Arama sonuçlarınız

1. K

Freelander 2007 Td4 Dizel Otomatik Sorunları

Numaram 0554 581 38 51 adım onur en kısa Zamanda konusmak ısterım. Istanbulda oturuyorum bu usta nerede öğrenmek ıstıyorum

2. K

Freelander 2007 Td4 Dizel Otomatik Sorunları

Selamn aleykum. Aynı arıza bendede var. Mümkünse konusabılırmıyız. Numara bırakırsanız. Aynı ustaya gotureyım. d ve n aynı anda yanıyor hdc sarı ışık yanıyor ama geçişler duzgun Ustanın adresını numarası varmı ?

3. K

Land Roverofreelander Td4

F VE 4 yanıyor sırayla. Vıtesı N yap geri al D yap düzeliyor cok can sıkıcı. Usta dıyor şanzıman olsa araba yurumez
  4. K

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

2005 HSE td4 aldim. gayet seri. Iotomatik sznzumanda Cok iyi masallah. Tank gibi duruyor. Ufak tefek rutuslar yapiyorum. Daha guzel olacak.

5. K

Land Roverofreelander Td4

Merhaba. 2005 model Freelander td4 aldim. Ama vites D iken N ve D isiklari ayni anda yaniyor ve F modu a geciyor. Fakat sanzuman gecislerinde bi sikinti yok. Hdc sari isigida yaniyor ozaman Arabayi kapatip actinda duzeliyor.y Daha sonra tekrar ayni anda yaniyor isiklar ve F modu a geciyor...

6. K

Freelander 1 Bagaj Perdesi

Benim perdem yok. Uygun olursa almak isterim
  7. K

Sanzuman

Pardon seyir aninda olacakti
  8. K

Sanzuman

Gecmis olsun. Bende de 2005 td4 var sanzuman gecisleri Cok iyi ama viteste D ve N isiklari ayni anda yaniyor ve F konumuna geciyor hdc sari isik yaniyor Bu Boyle olur keen sanzuman gecisleri normal oluyor arabayi stop edip calisirinca duzeliyor. Seyir Amina bi bakiyorum yine iki isik yaniyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri