Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa
Sevgili Burak bizde seninle tanıştığımıza çok memnun olduk. Bizi bizi ofisinizde konuk ettiniz çok teşekkür ederim , tekrar görüşmek üzere sağlık, huzur eksik olmasın yanınızdan. Annenize kız kardeşinize selamlar...
Bugün paşanın led aydınlatmalarını uzaktan kumanda ile yanması için küçük bir adaptör aldım 3 tane ışık bağlana biliyor ayrı, ayrı veya hepsi aynı anda yanıyor elektrik , elektronik marketlerde satılıyor fiyatı 10 TlL .aynı...
Paşa yarın akşam 10 günlük yola çıkacak ilk uzun gezisi olacak. İzmir civarında gezip konaklayacak, İzmir civarında kimler olacak acaba.
Selamlar Saygılar Turan.
Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum.
Mustafa sana katılıyorum ben dede astra gsi 94 model vardı gaza basınca harika yakardı .Ama karavanım jamper 2007 model 330 Tl ye doldurdum yaklaşık 1000 km yaptım kırmızı ışık yanmamıştı. Şimdi karavanımı satıyorum daha büyük düşünüyorum o...
Süleyman bey ilginize çok teşekkür ederim , Bir gün görüşmek üzere.
Selamlar Saygılar Turan ( Paşa )
Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum.
Gökhan bey adanıza hayırlı olsun PSA gruptaki araçlar aynıdır dukato nun motoru kayış lıdır jamper zincir lidir aradaki fark bu zincirli (jamper) olanın ağır bakımları 170 bin km kayışlı olan 150 binde olur yakıt olarak aynıdır.(2200 motor), 3000...
Süleyman bey olumsuz hiç bir şey yok. Karavanımı daha büyük yapmaya karar verdim, karavanım dan çok memnunum biliyorsunuz tam istediğim gibi oldu.
Selamlar Turan