Arama sonuçlarınız

1. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Araçtaki tüm göstergeler çalışıyor.

2. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. detaylı resimler
  3. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. aracın ilk durumu hakkında detaylı bilgi olsun diye çok resim paylaşıyorum. taban saçındaki oluklar hala ilk günkü gibi duruyor.

4. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. devam
  5. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

6. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Hala ilk resimlere devam

7. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

8. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. ilk resimlere devam
  9. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Ve aracı kaportacıya getirdik.

10. H

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Merhaba Arkadaşlar, Bu Willys merakı babamdan bana bulaştı. Hepinizin bildiği gibi virüsü kaptın mı devamı bitmez. Bende de aynı. Virüs kuvvetli şekilde damarlarımda geziyor. 2.5 yıl önce özellikle 54 model willys aramaya başladım. 6 aylık detaylı bir aramadan sonra istediğim özellikte bir 54...

11. H

Cj Kasko Ve Mtv

Ynt: Cj Kasko Ve Mtv Emin bey ve nboya Sizlerden benim benim durumum hakkında yorum istiyorum. Bende 1954 model Willys var. Ruhsatta 2197 bg geçiyor. 370 TL civarı vergi ödüyorum. www.tsb.org.com.tr ye fax çekip bir alt limitten faydalanma girişimi benim için fayda getirir mi?
  12. H

Yeni Aldıgım M38-a1

Ynt: Yeni Aldıgım M38-a1 Kısacası bu araç M 38 değil, M 38 A1'dir. Yazılışından da belli oluyor ikisi farklı şeyler. Seyit hocam çok detaylı açıklamış, teşekkürler.

13. H

Acıl Yardım Cj5

Ynt: Acıl Yardım Cj5 Merhaba, Öğrenci olduğun için bu arabaları tavsiye etmem. Bu araçlar artık ikinci araç olarak kullanılan sınıfına girdiler. Masrafları ağır (özellikle yakıt konusunda) olur. Günlük kullanıma uygun değillerdir. Birde yaşın itibari ile bu araca şunu yaptırayım, bunu ilave...
  14. H

Acil Bilgi Willys

Ynt: Acil Bilgi Willys Seyit Hocam, Benim CJ 3B bitme aşamasında. Hatta bu gün boyaya başlanıyor. Tüm parçaları tamamlandı. Boya sonrası sadece birleştirme işlemleri yapılacak. Daha sonra detaylı resimlerini paylaşacağım.
  15. H

Acil Bilgi Willys

Ynt: Acil Bilgi Willys Seyit Hocam Merhaba, Tekrar yazdığını görmek çok iyi. Bir sorun yok umarım. Senin bilgilendirme yazıların çok özleniyor haberin olsun.

16. H

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama yeni resimler bekliyoruz
  17. H

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama Orjinale dönüş için tebrik ederim doğrusunu yapıyorsunuz. Benim elimde de bir adet 54 var toplanması bitmek üzere herşeyini orjinal yapmaya çalıştım. Bir çok parçayı ABD'den getirttim. Tam olarak bittiğinde buradan bende paylaşacağım.
  18. H

Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim

Ynt: Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim Aks'lara baktırım. Muhtemelen aks'larda aşınan bölgeler var.

19. H

SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

Ynt: SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI) Helal olsun Seyit hoca ne güzel yazmışsın?
  20. H

Hizmet Aracı Olarak Jeep'ler

Ynt: Hizmet Aracı Olarak Jeep'ler Seyit Hocam, nerelerdesin uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri