Arama sonuçlarınız

1. Hakan555

Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. Taman iste vx80 on arka orta kilit fabrikasyon. Depo kontak kapi bagaj kilidiyle 7 kilit :)

2. Hakan555

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. Abi hayirlisi olsun. Vx80 var bi kac tane nette. Temiz olanida cok var. Her yeri kilit tavsiye ederim :)
  3. Hakan555

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. Sendemi abi :) hayirli olsun. Hilux var temiz :)

4. Hakan555

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. Çok araca gerek yok. O zaman zor yerlere giremeyiz. Suzilik yerler var aklimda baslik acmaya gerek yok burdan devam :)
  5. Hakan555

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. JAPOFF SUZOFF OFOFF :)

6. Hakan555

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. O zaman acr loft olsun. Zaten yeri biliyorsunuz. Benim golfu otoparka birakirim. Burdan ahmet53 veya bozo gonul isterki hatta her ikisi ile devam ederiz.

7. Hakan555

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. Arkadaşlar sohbet bolumunde kendinize bi baslik acsaniza ? Grubunuza bi isim bulun :)
  8. Hakan555

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. Arkadaşlar o zaman uygunsa bu pazar olabilir. Ya Bozo yada Ahmet53 abimizide aliriz. Batacak kadar camur yoktur ama Cok guzel yerlere gidebiliriz. Ne taraftan gelecekseniz ona gore bulusma noktasi yazayim. Ve 10 - 17 kasim arasinda tercihinizi...
  9. Hakan555

Riva'da Tanışalım, Ormanda Dolaşalım..

Ynt: Riva'da Tanışalım, Ormanda Dolaşalım.. İş programınız nedir ? Cumartesi yada hafta içi vakit oluyormu sadece pazarmı müsait ekibiniz ?

10. Hakan555

Ynt: Riva'da Tanışalım, Ormanda Dolaşalım.. Hay hay seve seve. Bi aksilik olmazsa Bozo rumuzlu abimiz yada Ahmet53 rumuzlu abimiz müsaitse Pazar günü olabilir.

11. Hakan555

Grand Toros Off Road

Ynt: Grand Toros Off Road Imkansizliktan neler cekiyorlar. Lassa nin 175 65 14 rally lastigi var. Mt nin biraz daha kucugu. O lastikle isleri cok kolay olurdu. Yada lada veya suzi edinebilseler keske :(
  12. Hakan555

Ynt: Riva'da Tanışalım, Ormanda Dolaşalım.. Ne guzel yeni arkadaşların basliklar açması. Geziler yapmasi. Bugun suzilerinizi soyle bi goz ucuyla gordum. Gayet temizler. Hatta jimny yolda size katildiginda bide solladim konvoyunuzu :) Amator ruhla burada gezi acmaniz ve pek katilan olmamasina...

13. Hakan555

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen Ben o paralara hic rastlamadım. Ankaradan bile o fiyatlara zor. Piyasasi oturdu cunku Az cok.
  14. Hakan555

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen Sahibindene bakim Nurullah Ateste 2 tane vardi en son. Bakimlari yapilmis Lpg li yeni muayeneli sanirim. İstanbul ilanlarinda rahatca bulursunuz. Yada faceden Nurullah Ateş i Ekleyin görürsünüz.
  15. Hakan555

Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti)

Ynt: Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti) Aracimi bayramdan sonra teslim alacagim. Yoksa bu cuma cumartesi yada pazar Bi gezi yapabilirdik. Yinede cok talep olursa bakariz bi caresine :) Nasil olsa yagmurda yagdi :)

16. Hakan555

Ynt: Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti) Hay hay seve seve... Yakinda yapicaz bi gezi... 0532 326 20 20. Bi msj atarsaniz tlf lada irtibat kurariz.
  17. Hakan555

Ynt: Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti) Resimler için teşekkür ederiz. O bolgede doganin tek cetin yani Batakliklari. Bi gezimize iştirak ederseniz Cavusbasinda gezeriz. Doğası mukemmeldir. Gölde derede tepede camurda kanalda iniste rampada Mevcuttur.
  18. Hakan555

Suzukiye Bridgestone A/t Lastik

Ynt: Suzukiye Bridgestone A/t Lastik Bridgestone at guzel bir lastik Güle güle kullanin. Cekiste hic bir sorun yasatmayacak. Arazi performansından memnun kaldim karda deneyemedim. Geçen kış 3 gun ormanda bf at ile gezdim kar performansi dik rampalarda bile Muhtesem.

19. Hakan555

Ynt: Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti) Abi arkadaşlar heveslenmis gel bi yardimci olalım demiyosun ask olsun :( Sabah cekmekoyde bulusalim gezelim tozalim demen lazim :) Az sabredin arkadaslar bayramdan sonra arac alirsam gezeriz beraber. Çekmeköy Cavusbasi Resadiye Polenezkoy...
  20. Hakan555

Actyon Sport Yukseltme Maliyet Ve Yukseltme Yapabilecek Servis Tavsiyesi ?

Merhaba. Pek çok arkadaş yükseltme yaptirdigina gore maliyet ve yaptirilan yer tavsiyeleri Nelerdir ? Mesela arka taraf get on taraftada tornada metal get yaptirilarak 500 TL bir fiyat Istendi. Bu uygunmudur ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri