Arama sonuçlarınız

1. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Sn. İnce999, asıl sizin dediğiniz ilk şıkkı kabul ediyorum :) yani elektirkli klima fanını erken açtırmak için müşürü değiştirmek istiyorum sormak istediğim bu müşür nerede takılı acaba.

2. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Bu aklıma geldi ama eğer fanda müşir arızası varsa değiştirsem daha iyi olur öbür türlü gözüm sürekli hararet göstergesinde olacak.
  3. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Çok yardımcı oldunuz bu konuda bana çok teşekkür ederim, tabi cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, termik var biliyorum hatta oda yeni değişti sıkıntı yok, benim bahsettiğin elektikli klima fanı hararet yapınca oda devreye giriyor klima kaplı bile olsa ama geç devreye giriyor hararet...

4. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Elektrikli fanın yani klima fanının müşiri nerde biliyormusunuz? Yani fanı daha erken açtırmam lazım.
  5. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Elektrikli fan evet klimanın ayrıca hararet yukarıdaki gibi olunca klima kapalı bile olsa devreye giriyor ama bana sanki geç giriyor gibi geldi, klima acıkkan gidince tam tersi hararet yapmıyor o yüzden şüphelendim geçmi açıyor diye.

6. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Bir şey daha soracağım araç elektirikli fanı hararet tam yukarıdaki gibi olunca açıyor bu normal mi sizce ?

7. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Evet arkadaşlar aracı bugün teslim aldım, conta değişti kapak taşlandı kapakta %7 eğrilik contada az yanık varmış, test ettim, içimi rahatlatmak için bide sizden fikir alim dedim, 2 saat kullandım yokuşta zorladım araziye girdim trafiğe girdim hararet aşağıdaki gibi oluyor, daha önceden bu kadar...
  8. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Valla hala kendimi inandıramıyorum conta yanığına arabama hiç yakıştıramadım ondan heralde :) , açtırcaz kapağı başka çara kalmadı sanırım, tüm soğutma sistemini yeniledim contadansada yenileyince taş gibi olcak araç diye avutuyorum kendimi, conta değişimini kendi ustama yaptırcam sürekli motor...
  9. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Arkadaşlar sorun hala devam ediyor, göğüs sökülüp kalorifer radyatörü de değiştirildi, çamaşır sodası ile devir daim yapıldı 2-3 defa temiz su konuldu en son antifriz ve içme suyu karışımı eklendi sonuç aynı, çok yordu bu ara aracım beni, artık tek çare üst kapak contasına baktıracağım, hararet...

10. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Sn. af team; Sn matchplus ın bahsettiği gibi sistem komple yenilendi ama yinede kalorifer peteğinden dolayı tortu oluştu petek değiştikten sonra dedikleriniz uygulayabilirim teşekkür ederim. Aracı verdim ustaya yarın göğüs sökülecek battı balık yan gider bunuda değiştiricem zaten içeri girdik...

11. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Sn. KLL, aracım şuan su eksiltmiyor onları giderdik, ancak radyatör yeni olmasına rağmen ve suyu komple değiştirmemize rağmen birgün sonra su cok pis ve tortulu oluyor, daha önce buhar kaloriferden çatlak olduğu için içeride oluyordu onu çatlak giderici ile giderdik buhar kesti ama cok sağlıklı...
  12. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Teşekkür ederim kapakta sıkıntı yok çünkü yeni radyatörün kapağıylada denedim durum değişmedi bende orjinali taktım tekrar, Şuan tek şey kalorifer radyatörü kaldı, kalorifer radyotöründe kaçak olduğunu biliyorum kaçak giderici ile tıkamıştık uzun zamandır var ama şuan çok masraf ettiğim için...

13. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Radyatörüm yeni, ancak üzerindeki kapak orjinal olmadığı için eski kapağı taktım, dediğiniz boruyu değiştirdinizmi yoksa kapağımı değiştirdiniz sadece?
  14. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Peki sizce kalorifer peteği komplemi değişmeli yoksa çatlak bir şekilde giderilebilinirmi? Araçta hava yok çatlak nasıl hararete etki eder acaba ? Sayenizde çok şey öğreniyorum ustalara kalsa işimiz var. Teşekkürler.
  15. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Arkadaşlar bugün termikte değişti tam çalışmıyormuş, araba biraz daha rahatladı, yani şehir içi orta noktayı çok az geçiyor klima açık gidersem hararet yapmıyor, aklıma bir şey geldi, benim kalorifer peteğim patlaktı içeri beyaz buhar giriyordu havalandırmalardan, bizde çatlak giderici sıktık...

16. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Cevaplarınız için teşekkür ederim, bugün 70 lik termostat taktım devirdaim değişti ama sorun aynı, su eksiltme yok radyotör kapağı açıkken gaz verince herhangi bir su atma yok, motor yağında su yok beyaz duman yok,, belirti sadece hararet olmasına rağmen tek seçenek korktuğum conta yanığı...
  17. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Cevabınız için teşekkür ederim. Geçen hafta yeni bakır radyatör taktırdım çıkan eski radyatörün durumu çok kötüydü, üst borular değişti kaçak olan termostat contası değişti, ama sorunum devam ediyor, hafta sonu uzun yolda dahi hararet yaptı çok yükselmedi ama orta noktayı çok az geçti (...
  18. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Bugün radyatör fiyatlarını sordum orjinal 600 TL yerli bakır 670 TL hangisini almak daha mantıklı sizce ?

19. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Çok teşekkür ederim, radyotör suyumda sarı tortular var temiz görünmüyor, peki sizce radyatör temizliğini nasıl yapmalıyım, kreç sökücü ve antifiriz tavsiye ediyor ama emin olamadım, aslında komple radyatörü değiştirmeyi düşünüyorum kafam rahat olsun diye ama emin olamadım sonuçta termostatta ve...
  20. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Dün sırf denemek için 1 saate yakın aracı zorladım trafik yokuş ve araziye girdim, yokuşta dip gaz ve klima açık şekilde hararet en fazla 100 den sonraki ilk çizgiye yaklaştı tam gelmedi, zorlamayı kesince tekrar orta seviyelere döndü, sizce contada sıkıntı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri