Arama sonuçlarınız

1. Turan YUCEL

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Tunay hanım efendi çok haklı ağabey onların isteklerini hemen yapmak lazım :) . Yapabileceğim her ne olursa bir tlf. yeter yengeme selamlar. Beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Selamlar Turan.

2. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Maçit bey çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :) çok az iş kaldı . eksikler yapıldıktan sonra bir ,iki görücüye cıkacak hayırlısı olsun. Selamlar.
  3. Turan YUCEL

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) ...

4. Turan YUCEL

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Emekleri çok olan Maltepeli karavancı dostlarımıza çok teşekkür ederim. kuru fasulye ,tatlı ,boza ,çaylar ,ve çorba için çok teşekkür ederim. bizler küçük kupalarla çorba içerken Salih ağabey tencere ile...
  5. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul ..

6. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Teşekkür ederim Özgür . :)

7. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul ...
  8. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Karavanımın kalan işlerini bitirip detaylı bir elden geçirdim ( nice işçilik ) . Alt yatağın arka kapını tarafını kapattım ve sıcak hava kaybını önledim artık soğuk hava içeriye girmiyor.
  9. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Teşekkür ederin Hasan bey.

10. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Coşkun bey teşekkür ederim , daha iyileri sizlerin olsun.

11. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Atilla ağabey bitmiş olarak görüyorum arabayı bulmak lazım :) yarın dükkana gel yemek yeriz. Selamlar.
  12. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent hayırlısı olsun .Daha iyisini yaparsın :) Selamlar Turan

13. Turan YUCEL

Saly Marka Alkovenlı Karavanım Tavandan Su Alıyor. Yardım Edermısınız

Ynt: Saly Marka Alkovenlı Karavanım Tavandan Su Alıyor. Yardım Edermısınız Karavannınız hayırlı olsun. Öncelikle su sızdıran yerin 1 tana resmini görmek gerek sora yardımcı oluruz neden olmayalım. Selamlar Turan YÜCEL.
  14. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Çok teşekkürler Allah kimseye kaza vermesin.
  15. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Tugay ağabey tekrar teşekkür ederim her zaman elimden gelen yardımları yapmaya hazırım . yengemize selamler.

16. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Cengiz bey teşekkürler.
  17. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Özcan bey teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
  18. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Mehmet ağabey teşekkür ederim. Selamlar. Kemal ağabey çok teşekkürler. kardeşim çok sağolasın.

19. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Ersin bey çok sağolun işillah maltepede görüşmek üzere . Süleyman bey teşekkür ederim.
  20. Turan YUCEL

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Seyfettin ağabey çok teşekkür ederim, koltuklar çıkmadan 1+1 proje çizildi ben mecburen değiştirdim, oturma gruplarına zaten kişi sayısı eklenemiyor. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri