Arama sonuçlarınız

1. fanuc11

Satılık V8 3.5 Benzinli Motor Parçaları Arazi Şanzımanı,ana Şanzıman,ve Karışık Parçalar

Merhaba Volant Volan muhafazasi saci lazım banada bunların fiyatları nedir ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. fanuc11

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Merhaba , V8 motor toplamaya çalışıyorum , dökümana ihtiyacım var paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim , Mail adresim => muratmardin@mfkmakina.com
  3. fanuc11

Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum

Teşekkür ederim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. fanuc11

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Merhaba , bende aracı merak edip kalibrasyonlu bir kantarda tartırdım full depo , bagajda ufak çaplı kamp malzemeleri vs 2050Kg geldi , Aracımda her şey orijinal 90 model Defender 110 2.5 benzinli , Not , döşemeleri orjanal değil koltukları sonradan taktım tavan ve tabana izalasyon malzemesi...
  5. fanuc11

Teşekkür ederim 3500 tl ye aldık bi kaç eksiğimiz var onları tamamlayınca montaja başlayacağız SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. fanuc11

Motor buldum sonunda ilgilenen arkadaslara teşekkür ederim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. fanuc11

Merhaba , motor ile ilgili sanırım bir gelişme yok , bu arada arayışımız devam ediyor , motor hakkında duyumları olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum konu biraz acile döndü muaye sokacağım aracı ikinci bir kez tadilat yapıp muayeneye girmek istemiyorum
  8. fanuc11

Merhaba , elinizde ne tür parçalar var mesaj gönderirseniz veya whatsapp tan mesaj atarsanız...

Merhaba , elinizde ne tür parçalar var mesaj gönderirseniz veya whatsapp tan mesaj atarsanız memnun olurum , 05324731331
  9. fanuc11

Abi pompa arıyormussun hayırdır , ben sordum banada lazımdı 1250 tl liste fiyatı var dediler :)

Abi pompa arıyormussun hayırdır , ben sordum banada lazımdı 1250 tl liste fiyatı var dediler :)

10. fanuc11

Defender 110 Standart Helezon Yayları Hk.

Merhaba , yaklaşık 5 ay önce tüm yay ve amortisörleri değiştirdim , sürekli arkada kamp malzemeleri var yüklü şekilde dolaşıyorum , orjinal parçalar ile değiştirdim araçta fark edilir seviyede konfor artışı oldu ve eski yaylarım sönük olması sebebi ile yeni yaylarda bi kaç cm araçta yükselme...

11. fanuc11

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Merhaba , Öncelikle benzin ve LPG kullanımı için ülkemizde sıklıkla kullanılmyan blos mixer kullanımı ile tüm mevsimsel geçişleri ve LPG benzin kullanımını acık hava filtresi ile kullanılabilir hale getiriyor , anladığım kadarı ile sizin karbüratör LPG bağlantısı için biraz fazla tahrip edilmiş...
  12. fanuc11

90 model Defender 110 kalorifer isitmasi

Ynt: 90 model Defender 110 kalorifer isitmasi Aracının Son hali

13. fanuc11

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Bilgilendirme için teskkur ederim bu hafta dışarıdayim döndüğümde iletişime geçeceğim
  14. fanuc11

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Sanzuman hariç sadece motor olarak ihtiyacımız var bu sekilde satmayı düşünürseniz 1-motor km nedir 2-yakit sistemi olarak lpg kullanıldımi 3-komple ekipmanlar üzerinde mi olacak (alternator,karburotor vs)
  15. fanuc11

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Selam ben orjinal defender için motor arıyorum başka bir marka tercihimiz yok

16. fanuc11

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Sait bey çok memnun olurum klasik dediğiniz nedir o kısmını anlayamadım ben defender araca parça değiştirmeden uygulanabilir mi ?
  17. fanuc11

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Merhaba bilgi alabildik mi son durum nedir ?
  18. fanuc11

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Merhaba tarih biraz eski fakat V8 motor duruyor ise son durumu hakkında bilgi verirmisiniz , Whatsapp 05324731331

19. fanuc11

2.5 defender devirdaim kayis numarasi yolda kaldım acil

Ynt: 2.5 defender devirdaim kayis numarasi yolda kaldım acil Eskiden kalma o yüzden fiyatını bilmiyirum :)
  20. fanuc11

2.5 defender devirdaim kayis numarasi yolda kaldım acil

Ynt: 2.5 defender devirdaim kayis numarasi yolda kaldım acil Merhaba kayis ölçüsü 1050 fakat benim alternator farklı bi model ile degistirildiginden dolayı diğer araçlarda bu ölçü değişkenlik gösterebilir bi yedek kayis alıp torpido ya koyduk takım çantamiz ile birlikte [emoji3] [emoji3]

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri