Arama sonuçlarınız

1. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Abdullah bey sizede çok teşekkür ederim işallah kısa sürede iszede nasip olur. Selamlar Turan

2. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Ahmet agabeyim çok teşekkür ederim , Bugün yeni araç aldım çok yakında başlayacagım. Selamlar Turan.
  3. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Sevgili ağabeyim çok teşekkür ederim. Selamlar Turan.

4. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Emrah çok teşekkür ederim.Görüşmek üzere. Selamlar Turan
  5. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Teşekkürler Burak yeni imalat temiz bir araçla başlayacak kısmet olursa. Selamlar Turan.

6. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Hayırlısı olsun Teşekkürler. Selamlar.

7. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Tekrar hayırlı olsun çok güzel oldu ellerine sağlık.:) Selamlar Turan.
  8. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Seyfettin hocam teşekkür ederim. Ankara,daki araçtan haber bekliyorum.Teşekkürler. Selamlar Saygılar
  9. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Süleyman bey teşekkür ederim mutlaka yeni araç aldıgımda paylaşagım. Selamlar. Turan

10. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Emmi teşekkür ediyorum kısmet olursa tekrar başlayacağım görüşmek üzere yengeye selamlarımı sunuyorum. Selamlar Saygılar Turan.

11. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Sevgili ağabeyim sayenizde iyi bir dost kazandım çok teşekkür ederim, yenğemize selamlar. Görüşmek üzere. Selamlar Saygılar Turan
  12. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Atilla ağabey çok teşekkür ederim. 17 m3 temiz araç olursa iyi olur son seçenek 15 m3 diye düşünüyorum. Bana 17 m3 mantıklı geliyor senin araçlar gibi yükseklik bakımından (ranza ) rahat olur. ilgilendiginiz için teşekkür...

13. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Sağlıklı günlerde kullanın bu demektirki daha önceki kullanılan cihazların pabucu dama atıldı. :) Selamlar Turan.
  14. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa SEVGİLİ DOSTLAR BUGÜN KARAVANIM ( PAŞA ) YI SATTIM . Paşa,nın yeni sahibi İstanbul,da tenis öğretmeni . Alıcısı Hakan beyin sağlıklı günlerde kazasız ,belasız kullanmasın diliyorum. Bende yeni araç arıyorum, yeni...
  15. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Bugün boş duruyorduk dedik,i paşa ,yı bir merdiven daha yukarı çıkaralım. merdiveni taktık birde bisiklet taşıyıcısı yapmamız gerekiyordu öyle bir aparat olmalıydı, kı arka kapıyı kapatırken arkadan bize çarpmaması...

16. Turan YUCEL

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Ferhat bey hayırlı uğurlu olsun sağlık ve mutluluk içinde kullanın.
  17. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Zeki bey teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun. Selamlar Turan.
  18. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Çok teşekkür ederim Allah herkesin yolunu açık etsin. Selamlar Sevgiler. Turan Yücel. (Paşa )

19. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Burak ile çektiğimiz fotolar
  20. Turan YUCEL

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr) Burak karavanın güzel görünüyor.içinin dışından güzel olduğuna eminim ... Sağlıkla kullan. Selamlar Turan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri