada sinyaller, aynalar ve plakalik...
  17. ilkeronat

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye ktm gibi bir motosiklet her gezinizden sonra temizlenmek ve bakım isteyecektir. bulunduğunuz yerden araziye kadar olan asfalt kısımda rahatsızlık verici bir sürüşten sonra arazide hepsini unutursunuz ve keyfe dalarsınız. yine de performans özellikli motoru...
  18. ilkeronat

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye merhabalar, öncelikli olarak ne tarz sürüşler yapacaksınız, kaç km sürüşler olacak, asfalt arazi oranı ne olacak, yanınıza ne tür ekipmanlar alacaksınız (yükünüz ne kadar olacak), yakıt tüketiminin önemi ve bakım masraflarını ne kadar düşünüyorsunuz, mekanik...

19. ilkeronat

Tüm Araçlar Yakıt Tüketimi Veritabanı

Ynt: Tüm Araçlar Yakıt Tüketimi Veritabanı https://www.spritmonitor.de/en/ bu siteyi tavsiye ederim ;)
  20. ilkeronat

Suzuki Araçlar İçin Orjinal Kullanım Kitapçığı

Ynt: Suzuki Araçlar İçin Orjinal Kullanım Kitapçığı model ve yil belirtebilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.