Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Yükseltme Hakkında
Eskiler omrunu tamamlamis demekki. Kaca aldiniz setini ?
On amortisorler yol tutus icin cok onemli.
Bu getleri kaça yaptirabiliiz ? Olculeri mail atarsiniz degilmi :)
Ynt: Araç Yükseltme Hakkında
Merhaba. Sizin 100 km den sonraki yatma sorunu ne oldu cozuldumu ?
Sabri sbi hic sorun yasamamisti. Hatta 200 falan gidiyordu yanilmiyorsam :)
Su olcu mailini bende rica edebilirmiyim ? serkankahraman@mynet.com
Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)
Reha Bey sitenin tavrınıda iyi niyetini gayet iyi biliyorum. Yazdiklarinizin cogunada katiliyorum.
Burada amac biliyorsak yardimci olmak bilmiyorsak sorup ogrenmek buna aynen katiliyorum.
Zaten sorunun temeli buradan basliyor. Mayis ayinda...
Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)
Yonetim cok iyi niyetli. Musamaha edilmemeli. Baska sitede malum site denebilirken en bildik siteye evet burda kendi reklamini yapacak kadar ozgurler :)
Her konu var burda ve bence en dolu off road sitesi...
Sagolsun siteden bi arkadas bi kisa yol atmis alternatif kucuk bi sitede acilan basliktan.
Gulmem gectikten sonra uzuldum bu spordan magdur olanlarin haline :)
Gruplar birbirini cekemiyormus kiskaniyormus biraraya gelemiyormus :)
Hepimiz insaniz hata yapariz sasariz basiretimiz baglanir ama iyi...
Ynt: Alınık Lada Niva Orjinal Jant + Lastik
Adem arkadasimizda 1 takim var ok 144 ile 1.000 tl istiyor. Bi arayin satilmamisti bugun konustugumuzda.
Tamirhanesi gazi mah girisinde tem tarafinda.
0535 951 47 28...
Ynt: 1993-2000 Arası 5k Vitara'lar Nasıl
Hep ucuz 1.6 lari eklemissiniz :)
Vitaranin en ucuzunu degil en temizini alin yoksa en ucuzuna en pahalisindan daha
Cok para odersiniz :) ust tapak catlakmi bujiler sokulup kontrol edilmeli. Subap performansi olculmeli. 110 km hiza kadar cikip...
Ynt: 93 Model 5 Kapı Vitara İçin Parça Lazım
Motor ust kspak contasi orjinal olmazsa randiman vermez fiyati 155 TL.
Sibop lastiklerinede bakin kontrol edin gerekirse onlarida orjinal alin. Siboplarada bi bakilir onlarin yan sanayidi sanirim uygun ve uyumlu. Ozyakuplara sorariz gerekirse...
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
Gezme konusunda Ahmet abi ve Sabri abi her an hazir :)
Omer abi gezoff adini koydunda bu gezi olayları ndan seni sorumlu tutmasinlar :)
Gezi deseler iyi. Bi abimiz telaffuz etti gerci ama sanmam yinede baska lakap takacak sahsiyetsiz karakterlerde cikabilir :)...
Lastikler ve javs marka jantlar delta lastikten 1.5 yil once alinmis 12.000 km kullanılmıştır. Yama patlak siyrik balon yoktur. Asfalt ve toprakta kullanilmistir. Kar ve asfalt performansi mukemmeldir. Derin ve yogun camur gecisi haricinde arazide gayet başarılıdir.
Jantlar biraz ofsetlidir...