Arama sonuçlarınız

1. Turan YUCEL

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Afiyet olsun selamlar.Turan

2. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Kolay gelsin nihayetine erecek işallah. Hayırlı olsun takipteyim.:) Selamlar Turan
  3. Turan YUCEL

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Kenan bey görüşmeyeli nasılsınız bir hafta sonu mutlaka bekliyorum .Eşinize selamlar Saygılarımı sunuyorum. Turan.

4. Turan YUCEL

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Güner bey merhaba karavanınız hayırlı olsun saglıktan kullanın. Selamlar Turan ( PASHA)
  5. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Saygı değer hocam çok sağolun . Sizede saglık mutluluk saadetler diliyorum. Selamlar Saygılar Turan

6. Turan YUCEL

Şasi Araca Karavan Bindirmek..?

Ynt: Şasi Araca Karavan Bindirmek..? Yaşar bey ben aracımı yeni yaptım her şeyi düşünmek gerekiyor. İmalat yaparken maliyetten biraz kısarsanız istediginiz sonuçu alamaya bilirsiniz. Size özel mesajdan bir ileti gönderdim . İletimde telafon numaramı yazmıştım tekrar yazıyorum...

7. Turan YUCEL

Sevgili agabeyim çok teşekkür ederim bazı eksiklerim vardı onlarıda geziden sonra yapıp yitirdim sayılır. Selamlar Saygılar Turan
  8. Turan YUCEL

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Levent bey Oturan boğa çok şık olmuş sağlık ve mutluluk ile kullanın, görüşmek üzere. Selamlar ,Saygılar, Turan.
  9. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş.:)

10. Turan YUCEL

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Sevgili agabeyim anladıgım kadarıyla benim aracımın sağ arka kapısına montaj olabiliyor. Üretim ikili ve üçlü de olabiliyor. Ellerinize sağlık. Selamlar...

11. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Hocam hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıktan kullanmanızı nasip etsin, bundan sonra yollar , kamplar (İKİNCİ BAHAR ) olsun. Mutlaka bir gün karşılaşmak üzere. Selamlar Saygılar Turan
  12. Turan YUCEL

Sevgili agabeyim dopoları marintekten aldım. Linkte detaylı bilgiyi göre bilirsiniz. Hayırlı günler diliyorum, selamlar saygılar. Turan YUCEL http://www.marintekstore.com/?cmp=1&catId=14&gId=1611

13. Turan YUCEL

Depolar 2 X 50 LT
  14. Turan YUCEL

Bugün atık su depolarının montajını yaptırdım, kullanıma hazır durumda. Banyo için küçük evye aldım ve hemen işe koyuldum kısmet olursa yarın yerine montajı bitiyor kullanıma hazır duruma gelecek. Böylelikle Paşanın başak işi kalmayacak.
  15. Turan YUCEL

Yeşim hanım , Bülent bey eşim ve bende sizlerle yeni gezilerde görüşmekten mutlu oluruz, sizlerle sohbet etmek ,birbirimizi daha iyi tanımak dileği ile. Yeşim hanıma ve size selamlar. Handan _Turan YÜCEL.

16. Turan YUCEL

Mutlu Son

Ynt: Mutlu Son Karavanınız hayırlı olsun Bülent ustanın ellerine sağlık.
  17. Turan YUCEL

Süleyman bey karavana kullanacagınız malzeme ili alakalı maliyet hesabında fşyat farklılık göstere bilir. Arkadaşları yanıltmak istemem, ama istediginiz bir malzemenın fiyatını söyleye bilirim. Selamlar Turan.
  18. Turan YUCEL

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Sevgili Erden ağabey ellerine ayaklarına diline sağlık bizlere bir defa daha İznik anılarını yaşattınız. Çok teşekkür ederim. Selamlar Saygılar Turan YÜCEL.

19. Turan YUCEL

Abdullah bey karavanımı çok büyük istekle yaptım ve hiç bir masraftan kaçmadım umarım sizin yapaçagınız karavan dahada güzel olur, daha iyileri siz sevgili dostlarımızın başına. Bu arada İznik kampımızda sizlerle tanışmaktan ben ve eşim onur duyduk. Selamlar Sevgiler...
  20. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Ahmet ağabey ellerine sağlık . daha önce bakmış olsaydım inanki ben gelirdim, bizde Marmaraereğlisine yazlığa bahar temizliğine gittik.Karavanın atık su dopoları geldi yarın montajı var...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri