Arama sonuçlarınız

1. ilkeronat

Dombıra | Eşsiz Türk Müziği

Ynt: Dombıra | Eşsiz Türk Müziği Nogay Marsi ;)

2. ilkeronat

2008 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddsi Dizel İn Yerden Yüksekliği Kaç Cm? Ve Hakkında Genel Bilgi..

Ynt: 2008 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddsi Dizel İn Yerden Yüksekliği Kaç Cm? Ve Hakkında Genel Bilgi.. http://forum.donanimhaber.com/m_25450166/tm.htm http://www.arazideyiz.com/showthread.php?t=8467 bu linkleri sabirla okursaniz her turlu bilgiyi bulacaksiniz ;)
  3. ilkeronat

Wr125r Vs. Crf250l

Ynt: Wr125r Vs. Crf250l 95 kilo ağırlıkla WR125 pek bir zorlanacaktır :) her iki motosikleti de kullandım. CRF250L ya da KLX250 tavsiye olunur. biraz daha pahalı olan WR250 de olabilir.

4. ilkeronat

Karda Piknik

Ynt: Karda Piknik Kızıldağ Yaylası ya da Çamlıyayla taraflarına çıkabilirsiniz.
  5. ilkeronat

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "yemeyen Gelmesin" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] Ocak 2014 son haftasi olursa katilirim ben de. ;)

6. ilkeronat

Yamaha Xt 125 Vs. Honda Xl200

Ynt: Yamaha Xt 125 Vs. Honda Xl200 her ikisini de bizzat kullanmis biri olarak XL200 derim. XT125 (125cc) bir sure sonra yetmiyor ve biraz fazla mobylette gibi kaliyor (boy ve ebat olarak). her ikisi de cok dayanikli motorlar ama eger arkasina esyani yukleyip enduro+gezi amacli kullanacaksaniz...

7. ilkeronat

Şahin Deresi Kanyon Geçişi

Ynt: Şahin Deresi Kanyon Geçişi Süper, tebrik ederim. Bu arada içerikte biraz Eğirdir ezgileri çalındı kulağıma ;)
  8. ilkeronat

2008 Grand Vitara 2.0 +lpg

Ynt: 2008 Grand Vitara 2.0 +lpg e-mail adresinizi verirseniz ingilizce olanini yollayabilirim.
  9. ilkeronat

2008 Grand Vitara 2.0 +lpg

Ynt: 2008 Grand Vitara 2.0 +lpg oncelikli olarak hayirli olsun, gule gule kullanin. sitede ve internette aracinizla ilgili kullanim kilavuzlari mevcut. indirip datayli ozelliklerini okuyabilirsiniz ;)

10. ilkeronat

Suzuki S*4 Crossover Olarak Geldi Gelmese De Olurdu

Ynt: Suzuki S*4 Crossover Olarak Geldi Gelmese De Olurdu yazının tamamına katılıyorum fakat Kuga rakip olabilecek bir araç değil kanısındayım. http://www.youtube.com/watch?v=xcnJBTH2J0s

11. ilkeronat

2009 1.9 Ddis Almak Üzereyim Nelere Baktırmamız Gerek Acaba.

Ynt: 2009 1.9 Ddis Almak Üzereyim Nelere Baktırmamız Gerek Acaba. bunlara ek olarak srvis expertizi öncesi ya da sonrası farketmez eğilip altına bakın derim. keçelerden yağ kaçağı kronik bir problem. ikincisi ise kontağı çevirdikten sonra esp ışığının sönme süresine bakın 5 saniye içinde...
  12. ilkeronat

Jimny; Jantın Ortasındaki Parça

Ynt: Jimny; Jantın Ortasındaki Parça http://www.aliexpress.com/item/4pcs-Wheel-Center-Cap-54mm-Diameter-Fit-Suzuki-Swift-Sport-SX4/1003856792.html?s=p sunlarsa alinip silikonla tutturulabilir.

13. ilkeronat

Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında

Ynt: Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında 1.9 DDIS motorlarda kayis bulunuyor, ben 60000km bakiminda degistirdim.
  14. ilkeronat

Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ?

Ynt: Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ? aysonu festivali ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?
  15. ilkeronat

Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. trafikte kullanmayacaksaniz ve uzun surusler yapmayip performans kullanacaksaniz ayrica bakimlarini duzenli olarak yapacaksaniz keyifli ve sorunsuz bir motosiklettir kendisi ;) CRF 450 Ralli versiyonunu (Dakar rallisinde kullandikleri) normal satisa sunsalar...

16. ilkeronat

Service Esp System Uyarısı Çözümü

Ynt: Service Esp System Uyarısı Çözümü Faydali bilgi icin tesekkurler.
  17. ilkeronat

Ynt: Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında pardon, fren balatalari haric geri kalan icin odedim 1200tl. gozumden kacmis sonra farkettim. fren balatalarim degismedi yani. ;)
  18. ilkeronat

Ynt: Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında 1 ay önce 1200tl ye Adanada yaptırdım serviste.

19. ilkeronat

Grand Vitara 1.9 Dizel Direksiyonu Saga Sola Cevirirken Gıcırtı Sesi Geliyor

Ynt: Grand Vitara 1.9 Dizel Direksiyonu Saga Sola Cevirirken Gıcırtı Sesi Geliyor konunun takipcisiyim, sorunun cozumu ile ilgili onerilerden sonraki detaylari paylasirsaniz seviniriz. bu arada bilgi paylasimi ve yardimlar icin tesekkurler. her vitara sahibinin isine yarayacak bilgi sagolun.
  20. ilkeronat

Suzuki Led Amblem Çok Şık Ve Göz Alıcı..

Ynt: Suzuki Led Amblem Çok Şık Ve Göz Alıcı.. http://www.aliexpress.com/item/SUZUKI-LOGO-Auto-LED-Mark-Car-Rear-Badge-Light-Single-Colour-For-Swift-SX4-Jimny-etc/671611402.html ürün, linkteki ürün ile aynı mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.