Arama sonuçlarınız

1. fanuc11

Defender Çalışmıyor...

Geçmiş olsun düz dizeldir ne yapsa yeridir bence disel den anlayan bir ustanın dükkana aracı çekin o teşhis koysun bu sekilde masraf ağır olabilir SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. fanuc11

Satılık V8 3.5 Benzinli Motor Parçaları Arazi Şanzımanı,ana Şanzıman,ve Karışık Parçalar

Parçalara artık kimsenin ihtiyacı yok sanırım ses soluk Çıkmadı SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. fanuc11

Araclar Bolumu Kayboldu

Bu sabah bende foruma baktığımda aynı şeyi gördüm umarım geçici bir sorundur halen gözükmüyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. fanuc11

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

Öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın , karburotor konusunda eledelbrog biraz büyük gelebilir 500 cfm olmasından dolayı ben bu konuda araştırma yaptım kendi aracıma holley 390 cfm aldım. Montaj konusunda eliniz anahtar tutuyorsa (defender aldıysaniz tutmuyorsada bi takım...
  5. fanuc11

Defender Alacağım Yardım Lütfen...

Hocam bu sizinle alakalı bir durum aslında , tadilat yapıldıktan sonra neyin nerede olduğu çok kestirilebilir değil kısacası örnekleme yapmak gerekir ise ; ==>Motor kulakları yeni motara göre kesilir ve tekrardan kaynak yapılır bunu doğru düzgün araç üstünde kaynatmak %1 ihtimali ile çok zordur...

6. fanuc11

Acil Satilik Sanzimanlar

Hocam bende geçtiğimiz bi kaç ay içerisinde ciddi masraf yaptım o yüzden soruyorum , düşünürsen makul bir rakam 1,41 arazi için benim gönlümden gecen 800Tl ay sonu gelmeden gönderebilirim paranı anlayısın için teşekkür ederim

7. fanuc11

Defender Alacağım Yardım Lütfen...

Hocam Öncelikle sormak istediğim neden TDI konusunda israrcısın , bana göre verdiğin ilanlardaki araçlar güzel araçlar fakat tamamında orjinallik adına bir şey kalmamış motorlar tamamında sonradan atılmış gibi ciddi modifikasyonlar yapılmış gibi duruyor (araç sahibi arkadaşlar alınmasınlar...
  8. fanuc11

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Merhaba bursada blos nereden bulabiliriz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. fanuc11

Acil Satilik Sanzimanlar

İyi satışlar bi kaç gün önce olsa lt77 alırdım yeni aldım ,1.41 arazide pazarlık varsa yeni yılda alabilirim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. fanuc11

-50 Ofsetli Defender Jantı

Hocam geçmiş olsun resimleri bekliyoruz

11. fanuc11

Lastik Konusunda Yardım

Aracın üzerinde orjinal lastik ebadı ve orjinal jantlari var tam sağ tam Sol dönüşlerde yanları sürtuyor, tabanı buyuteceksen bence Spacer takmalisin takmadan tam sağ ve Sol dönüşlerde lastikler sürtuyor alttaki dayamalari bir miktar açarak sürtmesi engellenebiliyor ama bu seferde direksiyon tur...
  12. fanuc11

Hocam 05324731331 whatsapp tan resim vs gönderirsen durumuna göre iletişime geçebilirim

13. fanuc11

MErhaba , Jant ve lastik fiyatları nedir bilgi verimisiniz ? ilan güncel durumda ise
  14. fanuc11

Defender'a 300TDİ Motor ve RN380 Şanzuman Takılması Hakkında

bilgilendirme için teşekkür ederim
  15. fanuc11

Satılık V8 3.5 Benzinli Motor Parçaları Arazi Şanzımanı,ana Şanzıman,ve Karışık Parçalar

Merhaba karbürütörlerin tanesi 450 Tl üst grup dediğin emme manifoldu ise onuda 1300TL verebilirim

16. fanuc11

Merhaba Blok elimde var 1750 Tl ye verebilirim
  17. fanuc11

Merhaba Distribütör şuanda durumu belli değil onu veremiyorum ama karbürötürlerin tanesini 450 TLden verebilirim
  18. fanuc11

V8 Motorlar Için Yüksek Voltajlı Distributor Dui

MErhaba Arkadaşlar , bu konuda forumlarda bir çok bilgi var fakat bu konu başlığı altında konuşulan bir sey bana denk gelmedi , DUI distributor takıp kullanan V8 kullanıcıları varmı ? , sonuçları ve yorumları hakkında bilgi almak istiyorum , kullanan veya bilgisi olan arkadaşlara teşekkür ederim

19. fanuc11

Defender'a 300TDİ Motor ve RN380 Şanzuman Takılması Hakkında

Takoser Oto kardeşim iletişim bilgilerini bir türlü bulamıyorum konu eski bir konu ama cevaplarsan memnun olurum bi kaç şanzuman parçasına ihtiyacım var
  20. fanuc11

Sanırım parçaları satan kişi forumdan kopmuş durumda , forumda sorulan parçaların tamamı bende mevcut 2 adet motor aldım komple V8 topluyorum işim bitmesine müteakip kalan parçaları bende ihtiyaç sahipleri için dağıtacam bi kaç hafta kalmaz işim bitmiş olacak ,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri