Arama sonuçlarınız

1. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 98 model xj aracımda bir kaç aydır hararet problemi yaşıyorum, birgün elektrikli fanım(Klima) arıza verdiği için klima açık ancak fan çalışmadığı için hararet baya yükselmiş su kaynamaya başlamıştı ve ben bunu sonra farkettim çok mesafe katetmeden aracı soğuttum ancak ondan...

2. T

SAHİBİNDEN TEMİZ BAKIMLI 187000KM NADİR BULUNAN RENKTE

Ynt: Sahibinden Temiz Bakımlı 187000km Nadir Bulunan Renkte Sn. tenekekutu, Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, İstanbul Anadolu yakasında aracı göstermek için güvenilir bir usta tavsiye edebilir misiniz ? Birde şehir içi tüp ve benzin yakıtı nasıldır acaba? Saygılarımla.
  3. T

SAHİBİNDEN TEMİZ BAKIMLI 187000KM NADİR BULUNAN RENKTE

Ynt: Sahibinden Temiz Bakımlı 187000km Nadir Bulunan Renkte Arkadaşlar tekrar merhaba, Konu açamadığım için buraya yazıyorum kusura bakmayın. Tanışma bölümünde kendimi tanıttım foruma yeni üyeyim, Artık çocukluğumdan beri hayalim olan off road araçlarına artık sahip olmam gerektiğini...

4. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sevgili forumdaşlar; Öncelikle herkese saygı ve selamlarımı sunarım. ismim İnan istanbul' da ikamet etmekteyim off road, doğa gezisi gibi doğal ortamlarda yapılan her türlü aktiviteye büyük ilgi duymaktayım, sizler ile tanışarak amatör olan bu ilgilimi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri