Arama sonuçlarınız

1. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Koltuklar monte edilmeye başlandı.

2. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Biraz sonra yeni direksiyon simidi geliyor. Kirlenmesin diye en son taktık.
  3. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Koltuklar aslına uygun olarak Çine'de döşendi. Arka koltuk elimde yoktu. Koltuk ölçülerini inç olarak buldum. Cm ' çevirerek bir borucuya ölçüleri tek tek tarif ederek (oradan kıvır, buradan kes gibi.) kıvırttım. Borucu hayatında böyle bir koltuk iskeleti görmeden...

4. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Merhaba Seyit Hocam, İnan dört gözle senin yorumunu bekliyordum. Çünkü Willys konusundaki engin bilgilerin göz ardı edilemez. Senin değerlendirmelerin çok önemli. Bu işe başladığım ilk andan itibaren söylediklerin hep aklımda ve bana rehberlik...
  5. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Teşekkür ederim. Bu kadarlık kısmını yazmak ve resimleri yüklemek bile, şimdi baktım 3 saat sürmüş, varın siz ne kadar uğraştığımı anlayın. İlginize ayriyeten teşekkürler.

6. H

Cj Kasko Ve Mtv

Ynt: Cj Kasko Ve Mtv Çok teşekkür ederim emin bey, çok açıklayıcı olmuş.

7. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Son resimleri ve 54 hakkındaki bilgileri yakında yayınlayacağım.
  8. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Şoför tarafında benzin otomatiğinden gelen hava basıncıyla çalışan silgi motoru ve yolcu tarafında manuel çalışan silgi takıldı.
  9. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Artık sona yaklaşılıyor.

10. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Siper takıldı. Cantlar kumlanıp boyandı.

11. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Kaporta üzerinde görülen deriler gerçek deri olarak tabakhanede bizzat başında durularak işlenilmiştir. İşlenti özellikleri olarak güneşe ve suya dayanıklı olacak şekilde işlenmiştir.
  12. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Benzin deposu takılıyor. Benzin depo kapağı ve basamaklar ABD'den getirildi.

13. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Elektrik tesisatı bitti ve siper için hazırlıklar yapılıyor.
  14. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Bu arada; yağ, akü, hız, benzin, hararet göstergeleri, sinyal kolu, ışık anahtarı, el gazı düğmesi ve teli, jikle düğmesi ve teli willys vites gösterge plakası, ayak marşı, ayak sellektörü vb. birçok parça ABD'den getirttim.
  15. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Elektrik devam ediyor

16. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Elektrik
  17. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Elektrik tesisatı ile birlikte motor, şanzıman, defransiyel rot vb. herşey sökülüp temizlenip sağlam olmasına bakılmaksızın orjinal (stock) olmayanlar, orjinalleri ile değiştirildi.
  18. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Elektrik

19. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Elektrik tesisatı devam ediyor.
  20. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. 54'ün bütün elektrik tesisatı ABD kaynaklı şema ile yeniden kablolanıp yenilendi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri