Arama sonuçlarınız

1. Turan YUCEL

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr) Burak sana çok teşekkür ederiz. İşallah biz buralarda iken karavanın gelir bizde görme , inceleme fırsatı bulur , senin sevincine ortak oluruz. Annenize , kardeşinize selamlar. Turan & Handan &...

2. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Sevgili Burak bizde seninle tanıştığımıza çok memnun olduk. Bizi bizi ofisinizde konuk ettiniz çok teşekkür ederim , tekrar görüşmek üzere sağlık, huzur eksik olmasın yanınızdan. Annenize kız kardeşinize selamlar...
  3. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa . Erdem abi su anda foca da sazlıca Kampındayız.bız de görüşmek ısterız . Selamlar

4. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Bugün paşanın led aydınlatmalarını uzaktan kumanda ile yanması için küçük bir adaptör aldım 3 tane ışık bağlana biliyor ayrı, ayrı veya hepsi aynı anda yanıyor elektrik , elektronik marketlerde satılıyor fiyatı 10 TlL .aynı...
  5. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Burak gelince mutlaka görüşürüz . Selamlar Turan.

6. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Urlaya mutlaka uğrayacağım tanışmak isterim . Selamlar Turan .....Paşa

7. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Atilla ağabey çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. :)
  8. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Paşa yarın akşam 10 günlük yola çıkacak ilk uzun gezisi olacak. İzmir civarında gezip konaklayacak, İzmir civarında kimler olacak acaba. Selamlar Saygılar Turan.
  9. Turan YUCEL

Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları

Ynt: Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları Hayırlı olsun tez zamanda bitime,niz dileği ile.

10. Turan YUCEL

Benim Karavanım Caka

Ynt: Benim Karavanım Caka Hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın. Selamlar Turan

11. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3"tahtakuş"(atiladi) Atilla ağabey hayırlı olsun tahtakuş güzel bir isim olmuş. Selamlar Turan.
  12. Turan YUCEL

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Çok güzel olmuş hayırlı olsun.

13. Turan YUCEL

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Mustafa sana katılıyorum ben dede astra gsi 94 model vardı gaza basınca harika yakardı .Ama karavanım jamper 2007 model 330 Tl ye doldurdum yaklaşık 1000 km yaptım kırmızı ışık yanmamıştı. Şimdi karavanımı satıyorum daha büyük düşünüyorum o...
  14. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Saygıdeğer ağabeyim sağlıkla kullanın harika olmuş. Selamlar Turan
  15. Turan YUCEL

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Süleyman bey ilginize çok teşekkür ederim , Bir gün görüşmek üzere. Selamlar Saygılar Turan ( Paşa )

16. Turan YUCEL

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Gökhan bey adanıza hayırlı olsun PSA gruptaki araçlar aynıdır dukato nun motoru kayış lıdır jamper zincir lidir aradaki fark bu zincirli (jamper) olanın ağır bakımları 170 bin km kayışlı olan 150 binde olur yakıt olarak aynıdır.(2200 motor), 3000...
  17. Turan YUCEL

Süleyman bey olumsuz hiç bir şey yok. Karavanımı daha büyük yapmaya karar verdim, karavanım dan çok memnunum biliyorsunuz tam istediğim gibi oldu. Selamlar Turan

18. Turan YUCEL

Hafta sonu Tarabya üstünde idik birkaç resim
  19. Turan YUCEL

Tanju reklamcı arkadaşım var onunla beraber seçtik internet ten camların etrafına da siyah yapıldı .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.