Arama sonuçlarınız

1. Hakan555

Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Ayberk günlüğü kaç para jimny nin ? Sen oturcanmi yan koltuğa ? Aman yavaş hemen by pass a Hasan geliyor bas gaza gibi müdahalede bulunucanmi :) Yormayin Dinçer'i bi dahakine kahvaltı programı yapın. Yumurta kirsin. Beyaz peynir eski...

2. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Anadolu yakasında olsaydınız Cekmekoyde bi tur atardik.
  3. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) İlk gezi öncesi emanet alır takar deneriz.

4. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) 1.3 müydü samu ? Kullananlara sormak gerek. Vitarada mahruti olmadan o ebat federal kullandim. Arazide çekiş sorunu hiç yok. Ama asfaltta dik rampalarda çok kesiyordu. Gerçi subaplari kötüydü aracın onunda etkisi oluyordu. Takip...
  5. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) 1.100 gibi alırız heralde. 5 adet

6. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Jant alırsan 205 80 16 da olur Samu ya. Eylüldemi Ekimdemi ne aldı kar başarısını Bf at ye göre begenmedi çıkardı. Taze iyi ve yeniler yani :) Bizim arkadaş avcı zaten off cu değil :)

7. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Four Art yani Beccede olabilir.
  8. Hakan555

Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014) Bf mt çok güzel. Ama arazide gördük kumho KL71 yani Marshalla aynı olan lastikte güzel. Uğur Başkanın Kl 71 ler satılık 5 tane. İsterseniz onları alın oda benim arkadaşımdaki 30 9.5 15 KL 71 leri takar. Yok ille Insa isterim derse...
  9. Hakan555

Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Masa falan olan bi yer yada sakligölün orada güzel olur kahvalti.

10. Hakan555

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Bigunde kahvalti yapıp sonra gezelim arkadaşlar. Allah ne verdiyse herkes azıcık bisey getirir taze ekmekte aldikmi tamamdır.

11. Hakan555

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Ademin lastikler 32 11.50 15 Bf goodrich mud terrain. Daha çamura girmemiş :)
  12. Hakan555

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Az yagmurla camur olmuyor cok yada bi kac gun yagmasi gerek. Amarok pasta ciladan yeni çıktı arabaya yazik olur dallar daha tehlikeli.

13. Hakan555

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Herkese Selam. Derviş Ayberk sanada :) Hasancım bi aksilik olmazsa Ademde bende gelicem. Mehmet Amarokla gelse sorun yasarmi nedir son hali ?
  14. Hakan555

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Evet beyler teklifler gelsin. 1. Sapanca sogucak yaylası (kar var off road pek yok yolu biliyorum) 2. Kartepe Kuzuyayla (izoff tan destek aliriz) 3. Ömerli Şile Ağva (Fatih Hocam öncü olur ama asfalttan cok gidiyor) 4...
  15. Hakan555

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Yahu tekrar araba almaya karar vermiştim neredeyse vazgeçtim diyeceğim :) En iyisi benim binek araca 100 TL mazot atayim Kartepe Sapanca Maşukiye Kartalkaya Abant Tekirdağ Şarköy Keşan Hayrabolu Malkara Uzunköprü Kofçaz Pınarhisar Vize Saray Edirne gezeyim :)

16. Hakan555

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Olur bi bakarım alıcı gözle. Teriosu bi sat buluruz güzel bi araba. Benim suzuki ustamada danışıriz.
  17. Hakan555

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi O bölgenin arabaları haşat genelde. Ticaret olarakta esnafliklarinda sıkıntı var. Bu işin ticaretini yapanların tavsiyesi üzerine o bölgeden hiç bi ilanı dikkate Almıyorum. Sende dikkate alma :) Adam 1 model yüksek diyo. Km yi eksik söylüyor. Fiyatta bisey...
  18. Hakan555

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Hasan bu füme tek kapida ne donanim var ? Gözüken lastik ge sepet. Keske enjektorlu olsa.

19. Hakan555

Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

Ynt: Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014 Bi kac tane girişi var. Ama hep tirmanma ve sonucta manzara. Off road ile ilgili bisey yok orada.
  20. Hakan555

Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

Ynt: Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014 Tayfun o taraflarda bi parkur yokmu ? Gerekirse Çatalca bolgesinde bi kesif yapalım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri