Arama sonuçlarınız

1. H

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Seyit Hocam, Cj2A - Cj3B Siper ile kaporta arasındaki lastiğin birbirinden farkı var mıdır? Cj3B daha mı uzun acaba. E-bay'de 46$'a satılan bir tane var ama Özelliklerinde CJ 2A yazıyır. Acaba bu benim 54'e olurmu?

2. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Hocam, Koltuk aparatları tencere kapak gibi iki parçadan oluşuyor. İkisi birbirine monteli durumda. Resmini çektim ama şu an yanımda bilgisayar bağlantı kablosu yok. kabloyu getirdiğim zaman size mail olarak göndereceğim.
  3. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Merhaba Sinan Bey, Nazar ile pek alakası yok aslında, çalışmalar bittikten sonra yayınlamayı planlıyorum. Nedeni ise yavaş ilerlememiz. Toplu resimler ileride yayınlanacaktır.

4. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Merhaba Seyit Hocam, Bende hocam nerelerde diyordum. Sesi soluğu çıkmıyor. Şehir dışındaymışsın. Yunanlı denk gelirse haber verirsin hocam. Şu an için sıkıntı yok ama yedekleme amaçlı düşünüyorum zaten. Elimde sıfır olarak var. E-bay'den aldım. Bu...
  5. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım güzel resimler

6. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım bende göremedim

7. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım MERHABA SİNAN BEY, Linke baktım fakat işimize yarar mı yorum yapamıyorum. En sağlıklı yorumu Seyit Hoca yapar. Burayı okuduğunda bize bu malzemenin işe yarayıp yaramadığını söyler. Ben silecek motorunu (havalı sistem olan) 40$'a satın almıştım. 10$'da...
  8. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Merhaba Seyit Hocam, Silecek motoru tamir takımını satan yunanlıya nasıl ulaşabileceğiz. E-bay'den bulabileceğim şekilde tarif edebilirmisiniz? Saygılar
  9. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Merhaba Sinan Bey, Mail adresinizi aldım uygun parçalar bulursam sizinle temasa geçeceğim.

10. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Merhaba Sinan Bey, E-bay sitesinden 1 adet vakumlu silecek motoru satın aldım. Bununla birlikte Nazilli, sanayi sitesinde Jeep kaportacısında 1 adet eski (görünüşü çok kötü idi) havalı sistem vakumlu silecek motoruda buldum. Eski olanı söküp tinere...

11. H

Alinik Willys Koltuk, Koltuk araniyor

Ynt: Alinik Willys Koltuk, Koltuk araniyor Seyit Hocam, aslında Aydın tam sana göre, birçok jeep tamircisi ve kaportacısı buralardaki sanayilerde bulunuyor. Onlarda azalmaya başlamış, ustalar öyle söylüyor. Yeni ustalar yetişmiyormuş? Sanırım şu aralar trenin son vagonlarına yetiştim. Şu 54 bir...
  12. H

Ynt: Alinik Willys Koltuk, Koltuk araniyor Seyit Hocam, Senin istediğin koltuk aparatlarını araştırıyorum. Geçen gün Nazilliden haber geldi fırladım gittim. Ucu açık olan değilmiş, kapalı olandanmış. 50 TL'de para istediler haberin olsun. Araştırmaya devam ediyorum. Aydın ve Nazilli...

13. H

Ynt: Alinik Willys Koltuk, Koltuk araniyor Merhaba Mustafa Bey, Arka koltuğa talip olabilirim. Ben Aydın'dayım hatta Karacasu'da Denizliye daha yakın. Bu arka koltuğun, taban sacına geçme uçları duruyormu acaba?
  14. H

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Merhabalar, Pirelli 600/16 lastikleri geçen hafta sahibinden.com'da gördüm. 135 TL idi sanırım. Şu anda da duruyordur.
  15. H

Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın.

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Aracı tam incelemedim ama Seyit Hoca inceleyip senin için orjinal olmayan yerleri söyler. Lastik vb. ekipmanları değiştirmen sana görüntüden başka bir şey kazandırmaz. Hatta kaybettirir bile. O aracın tüm hesaplamaları üzerindeki orjinal...

16. H

Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın.

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Seyit Hocam, bende sana sonuna kadar katılıyorum. Orjinalliğini bozmadan yola devam et kardeşim, pişman olmazsın. Hem fazla masraf yapmamış olursun, hemde çok iyi bir aracın olur. Tüm dikkatini orjinalliğe ver. Kolaylıklar diliyorum sana.
  17. H

Satılık 1954 model Willys arıyorum

Ynt: Satılık 1954 model Willys arıyorum Merhabalar, Bulduğum aracı kısa zaman sonra toplamaya başlayacağım. Yeni bir başlık altında her aşamasını sizlerle paylaşacağım.
  18. H

Ynt: Satılık 1954 model Willys arıyorum Araç bulunmuş olup satın alınmıştır. İlgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler.

19. H

Ynt: Satılık 1954 model Willys arıyorum Merhaba Yılmaz Usta, Sezgin ustanın 54'ünü inceledim. Benim istediğim orjinallikte değil. Motoru sonradan tuzla motora çevrilmiş, şase de istediğim gibi değil. 52 de zaten istemiyorum Yılmaz usta. Yardımların için teşekkür ederim. Başka denk gelirse...
  20. H

Ynt: Satılık 1954 model Willys arıyorum İsmail Ustam, Seni yordum kusuruma bakma. Resimdeki araç çok yıpranmış bir araç. Bu araca yapılacak proje benim boyumu aşar. Ben Aydın'dayım araç Bafra'da oradan nakliye masrafı da cabası. Biraz daha temiz birşey olsaydı uğraşmaya değerdi. Seni...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri