Arama sonuçlarınız

1. K

Freelander 2 Vites Geçişlerinde Duman Atma Sorunu

Araç freelander 2 td4 hse. Enjektör ler yeni rektefe oldu. Performans iyi. Tekleme yok calişmasında hiç bir sıkıntı yok. Rölantide saat gibi. Ama vites geçişlerinde özellikle yoğun siyah duman atıyor. Bu duruma land ustalarımız ne der. Ustaya götürmeye gerek varmıdır tavsiyelerinizi öğrenmek...

2. K

2011 Td4 Freelander 2 Şanzuman Sesi

Usta bu dsc tuşuna basmakmı gerekiyor kullanmak için yoksa direk devreyemi giriyor. Süreklı basılımı kalmadı lazım bu dsc tuşu
  3. K

Freelander2

Freelander2 hse kullanım klavuz kitabı bulabilirmiyiz.

4. K

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

Çok teşekkür ederim hayati bilgiler bunlar. Diyelim tüm söylediklerinizden olumlu olarak geçti. 340 bini sorun etmeyelim ozaman. Çünkü fiyatlar ucuk düşük km de. Bende bu aracın hastasıyım. Ama benimde üzmeyecek bir araba istiyorum. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim
  5. K

Hse premium full modeli resimlerde iyi görünüyor ön göğüsteki kronik çatlaklarda yok. Yazılanlara göre sıkı bir bakımda yapılmış.

6. K

Hse premium en full modeli 150 bin civarı

7. K

Merhaba 350 binde de 2 alinirmi ön kaput değişmiş parça parça 30 bin hasar kaydı var
  8. K

2005 Td4 Freelander Satiyorum

2005 model HSE dizel otomatik freelander emi satıyorum 26 bin AGIR hasar kayıtlı Çalişmayan aksamı yok İlgilenenler 0554 581 38 51 nurdan ulasabilir Fiyat 40 000tl son fıyat
  9. K

Bu Arabanin Arizasi Nedİr Yaa

Hidrolik beyinden yaparmi

10. K

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

İstanbulda iyi bir freelander ustası tavsiye edecek bir varmidir acaba işinin ehli soymaya değil arızayı bulmaya endexli bir usta arıyorum

11. K

Land Rover Freelander Td4

AraBa 2005 dizel sogukken rolantide çalişirken stop ediyor ama stop edene kadar baya mücadele ediyor sotun ne olabilir sıcakken de rolantide düşüyor cıkıyor ama stop etmedi socak
  12. K

Freelander 2007 Td4 Dizel Otomatik Sorunları

Arabayı hangi ustada yaptırdınız vites problemini cevap verirseniz sevinirim aynı durum benim başim dada var

13. K

Bu Arabanin Arizasi Nedİr Yaa

Lütfen konuyla ilgili başina gelmiş olan yada bu arızadan anlayan yardımcı olursa cok sevınırım 2005 td4 model aracında vitesi D konuma getirdiğimde ekranda F4 yanıp sönüyor viteste D ve N aynı anda yanıyor sadece D de bunu yapiyor ekranda eğim iniş ışığı sarı yanıyor ozaman fakat vites...
  14. K

2.0 td4 HSE Freelander

Benimde 2005 td4 hse var. D ye attığım Zaman vitesi D ve N Beraber yanıyor. Ekranda f 4 yanıp sönüyor eğim iniş ışığı sarı yanıyor elimle biraz ileri geri yapinca d geliyor sonra yine aynı. Stop edip çaliştıruncheeseynornal hareket edince yine d ve n yanıyor. Ama vites geçişlerinde problem...
  15. K

Hala sizden bir cevap bekliyorum

16. K

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Merhaba bende 2005 td4 var fakat bir problemi var beni üzen ..vitesi d ye getirince ekranda f4 yanıyor vites d ve n birlikte Yaniyor biraz vitese oynayınca düzeliyor yine oluyor yine yine..... tabı göstergede eğim iniş sarı yanıyor ozaman fakat vites geçişlerine hiç bir sıkıntı yok...
  17. K

Ybenim problem hala düzelmedi bu f4 arızayı nerede yaptırdınız cevap verirseniz sevinirim
  18. K

Konum salteri dediğiniz. Vites kütüğümü. İçindeki o elektronik parça galiba ben komple sıfır vites mekanizmayı 1600 a aldım anıl otodan

19. K

Bostancı anıl otoda bilgisayara bağlandı ve vites mekanizması değişecek dedıler sıfır vitesi Bostancı sanayıde sinan elektronikte taktılar alttan ayar bıraz ugrastırdı ama suanda oldu gibi insallah ilerde yine bozulmaz ayarı. Vitesin komple sıfır fıyatı1600 verdik
  20. K

Numaram 0554 581 38 51 adım onur en kısa Zamanda konusmak ısterım. Istanbulda oturuyorum bu usta nerede öğrenmek ıstıyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri