Arama sonuçlarınız

1. toporomboz

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım? merhaba o işlemi ben ilk aldığımda yapmıştım tık olmadı şimdi sizin msj'ı okuyunca tekrar yaptım yine olumsuz.... uzaktan kumanda aç kapa çalışıyor tek korna kilitlendiğinde çalıyor gerisi boş. göğüste soldaki immo ikaz...

2. toporomboz

1998 Zj 5,2 İlk Motor Çalıştırmada Hemen Stop Ediyor

merhaba; geçen hafta başıma geldi aracımı çalıştırdım tuhaf çalıştı tekler gibi yola çıktım D de giderken 300 metre sonra motor stop etti araç yürüyordu viteste.durdum biraz bekleyip çalıştırdım çalışıp anında duruyordu;izmirden arkadaşımı aradım deneyimliydi 3 defa aç kapa kontağı öyle çalıştır...
  3. toporomboz

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım? merhaba;aynı sorun benim 1998 5,2 zj aracımda var;uzaktan kumanda normal açıyor kapıyor kilitlerken tek korna çalıyor ama kilitliyken anahtarla açtığımda vs alarm çalışmıyor ekranda uyarı yok ne immo ne alarm olarak..araç...

4. toporomboz

5.2 V8 Muhteşem

Ynt: 5.2 V8 Muhteşem güle güle kullanın kazasız belasız ..... fiyatı makul temiz görünüyor; 13000 tl yede var enkaz .....45000 tl versende satmayacak olan var :) aracın temizliğine göre 2.el de fiyat ucu açıktır her zaman.. mühim olan sizin içinize sinmesi....
  5. toporomboz

aracınızın üretildiği fabrika

Ynt: Aracınızın Üretildiği Fabrika BENDE SORGULADIM AVUSTURYA ÇIKTI.......NETİCEDE JEEP

6. toporomboz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba;bende 1 hafta önce 1998 5,2 grand cherokee sahibi oldum.forumunuzu izliyordum ama artık jeep sahibi olarak daha çok izleyip faydalanmayı amaçlıyorum....ilerleyen zamanlarda daha çok görüşeceğiz herkese kazasız günler diliyorum.... muğla/datça...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.