Arama sonuçlarınız

1. Berk Snl

Niewiadow Nt 126

Merhaba, bu karavanı uzun süredir inceliyorum ve benim de düşündüğüm bir karavan. Geçen hafta da bu karavanı ve diğerlerini incelemek için İstanbul a Aydos Kararavan a gittim. Çadır ile kampçılıktan sonra birkaç yıl önce sıfır caretta karavan aldım, sonrasında ise tekrar çadır a dönerek bir...

2. Berk Snl

Piccolo Kamp Römorku Hakkında

Güle güle kullanın çokgüzel olmuş, sahibinden.com da satışına başlanan bu tarz bir römork var ama sizinki daha donanımlı gibi. Müsait olduğunuzda detaylı foto/ bilgi verirseniz mutlu oluruz.
  3. Berk Snl

Pino Karavan a yaptırdım ancak sonrasında izolasyon ve süspansiyon sistemini Ankara'da kendim yaptırdım.

4. Berk Snl

Zafer Bey merhaba, sizinle birebir aynı şeyleri düşündüm ve aynı yollardan geçtim. Önce çadır sonra karavan ve tekrar çadır kampçılığı yapıyorum. Bizim de bir arkadaş grubumuz var ve önceliğimiz elektrik, su , tuvalet olmayan yani insan veya günübirlikçi olmayan bakir alanlar. Çadırdan sonra...
  5. Berk Snl

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum. Ankata'da oturuyorum. Kampçılık, kayak be karavan gibi hobilerim var. Şu an caretta karavan kullanıyorum. Görüşmek üzere.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.