Arama sonuçlarınız

1. kareem20

Kamp Yerleri Uygulaması App Store

Arkadaşlar Merhabalar; Sizinle bir uygulamayı paylaşmak istedim. Saly'nin yazdırmış olduğu bir App Store uygulaması. Kamp Alanlarının telefon numaralarına rahatlıkla ulaşabilmenizi sağlıyor. Ayrıca Google Haritalar ile adres tarifi de verebiliyor. Bu uygulamanın içinde ilgili Kamp Alanına...

2. kareem20

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Sayın Frigotek; Saly'nin 4.25 modelini düşünüyoruz biz de eşimle. Özelden telefonunuzu verebilirseniz memnun olurum. Saly Karavan'la ilgili olarak bir kaç özel sorum olacak size? Saygılarımı sunarım.
  3. kareem20

Mustafa Bey; Yardımlarınız için teşekkürler. Gerçekten klimadan şuan sayenizde vazgeçtim. Ayrıca yerli karavanların tavanlarının tavan tipi klimalara çok uygun olmadığı gibi uyarılar aldım. Isıtmayı webasto düşünüyorum. 3.25 düşünmememin sebebi de artık dar alanlardan biraz uzaklaşmak istemem.

4. kareem20

Çekme Karavan Konfigürasyonu

Herkese Merhabalar; Yeni yaptırmayı planladığım çekme karavanım için yazın hafta sonu, kışın hafta içi ve hafta sonu konaklayabilmemiz için eşimle birlikte doğru konfigürasyonu oluşturmaya çalışıyoruz. Aşağıdan başlıyorum elzem olacağını düşündüğünüz şeyleri ekler misiniz? Karavan 4.25'lik...
  5. kareem20

Karavan Kg / Araç Kg / Motor Hacmi Oran Soruları

Arkadaşlar teşekkür ederim. Dizel düşünüyorum. Ssangyong Actyon Sports 2005 model dizel için ne düşünürsünüz kullanan var mı acaba?

6. kareem20

Karavan Kg / Araç Kg / Motor Hacmi Oran Soruları

Arkadaşlar merhaba; Ben yeni bir çekme karavancı adayıyım. Düşündüğüm karavan 800-1000Kg civarında fakat aracım 1.3 Corsa TDI ya da babamın arabası Suzuki Swift 1.4. Bir Takım Sorularım Var; 1. Sırf bu karavanı çekmek ve İzmir civarındaki kamp alanlarını gezmek için yeni bir araç alabilirim...

7. kareem20

Merhabalar Değerli Karavanseverler; 15 yıllık kampçıyım. Kış kampı, yayla kampı, dağ kampı, orman kampı dahil olmak üzere bir çok kamp yaptım. Eşimle kampta tanıştım ve o da benim gibi kampçı. Nihayet kamp yaparken gördüğümüz ve hayalini kurduğumuz o karavanlardan birini alabileceğimiz günlere...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.