Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: HONDA CRF 250L Geliyor!
bunu ben de merak ediyorum. hangi magazadan ve ne kadara aldiginizi belirtirseniz sevinirim.
hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin.
fuarda ben de ustune cikip baktim gayet basarili oldugunu dusunuyorum amma ve lakin yanindaki ralli modlu crf...
Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA
uyumlu baska bir konjektor takabilirsiniz. benimki de arizalanmisti uyumlu bir scooter konjektorunu takmislardi ama su anda marka model hatirlamiyorum. motosiklet ya da oto elektrikcisi kolayca cozer.
ben hala XL200 kullaniyorum ve bundan sonra da Transalp alirim diyordum ama bu CRF 250 plan bozabilecek bir arac gibi duruyor. :) Alacak olan arkadaslar kullanim sonrasi yorumlarini esirgemezlerse cok mutlu oluruz.
KLX 250 ve WR250 ye ciddi bir rakip ve Turkiyeye girer girmez digerlerinin pabucunu dama atar bence. Fiyat olarak biraz daha pahali olabilir kanisindayim. Kalite, performans, teknoloji ve sorunsuzluk konularinda da bir adim onde oldugunu dusunurum marka olarak...
Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz
bunu ben de merak ediyorum.
bir de kullanan varsa Pirelli Scorpion STR ile ilgili goruslerini bildirirlerse cok memnun olurum.
Ynt: Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın hizmeti GeoData
bir de su katman verilerinin elektronik dosyalarini edinebilsek super olur.
her bir katman verilerini kayit yapamiyoruz sadece internet uzerinden cagirabiliyoruz dosyayi.bir tanidik bulsak ta su dosyalari alsak cok iyi olurdu ;)
çok uzun zamandır aradığım fakat bir türlü bulamadığım kaynak gözümün önünde duruyormuş. daha önce forumda verilip verilmediğini bilmiyorum arama yaptım fakat benzer bir konu bulamadım. aşağıdaki linkte açılan sayfada, sağ taraftaki katmanlardan neleri aktif ederseniz haritaya işlenmiş şekilde...
Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA
Arkadaslar XL 200 kullanicisiyim (XL185 de kullandim oncesinde) oncelikle belirtmeliyim ki eger bir XL 200 4000tl altina satiliyorsa ya problemi vardir ya da kisi paraya sikismistir. bugun bir XL200 un fiyati en az 4000tl dir. eger cin mali bir motosikletle dag bayir...
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)
evet Adanadayim ve duruma gore motosiklet ya da aracimla orada olmayi planliyorum.
Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz
iyi günler,
aşağıda bahsini yapmış olduğunuz yokohama wdrive lastiklerden memnun kaldınız mı?
kış aylarında kar ve buz performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?
vereceğiniz cevap için şimdiden çok teşekkür ederim.